معارف:5
ادبيات:13
زبان:10
رياضي و برنامه نويسي :سفيد
مدار :6
زبان تخصصي :8
تخصصي: 3
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
hasn135 نوشته شده:با سلام با اين درصد شاهكار من كجا ر وبزنم كه قبول شم![]()
![]()
معارف:5
ادبيات:13
زبان:10
رياضي و برنامه نويسي :سفيد
مدار :6
زبان تخصصي :8
تخصصي: 3

احتمال تهران برای شما بیش از 80 درصد هستhossein.021 نوشته شده:سلام دوستان
اندیشه.28
فارسی19
ریاضی6
زبان تخصصی 50
برنامه سازی 20
دروس تخصصی 20
با این درصدها تهران شمال قبوا میشم ؟

پولادی نوشته شده:پولادی نوشته شده:سلام خسته نباشید . من کاردانیم رو دانشگاه ازاد پرند گرفتم . به نظرتون احتمال قبولیم تو همون دانشگاه بالا نمیره؟
درصدام
ادبیات10
معارف10
زبان عمومی20
مدار0
برنامه نویسی40
دروس تخصصی 0[/quote
تورو خدا یکی جواب بده![]()
![]()
تورو خدا یکی جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟tiamo1986 نوشته شده:بچه کمکم کنید
امتحان رو هم زیاد جالب ندادم![]()
![]()
1-من میخوام دانشگاه کرج فقط در بیام چیکار کنم میترسم انتخاب اول بزنم در نیام اونوقت بدبخت میشم کمکم کنید انتخاب چندم بزنمش که شانس در آمدنم باشه؟؟؟
2- آیا میشه یه واحد دانشگاهی رو 2 بار انتخاب کرد مثلا انتخاب 3و 7 دزفول باشه؟؟؟
تورو خدا 2 تا سوالمو جواب بدین هیچکس رو ندارم که کمکم کنه![]()
من هزینش مهم نیست آخه دانشگام مفتیه راستی با سهمیه فرزند جانباز میزنم چیکار کنم بچه ها
تورو خدا یکی جواب منو هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟tiamo1986 نوشته شده:بچه کمکم کنید
![]()
1-من میخوام دانشگاه کرج فقط در بیام چیکار کنم میترسم انتخاب اول بزنم در نیام اونوقت بدبخت میشم کمکم کنید انتخاب چندم بزنمش که شانس در آمدنم باشه؟؟؟
من هزینش مهم نیست آخه دانشگام مفتیه راستی با سهمیه فرزند جانباز میزنم چیکار کنم بچه ها
tiamo1986 نوشته شده:تورو خدا یکی جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟tiamo1986 نوشته شده:بچه کمکم کنید
![]()
سلام دوست عزیزtiamo1986 نوشته شده:دانشگاه نظر آباد چگونه دانشگاهی هست ؟ آیا اصلا میشه اسمش رو دانشگاه گذاشت بچه ها یا نه؟
دوست من چه جاهای رو به نظرت بزنم (دوستم من اصلا هیچ پولی نمیدم برا ترمم)SHerek7 نوشته شده:سلام دوست عزیزtiamo1986 نوشته شده:دانشگاه نظر آباد چگونه دانشگاهی هست ؟ آیا اصلا میشه اسمش رو دانشگاه گذاشت بچه ها یا نه؟
من کاردانیمو نظراباد بودم،ب نظرم اصلا نمیشه اسمشو دانشگاه گذاشت ،از نظر محل و موقعیت بگیر تا داخل دانشگاه و ....
![]()
یه ساختمون 2 طبقه که -قبلا مدرسه بوده- داره و یه حیاط نسبتا خوب و سرسبز(ک ما فقط دلمون ب حیاطش خوش بود)_ و خیلی خییییییییییییییییییییییییییییییییلی با دانشگاه امیرالمومنین(کرج) فرق داره
از نظر استاداشم که تو رشته ما افتضاح بودن(سطح علمیشون)
حیفهواقعا هیفه
شهریه ی یک و خورده ای رو اونجا بدی
البته واسه شما که شهریه نمیدی ب نظرم جاهای بهتری میتونی بزنی
شما ساکن کجا هستید؟tiamo1986 نوشته شده:دوست من چه جاهای رو به نظرت بزنم (دوستم من اصلا هیچ پولی نمیدم برا ترمم)SHerek7 نوشته شده:سلام دوست عزیزtiamo1986 نوشته شده:دانشگاه نظر آباد چگونه دانشگاهی هست ؟ آیا اصلا میشه اسمش رو دانشگاه گذاشت بچه ها یا نه؟
من کاردانیمو نظراباد بودم،ب نظرم اصلا نمیشه اسمشو دانشگاه گذاشت ،از نظر محل و موقعیت بگیر تا داخل دانشگاه و ....
![]()
یه ساختمون 2 طبقه که -قبلا مدرسه بوده- داره و یه حیاط نسبتا خوب و سرسبز(ک ما فقط دلمون ب حیاطش خوش بود)_ و خیلی خییییییییییییییییییییییییییییییییلی با دانشگاه امیرالمومنین(کرج) فرق داره
از نظر استاداشم که تو رشته ما افتضاح بودن(سطح علمیشون)
حیفهواقعا هیفه
شهریه ی یک و خورده ای رو اونجا بدی
البته واسه شما که شهریه نمیدی ب نظرم جاهای بهتری میتونی بزنی
به نظرتون با سهمیه اینجور بگیرم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نظر بدین لطفا
واحد تهران جنوب
واحد تهران شمال
قزوین
اراک
رودهن