لطفا من و نامزدم رو راهنمايي كنيد

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
musicjet
کاربر ساده
کاربر ساده

لطفا من و نامزدم رو راهنمايي كنيد

پست توسط musicjet » یک‌شنبه 18 فروردین 1387, 1:23 pm

سلام دوستان
من و نامزدم به راهنمایی شما نیاز داریم! اول بگم قضیه چیه بعد لطفا بگین چیکار باید بکنیم.
شهریور پارسال تو مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی فارغ التحصیل شدم، نامزدم هم سال 85 تو مقع کاردانی دانشگاه آزاد اراک فارغ التحصیل شد.
ما تصمیم گرفتیم کاردانی به کارشناسی آزاد رو شرکت کنیم انتخاب اول کاشان زدیم ولی من به خاطر اینکه تازه درسم تموم شده بود یکم بازیگوشی کردم و زیاد درس نخوندم و نهایتا نامزدم قبول شد و من قبول نشدم. ایشون به خاطر من ثبت نام نکردن و دوباره تصمیم گرفتیم که علمی کاربردی شرکت کنیم! این دفعه دو تا انتخاب کردیم فقط تهران! ولی متاسفانه این دفعه من داده پردازی قبول شدم و نامزدم قبول نشد!! :cry: با اینکه مثل هم درس خونده بودیم و اطلاعاتمون یکی بود و سوالات رو تقریبا مثل هم جواب دادیم، ایشون قبول نشدن و دلیلش نمیدونم چیه!
حالا ما موندیم که چیکار باید بکنیم و نیاز به راهنمایی شما داریم!
احتمالش هست که تو تکمیل ظرفیت علمی کاربردی ایشون قبول بشن؟ انتخاب اول داده پردازی و انتخاب دوم جهاد دانشگاهی بوده!
احتمالش هست که من تو تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کاشان قبول بشم؟ یا انتخاب دوم اراک یا سوم همدان؟
سوال دیگه اینکه در صورتی که تکمیل ظرفیتی نبود یا قبول نشدیم، ما میتونیم برای نامزدم از دانشگاه کاشان به یکی از واحد های تهران انتقالی بگیریم؟
با اینکه میگن ترم اول انتقالی و مرخصی و ... نمیشه! میخواستم ببینم این قضیه که میگن اگه خانومی ازدواج کنه به یکی از واحدهای شهری که شوهرش هست انتقالی میدن! این کار میتونه توی ترم اول انجام بشه؟ یعنی اگه ما با هم عقد کنیم و درخواست انتقال تو همین ترم اول بدیم قبول میکنن؟
مورد دیگه که میخواستم بپرسم اینه که اگه ما نخوایم فعلا عقد کنیم و الان بریم کاشان ثبت نام کنیم و این دو ماه باقی مونده از ترم رو نامزدم یه جوری بگذرونن مثلا صحبت کنن سر کلاس نرن و فقط برن امتحان بدن یا جور دیگه ، این ثبت نام یک ترم حساب میشه دیگه آره؟ اونوقت میشه انتقالی گرفت؟ بعد حتما باید واحدهایی که برداشتن قبول بشن؟ اگه بیفتن هم بازم اینجوری حساب میشه که ایشون یک ترم تو کاشان درس خوندن و میتونن انتقالی بگیرن؟
باز هم یک مورد دیگه! ما برای سراسری هم ثبت نام کردیم! به نظرتون اگه کنکور بدیم چقدر احتمالش هست که با هم در یک دانشگاه قبول بشیم؟
در مورد ثبت نام علمی کاربردی! من میتونم ثبت نام کنم ولی به دلیل اینکه تابستونه واحد برندارم و برم از مهر واحد بردارم؟ یا زورکی تو تابستون باید واحد بردارم؟

اینا سوالایی بود که یادمه اگه بازم چیزی بود میپرسم.
ببخشید که سرتون رو درد آوردم اینقدر موضوعات مختلف به وجود اومده که ذیگه ذهنمون کار نمیکنه! ممنون میشم اگه در مورد این سوالات ما رو راهنمایی کنین.
در ضمن اگه راهی هست که نامزد من علمی کاربردی داده پردازی بتونه قبول بشه لطفا به ما بگین! هر راهی باشه! ما رو از این همه نگرانی نجات بدین. این همه مشکل پیش اومده از اون طرف هم خانواده ی نامزدم بنای ناسازگاری رو گذاشتن دیگه تحملمون تموم شده! این دانشگاه لعنتی همه ی کارهای مارو داره عقب میندازه! خدا از اینا نگذره که اینجوری با زندگی مردم بازی میکنن.
منتظرتون هستیم.
خیلی ممنون. :(

maryam
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

Re: لطفا من و نامزدم رو راهنمايي كن

پست توسط maryam » یک‌شنبه 18 فروردین 1387, 5:19 pm

musicjet نوشته شده: احتمالش هست که تو تکمیل ظرفیت علمی کاربردی ایشون قبول بشن؟ انتخاب اول داده پردازی و انتخاب دوم جهاد دانشگاهی بوده!
نمی خوام ناامیدتون کنم ولی زیاد به تکمیل ظرفیت امیدوار نباشید چون هیچ تضمینی وجود نداره که تکمیل ظرفیتی باشه ، البته هممون امیدواریم ولی به اگر و شاید و اماها دل نبندید. درضمن اگر هم تکمیل ظرفیتی باشه چه تضمینی هست که نامزدتون حتما تهران قبول شن !
musicjet نوشته شده: احتمالش هست که من تو تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کاشان قبول بشم؟ یا انتخاب دوم اراک یا سوم همدان؟
دانشگاه آزاد که تکمیل ظرفیتش انجام شد و بعید می دونم که دوباره تکمیل ظرفیتی اعلام کنه !
musicjet نوشته شده: سوال دیگه اینکه در صورتی که تکمیل ظرفیتی نبود یا قبول نشدیم، ما میتونیم برای نامزدم از دانشگاه کاشان به یکی از واحد های تهران انتقالی بگیریم؟
گرفتن انتقالی برای تهران تقریبا محاله مگر اینکه از طریق سازمان مرکزی پیگیری کنید که خیلی دوندگی داره و به هر کسی هم انتقالی نمیدن .
musicjet نوشته شده: با اینکه میگن ترم اول انتقالی و مرخصی و ... نمیشه! میخواستم ببینم این قضیه که میگن اگه خانومی ازدواج کنه به یکی از واحدهای شهری که شوهرش هست انتقالی میدن! این کار میتونه توی ترم اول انجام بشه؟ یعنی اگه ما با هم عقد کنیم و درخواست انتقال تو همین ترم اول بدیم قبول میکنن؟
البته من آیین نامه رو کامل مطالعه نکردم ولی تا جاییکه از دوستان شنیدم شرایط انتقالی فقط از ترم دوم به بعد امکان پذیره ، البته فکر می کنم بتونن ترم اول رو مهمان بگیرن که اونم فقط با موافقت هر دو دانشگاه امکان پذیره !
musicjet نوشته شده: مورد دیگه که میخواستم بپرسم اینه که اگه ما نخوایم فعلا عقد کنیم و الان بریم کاشان ثبت نام کنیم و این دو ماه باقی مونده از ترم رو نامزدم یه جوری بگذرونن مثلا صحبت کنن سر کلاس نرن و فقط برن امتحان بدن یا جور دیگه ، این ثبت نام یک ترم حساب میشه دیگه آره؟ اونوقت میشه انتقالی گرفت؟ بعد حتما باید واحدهایی که برداشتن قبول بشن؟ اگه بیفتن هم بازم اینجوری حساب میشه که ایشون یک ترم تو کاشان درس خوندن و میتونن انتقالی بگیرن؟
فرقی هم نمیکنه که این واحدهایی رو که گرفتن قبول بشن یا نه چون در هر صورت ایشون یک ترم رو گذروندن !
البته باز هم در مورد انتقالی بگم که من یکی از دوستام ترم پیش (که ترم دومش بود) خانوادش به تهران نقل مکان کردن و ایشون بعد از کلی دوندگی و دنبال کارای انتقالی رفتن بهش گفته بودن که به هیچ وجه برای تهران انتقالی داده نمیشه و اگه می خواد برای قزوین مشکلی نداره !
musicjet نوشته شده: باز هم یک مورد دیگه! ما برای سراسری هم ثبت نام کردیم! به نظرتون اگه کنکور بدیم چقدر احتمالش هست که با هم در یک دانشگاه قبول بشیم؟
بستگی به خودتون داره ! می تونید تلاش خودتون رو بکنبد ، اگه یکی هم شانس بیارید شاید بتونید یه جا قبول بشید که البته اگه خوب تلاش کنید و رتبه خیلی خوبی بیارید می تونید هر دو تهران قبول بشید که البته با یکم همت خیلی هم دور از دسترس نیست !

musicjet نوشته شده: در مورد ثبت نام علمی کاربردی! من میتونم ثبت نام کنم ولی به دلیل اینکه تابستونه واحد برندارم و برم از مهر واحد بردارم؟ یا زورکی تو تابستون باید واحد بردارم؟
ترم اول دانشگاه علمی کاربردی به خاطر اینکه آزمونش دیر برگزار شد تا تابستون ادامه داره و شما مجبورید که ترم اول رو بگذرونید چون امکان مرخصی توی ترم اول وجود نداره !

musicjet نوشته شده: اینا سوالایی بود که یادمه اگه بازم چیزی بود میپرسم.
ببخشید که سرتون رو درد آوردم اینقدر موضوعات مختلف به وجود اومده که ذیگه ذهنمون کار نمیکنه! ممنون میشم اگه در مورد این سوالات ما رو راهنمایی کنین.

در ضمن اگه راهی هست که نامزد من علمی کاربردی داده پردازی بتونه قبول بشه لطفا به ما بگین! هر راهی باشه! ما رو از این همه نگرانی نجات بدین. این همه مشکل پیش اومده از اون طرف هم خانواده ی نامزدم بنای ناسازگاری رو گذاشتن دیگه تحملمون تموم شده! این دانشگاه لعنتی همه ی کارهای مارو داره عقب میندازه! خدا از اینا نگذره که اینجوری با زندگی مردم بازی میکنن.
منتظرتون هستیم.
خیلی ممنون.
به هر حال زیاد نا امید نباشید و تمام راهها رو امتحان کنید . حتما موفق می شید !
برای شما و نامزدتون هم آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم و ایشالله که هیچ وقت از هم جدا نباشید !!!
امیدوار باشید ! :wink:

musicjet
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط musicjet » چهارشنبه 21 فروردین 1387, 10:16 am

مریم جان ممنون.
امروز با معاون دانشگاه کاشان تماس گرفته بودم! ایشون میگفتن اگه عقد کنین اصلا لازم نیست حتی یک ترم اینجا درس بخونین! خیلی راحت به هر واحدی تو تهران که بخواین خودمون انتقالی میدیم وکاراشو میکنیم! فقط گفتن دیگه الان برای ترم جاری ثبت نام نمیکنن و باید تابستون یا مهر واحد برداریم.
در مورد علمی کاربردی میخواستم بپرسم برای دادن اعتراض چه مراحلی رو باید بگذرونیم؟ حضوری هم میشه اعتراض کرد یا فقط با نامه نگاری؟ یکی از دوستان سراسری چند سال پیش موفق شده بود با اعتراض قبول بشه! پس لطفا نگید امید نداشته باش که بشه کاری کرد.
بازم ممنون

maryam
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط maryam » چهارشنبه 21 فروردین 1387, 8:52 pm

musicjet نوشته شده:مریم جان ممنون.
امروز با معاون دانشگاه کاشان تماس گرفته بودم! ایشون میگفتن اگه عقد کنین اصلا لازم نیست حتی یک ترم اینجا درس بخونین! خیلی راحت به هر واحدی تو تهران که بخواین خودمون انتقالی میدیم وکاراشو میکنیم! فقط گفتن دیگه الان برای ترم جاری ثبت نام نمیکنن و باید تابستون یا مهر واحد برداریم.
در مورد علمی کاربردی میخواستم بپرسم برای دادن اعتراض چه مراحلی رو باید بگذرونیم؟ حضوری هم میشه اعتراض کرد یا فقط با نامه نگاری؟ یکی از دوستان سراسری چند سال پیش موفق شده بود با اعتراض قبول بشه! پس لطفا نگید امید نداشته باش که بشه کاری کرد.
بازم ممنون
خیلی خوبه ! حقیقتا فکر نمی کردم دانشگاه آزاد اینقدر راحت راه بیاد .
به هر حال برای علمی کاربردی هم معمولا خودشون که میگن از طریق مکاتبه پیگیری کنید ولی من فکر می کنم حضورا پیگیری کنید خیلی سریعتر به نتیجه برسید . در ضمن اگر از طریق خود سازمان سنجش پیگیری کنید زودتر به نتیجه می رسید چون یکی از دوستان سال گذشته به خاطر مشکل مشابه مشکل شما به دانشگاه علمی کاربردی مراجعه کرده بود ولی برخورد درستی با ایشون نشده بود و بعد از پیگیری ها و دوندگی های زیاد به نتیجه دلخواه نرسید هر چند من پیشنهاد می کنم تمام راهها رو امتحان کنید حتی اگه به نظرتون غیرممکن بیاد . به هر حال این قضیه نیاز به پیگیری و دوندگی های زیادی داره ، ضمنا تجربیات این دوستتون هم خیلی می تونه بهتون کمک کنه که توصیه می کنم اگر بهشون دسترسی دارید حتما ازشون راهنمایی بخواید. از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت دارم ...!

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » پنج‌شنبه 22 فروردین 1387, 4:23 pm

maryam نوشته شده:
بازم ممنون
به هر حال برای علمی کاربردی هم معمولا خودشون که میگن از طریق مکاتبه پیگیری کنید ولی من فکر می کنم حضورا پیگیری کنید خیلی سریعتر به نتیجه برسید . در ضمن اگر از طریق خود سازمان سنجش پیگیری کنید زودتر به نتیجه می رسید چون یکی از دوستان سال گذشته به خاطر مشکل مشابه مشکل شما به دانشگاه علمی کاربردی مراجعه کرده بود ولی برخورد درستی با ایشون نشده بود و بعد از پیگیری ها و دوندگی های زیاد به نتیجه دلخواه نرسید هر چند من پیشنهاد می کنم تمام راهها رو امتحان کنید حتی اگه به نظرتون غیرممکن بیاد . به هر حال این قضیه نیاز به پیگیری و دوندگی های زیادی داره ، ضمنا تجربیات این دوستتون هم خیلی می تونه بهتون کمک کنه که توصیه می کنم اگر بهشون دسترسی دارید حتما ازشون راهنمایی بخواید. از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت دارم ...!
دوست عزيز من هزار بار گفتم بازم ميگم اينجا ايرانه
چيزي به نام نشد يا نميشه نداريم همه چي ميشه فقط بايد راه حلش پيدا كني
كه فكر كنم راه حلش فهميدي همون بند "پ" هستش
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

آواتار کاربر
NEGAHEFARDA
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: توبرگه های روزگار

فقط برای آقا و خانم نه ...................

پست توسط NEGAHEFARDA » جمعه 23 فروردین 1387, 12:53 am

kanan نوشته شده:
maryam نوشته شده:
بازم ممنون
كه فكر كنم راه حلش فهميدي همون بند "پ" هستش
اول : سلام .
خوب زودتر از همه چیز نامزدیتونو تبریک میگم دوم ان شاالله زودتر هم به ازدواج شیرین برسید و زندگی شیرنی رو با هم شروع کنید .

برادر جان من : من هم یه سری با این داشگاه ها قاطی شدم و بد جوری هم گیر به گیر بود.

من کلی یه چیزای خوندم و کلی هم جواب می دم :

من کاردانی روزانه دولتی قبول شده بودم . راهم تا به دانشگاه یکمی بگی نگی راه دور بود .

خوب همون ترم اول نه خیلی از دوری اونم جای که دوست نداشتم بمونم !! خوشم می اومد : می خواستم انگالی به کوفه آباد دیگه ای بگیرم .....
اول خوب نمی دونستم چی به چیه که : رفتم اموزش : فقط می گفت : بچه کجای ترم چندی / کجا می خوای بری / برای چی می خوای بری / روزانه اییییییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟ // نهههههههههههه نمی شه .......

خوب اینو بگم : چرا روزانه / یا شبانه دولتی / : سخت انقالی می دن : ؟ چون برای هر دانشجو هر ترمی روطانه باشه : تقریبی : 600 هزار تومنی یکم این طرف یا اون طرف تر به حساب دانشگاه ها واریز می کنن : وشبانه ها هم که دیگه ::::: !!!!!

خب : همون : اولا روز 3 یا 4 بود که یه بچه سوسول تهرونی اومده بود : که هر روی برد دانشگاه تراز در ها و نمرات رو گذاشته بودن که سر جم 2 تا 3 در رو بالای 30 نزده بود و حتی منفی هم داشت !!!!!!!!!!!!! قبول هم شده بود : و روز 3 یا 4 دانشگاه بابا جانشان که ما ها خیلی اداره مندشان هستیم : اومد و این بچه جوجه رو گرفت بردتش کجا ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخ هر وقتی یادش می افتم : بر دتش به شهید شمسی پور تهرا ن

خوب ما که اول راه بودم وهنوز جوجه بودیم : ترم اولو تصفه و نیمه رفتم تا که رسید به آخرای ترم اول و در خواست داده بودم برای دانشگاهی که چی : اونم مرکز استان که دیگه همه افداش یه گامگستری برای خودشونن و چارک بالای ترازش از شهید شمسی پور هم بیشتر بود ........ یعنی برای رفتن به اونجا باید ریاستش پسر خالت باشه .......

خوب در خواست دادیم : و ما چی کار کردیم :: با با جان :::: آهان !!!

یه سرداری رفیقش بود : یه زنگ به ریاست / وریاست دستور / و روی برد قبولی ها انتقالی اسممون رو دیدیم .

خوب رسیدیم به کجا : به مقصدی که می خواستیم بریم ........

آقا جان //: نمیشه قبول نمی کنیم : روزانه ای / شبانه بیا / وشهریه رو این جوری اون جوری بده / اییییییییی بابا ...........

چوت شریه رو نصف کردن / و اقساطی / قبول کردیم / رفتیم تا ترم 3 شد ......

می خواستم دائم بگیرم : آقا نه و نمیشه ....... ا ِ ه آراه امتون : 100 میلیون یا 150 میلیون بازم بودجه ندارید !!! فشار آوردیم ( خیلی هم اذیت شدیم / نمیشه ومیشه ها و برو بیا و........ ) تا که ترم 3 رو روزانه گذراندم و 1 تومنی هم ندادم

یه نکته : شانسی : هر فرد عادی ( خانواده کامل و سالم ) فقط یه بار بهش انتفالی رو میدن : خوب من که یه بار گرفته بودم : ( ترم 2 ) و حالا ترم (3) رو که نمی دادند .....
رفتیم پیش ریاست : و اون دستور داد .... ولآموزش و ..... نمی زاشتن حسود حسوددددددد ..... که وایسادم توی سالن ..... و از قبل یه حرفای رو آماده کرده بودم ... و اتاق معاون خالی شد زودی رفتم و گفتم ....... .... ... .. .. و زیر برگه رو امضا کرد....... برگه رو بردم آموزش ترکیدن ........ آتیشییییی شدن ... چه جوررر : آه چیه فکر کردیم ما ....
و این جوری ترم 3 رو هم رد کردیم ...

برای ترم 4 : بازم این شد ... ولی مقصد قبول نمی کرد ::: چک چونه / قبوب کرد / عمومی بردارم / ولی آموزش اون جا رفیق بود گفت برات درست میکنم و...
ولی من نخواستم و برگشتم به همون دانشگاه خودم

تازه یه چیزی : من فراگیر : شرکت کردم .. خوب تا تابستون کتردانی تموم نمیشد و پیش دانشگاهی هم نداشتم / خوب باید پیش می گرفتم .
فقط خلاصه بگم : جوری شده بود که در اداره آموزش و پرورش قسمت امتحانات و ریس امتحانات می گفتن نمیشه و خواستیم گوش نکنیم رفتیم مدارس نیمه حضوری می گفتن نمیشه / یه زنگ به امتحانات بزنیم و ببینیم و...... که من سر این موضوع 1 ماه دیونگی کشیدم و توی عید دیونگی کشیدمو کشیدیم ... تا شد رو 18 که رفتیم باز نمیشه نمیشه : 2 جا با هم درس بخونی .... ( بهم می گفتن : از دانگشاه باید بیای بیرون بعد سربازی باید خاکی تو سرت بریزی .. و بعد بیایییی .....//// گفتم چشم منتظرتم ::: دوباره : راه افتادم : ومعاون آموزش و پرورش رو دیدیم : گفت به صورت متفرقه میشه برو امتحا بده و ا.....

رفتیم اسم نوشتیم و توکل به خدا .

برای مرد وجو داره که سربازی رو جای بگذرونه که نزدیک ترین محل به خانمش باشه
یه گوشت رو باید کند : چرا بازی گوشی می کنی هاا ( شوخی میکنما ناراحت نشی ) : احتمال اینکه باهم بیوفتین توی یه دانشگاه : خوب 20 بخوان 10 به 10 ختر پسر حساب کنید ...
حالا یه چیزی : چه گیریه : تهران : هر جا شد برین ... از من گفتن : برید که با هم باشید توی تهرا ن 72 ملت خیلی سخته که 2 تا دانشجو باشین مگر خانوادها تون باشن نرید تهررررررررررررراااااااااااااا ن .
خوب شما چی کار کنید :
هر کدومتون که یه رشته حالا هر کجا قبول شدید : اگه باهنم بودید : که عالیه : ولی نشد چی اونی جای که بهتر رو نتنخاب کنید و یکی باید بیاد به این طرف .....

اول همه هر فها رو یکی کنید : و ببخشیدا سر هم کنید که یکی از والده ها مریضه و به شما نیاز داره ... .. می خواید زودتر مراسم بگیرید ..... از نظر مالی مشکل دارید ..... راهتون دوره و مشکلات راه برا همسر ( همسر ) وجود داره .... و یا هر چیز مهم و اساسی ....

و سعی کن قبل اقدا خوب : معاونین و ریس و برسی منید و اخلاقشون رو بررسی کنید .
و به موقع برید و.......... سرووضع درست و مردونه کار گر نما برو و......

ویه چیزی بگما براتون سخت نمیگیرن : چون علمی کاربردی و..... گیر زیادی فکر نکنم بدن ....

خوب : شازده داماد من که کلی در به دری کشیدم : فقط خصوصی به خودت بگم : کس دیگه ای نخونه :

طاقت بیار و مرد باش و دست زنت رو بگیر و اصلا ً تا سر حد مرگ هم تسلیم 4 تا آدم ..****...**** نشو و محکم و مقاوم باش .

موفق باشید و بازم آرزو می کنم که هر چی گرست از سر راه جونوا بخصوص اونای که خوب ترند و درس می خونن بر طرف بشه .

یا علی .

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » جمعه 23 فروردین 1387, 8:27 pm

با سلام
دوست عزیز NEGAHEFARDA در آخر به اون نتیجه رسیدی که من گفتم یعنی بند "پ"

یه سرداری رفیقش بود : یه زنگ به ریاست / وریاست دستور / و روی برد قبولی ها انتقالی اسممون رو دیدیم .
این همون بند "پ" هستش اگر اینو نداشتی چطوری میخواستی انتقالی بگیری یا چطوری میتونستی انتقالی بگیری
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

آواتار کاربر
NEGAHEFARDA
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط NEGAHEFARDA » جمعه 23 فروردین 1387, 10:58 pm

kanan نوشته شده:با سلام

این همون بند "پ" هستش اگر اینو نداشتی چطوری میخواستی انتقالی بگیری یا چطوری میتونستی انتقالی بگیری
ای با با : داداشی : خوب نگرفتی هااا : من شاید توی مبدا دانشگاه خودم پارتی داشته باشم یا که نداشته باشم هر جای هم که باشی زیاد گیر نیست ... ولی مقصد که با تو جه به شرایط هر دانشگاهی گیره !!!!!!!!!!!!!!!!!! افتاد :: ؟؟؟ یعنی من برای مر کز بیچاره شدم تا قبول کردن و فقط خودمون بودیم نه کسی وز نگی و .......
یا آموزش وپروزش که همهشون قانون 10 تا 15 سال قبل یادشون بود و با درگیر شدن با من به روز شد و..... بماند نگفته ها .............
و منضورم این بود که : بی خیال نشن و هر جوری شده بگیرن که ان شاالله هم بگیرن .

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » شنبه 24 فروردین 1387, 12:14 pm

NEGAHEFARDA نوشته شده:

ای با با : داداشی : خوب نگرفتی هااا : من شاید توی مبدا دانشگاه خودم پارتی داشته باشم یا که نداشته باشم هر جای هم که باشی زیاد گیر نیست ... ولی مقصد که با تو جه به شرایط هر دانشگاهی گیره !!!!!!!!!!!!!!!!!! افتاد :: ؟؟؟ یعنی من برای مر کز بیچاره شدم تا قبول کردن و فقط خودمون بودیم نه کسی وز نگی و .......
یا آموزش وپروزش که همهشون قانون 10 تا 15 سال قبل یادشون بود و با درگیر شدن با من به روز شد و..... بماند نگفته ها .............
و منضورم این بود که : بی خیال نشن و هر جوری شده بگیرن که ان شاالله هم بگیرن .
آره دیگه دوست عزیز من هم برای همین اون پایینی رو نوشت
به همین دلیل به دوستان توصیه میکنم که ول نکنند حتما به نتیجه میرسن
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

musicjet
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط musicjet » شنبه 24 فروردین 1387, 3:27 pm

دوستان ممنون که اینقدر گلین و به ما دلگرمی میدین! از همه تون ممنونم.
ما بیشتر میخوایم که اگه بشه نامزدم علمی کاربردی پیش خودم قبول بشه! تا انتقالی به تهران و دانشگاه آزاد! یعنی دیگه اگه نشد علمی کاربردی رو کاری کرد بریم سراغ آزاد! چه بد! :cry:
فعلا یه نامه فرستادیم کرج که کارنامه علمی کاربردی رو بهمون بدن که روی اون اعتراض کنیم! کارمون درسته؟
به نظرتون میشه با بند پ کاری کرد که تکمیل ظرفیت قبول بشه؟ بدبختی اینجاس که ما بند پ نداریم :cry: ولی اگه پیدا بشه میشه کاری کرد که تکمیل ظرفیت قبول بشه؟ یا بازم اگه پیدا بشه میشه کاری کرد که با اعتراض قبول بشه؟ بیشتر روی اعتراض کار کنیم یا روی تکمیل ظرفیت؟

آواتار کاربر
NEGAHEFARDA
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط NEGAHEFARDA » شنبه 24 فروردین 1387, 9:55 pm

musicjet نوشته شده:دوستان ممنون که اینقدر گلین و به ما دلگرمی میدین! از همه تون ممنونم.
ما بیشتر میخوایم که اگه بشه نامزدم علمی کاربردی پیش خودم قبول بشه! تا انتقالی به تهران و دانشگاه آزاد! یعنی دیگه اگه نشد علمی کاربردی رو کاری کرد بریم سراغ آزاد! چه بد! :cry:
فعلا یه نامه فرستادیم کرج که کارنامه علمی کاربردی رو بهمون بدن که روی اون اعتراض کنیم! کارمون درسته؟
به نظرتون میشه با بند پ کاری کرد که تکمیل ظرفیت قبول بشه؟ بدبختی اینجاس که ما بند پ نداریم :cry: ولی اگه پیدا بشه میشه کاری کرد که تکمیل ظرفیت قبول بشه؟ یا بازم اگه پیدا بشه میشه کاری کرد که با اعتراض قبول بشه؟ بیشتر روی اعتراض کار کنیم یا روی تکمیل ظرفیت؟

سلام گل پسر .

فرستادن نامه و ... بدک نیست : یعنی هر کاری که بشه رو باید کرد چارهای نیست . : ولی پیگیر باشین و حالا نمی دونم جواب براتون پست میشه و ... در هر صورت اگه امکانش هست یه سری حضوری بزنید . و صحبت کنید .

تکمیل ظرفیت : میشه تقریبا ً گفت شانسی بازاره : ولی پارتی بازی وقتی می تونه اثر داشته باشه که :
به دانشگا ها اعلام کنن : خودتون براساس نیاز تون از دابطب ها بومی ویا متقاضی دانشگاهتون دانشجو بگیرید .
و یا نه بدش اینه که : بگن نیازتون چقدره ( که معمولا ً هم خود اجرا کننده آزمون ها ) خبر دارند و یا از طریق دیگه نیاز یه دانشگاه رو می بینن و خوشون تکمیل ظرفیت می کنن .

نکته : ممکنه هیچ وقت تکمیل ظرفیت نکنند و یا چند بار تکمیل ظرفیت کنن .

روی هر دو موضوع کار کنید و بی خیال این یکی و اون یکی نشید و تا آخرش همه چیز پیش برید و سعی کنید از ترم ها ی بالاتری اطلاعات بگیرید .

و یه امید دیگه هم هست :

* ) حالا که امتحان دادید یا هر وقت دیگه ای که می دید :

حتما ً به خود دانشگاه ها جهت دیدن قبول شدن یا خدای نکرده نشدن مراجعه کنید .

چون یکی رو میشناسم : که توی کنکور فراگیر قبول نشد ولی رفت دانشگاه دید که می گن بفرائید سر کلاس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امید دیگه :
که شایدی خودتون هم می دونید : اینه که هر دوتا تون برای کنکور کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور آماده باشید وبهتر بگم دعا کننده باشید که این کارو بکنن و شما هم جویا باشید .

به شما دوست خوب و اون دوست خوبم هم بگم : بند پ : رو خدا بیامرزه : جدید شده وبه روز : که پ پ پ اومده !!!!!!!!!!!

با آرزوی بهترین ها برای اونای که تنها هستن وجز خدا کسی رو ندارن .

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » شنبه 24 فروردین 1387, 11:28 pm

با سلام
درسته بند "پ" قدیمی شده بند "پ" جدید اومده
بهترش اینه که اینو بگیم از این به بعد "پ پ" این خوبه مخفف "پول" و" پارتی"
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

آواتار کاربر
NEGAHEFARDA
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط NEGAHEFARDA » یک‌شنبه 25 فروردین 1387, 1:25 pm

درسته بند "پ" قدیمی شده بند "پ" جدید اومده
بهترش اینه که اینو بگیم از این به بعد "پ پ" این خوبه مخفف "پول" و" پارتی"

آره دیگه گفتم که : جدید جدیدش پ پ پ : پارتی پول پدر سوختگری هست .

قفل شده