کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده
مدیر انجمن: rosa_127
کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده
سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
Re: کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده
سلامreza1477 نوشته شده:سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)
دوست عزیز هیچ کس جای شما نیست.
شما باید ببینی هزینه رفت و آمدت چقدره.
خونه گرفتن ات چقدر .
شهریه ات هم که راحت ترمی 400 هست غیرانتفاعی ها.
ببین می صرفه آزاد ترمی 900 بدی.
یا بری اهواز.
تازه این بحث مالیش هست.
زندگی دانشجویی هزار تا چیز دیگه هم داره.
بعدم شما باید به فکره آزادت هم باشی.
بخوای از اونجا دربیای باید انصراف بدی.
که بعد باز نظام وظیفه ات به مشکل می خوره.
باز باید بدوی دنبال تمدید معافیت حصیلی واسه غیرانتفاعی.
مگر آزاد تو رو انصرافی نزنه.
یا هم مشکل خدمت نداشته باشی.
یعنی کارت پایان خدمت داشته باشی.
بعدشم اعتبار مدرک به اسم دانشگاه هست نه به صرف اینکه غیرانتفاعی هست یا آزاد.
تو این مبحثم قطعیت زیادی نداریم.
اما میشه گفت شاید غیرانتفاعی چون زیره نظر آموزش عالی هست مدرک اش معتبر تر باشه.
-----
ضمنا تاپیک اضافه هم نزن دوست عزیز.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
Re: کمک به دانشجویی که بین دو انتخاب گیر کرده
بله پیربابا درست میگه و شما باید همه جوانب و در نظر بگیریreza1477 نوشته شده:سلام تورو خدا در باره سوال قبلی یک جواب اساسی به من بدید و وبه مستقیماً بگویید از بین این دو کدام را نتخاب کنم (با سلام سوالی از حضورتان دارم من هم در دانشگاه ازاد شهرستان خودمان( ایذه ) در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام که ترم قبلی مرخصی گرفتم وهم در موسسه غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان در رشته مهندسی نرم افزار قبول شده ام خواهشمند است اینجانب را راهنمای بفرماید و اگر شما جای من بودید کدام را انتخاب می کردید؟)
اما بدان و آگاه باش که جهاد دانشگاهی خوزستان از هر لحاظ سرتر از واحد ایذه هست(خودم جنوبی هستم)
البته اوضاع جهاد دانشگاهی اهواز و به خصوص گروه کامپیوترش این روزها زیاد جالب نیست(البته از قبل هم جالب نبوده!!) ولی با این وجود بازم اهوازه و نامش و خیلی چیزهای دیگه..و مهمتر از همه اساتید مطرح که اهواز هستند..