کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
reza1477

کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده

پست توسط reza1477 » سه‌شنبه 31 شهریور 1388, 10:45 pm

سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

Re: کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده

پست توسط پیر کاردانی » چهارشنبه 1 مهر 1388, 1:14 pm

reza1477 نوشته شده:سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)
سلام
دوست عزیز هیچ کس جای شما نیست.
شما باید ببینی هزینه رفت و آمدت چقدره.
خونه گرفتن ات چقدر .
شهریه ات هم که راحت ترمی 400 هست غیرانتفاعی ها.
ببین می صرفه آزاد ترمی 900 بدی.
یا بری اهواز.
تازه این بحث مالیش هست.
زندگی دانشجویی هزار تا چیز دیگه هم داره.
بعدم شما باید به فکره آزادت هم باشی.
بخوای از اونجا دربیای باید انصراف بدی.
که بعد باز نظام وظیفه ات به مشکل می خوره.
باز باید بدوی دنبال تمدید معافیت حصیلی واسه غیرانتفاعی.
مگر آزاد تو رو انصرافی نزنه.
یا هم مشکل خدمت نداشته باشی.
یعنی کارت پایان خدمت داشته باشی.
بعدشم اعتبار مدرک به اسم دانشگاه هست نه به صرف اینکه غیرانتفاعی هست یا آزاد.
تو این مبحثم قطعیت زیادی نداریم.
اما میشه گفت شاید غیرانتفاعی چون زیره نظر آموزش عالی هست مدرک اش معتبر تر باشه.

-----
ضمنا تاپیک اضافه هم نزن دوست عزیز.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

mojtabapc
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Re: کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده

پست توسط mojtabapc » چهارشنبه 1 مهر 1388, 2:18 pm

reza1477 نوشته شده:سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)
بله پیربابا درست میگه و شما باید همه جوانب و در نظر بگیری
اما بدان و آگاه باش که جهاد دانشگاهی خوزستان از هر لحاظ سرتر از واحد ایذه هست(خودم جنوبی هستم)
البته اوضاع جهاد دانشگاهی اهواز و به خصوص گروه کامپیوترش این روزها زیاد جالب نیست(البته از قبل هم جالب نبوده!!) ولی با این وجود بازم اهوازه و نامش و خیلی چیزهای دیگه..و مهمتر از همه اساتید مطرح که اهواز هستند..

قفل شده