دوست عزیز استنباطی که از گفته شما میشه،شما فقط رو یک کتاب تمرکز میکنید تا تمامش کنیدgolariyan نوشته شده:سلام من تقریبا کتابارو تموم کردم البته هنوز تست نزدم ولی حالا یه مشکل ذهنم رو درگیر کرده چطور کتابارو مرور کنم و البته تست بزنم مثلا اگه بخوام هرکتابی رو یه هفته ای بخونم خب با توجه به وقت محدود دیگه امکان دوره اش رو ندارم می ترسم این کتابی که این هفته می خونم تا وقت کتکور یه سری از جزئیاتش از یادم بره(چون فقط همین هفته می خونمش و دیگه بایگانی اش می کنم) اگه صفحات همه کتابارو تقسیم بندی کنم و هرروزهمه کتابا رو تا صفحات معینی بخونم احساس می کنم وقت تست زدن رو ندارم(آخه من نمی تونم مثلا یه فصل رو با نیم ساعت مرور کنم باید حتما دو سه ساعت بخونمش اونم نکته به نکته و خیلی ریز و دقیق با اینکه قبلا هم خوندمش) واقعا مستاصل موندم خواهشا هرکی می تونه راهنماییم کنه
نظر من اینه شما روزی 2تا تخصصی و1عمومی رو باهم بخون و باهم پیش ببرشون و اگر تونستی پایان هر روز خلاصه اون چیزی که خوندی رو برای خودت یادداشت کن تا هر وقت خاستی یک مرور سریع بتونی اون مبحث رو بکنی"مثلا قبل از اینکه یه مبحث جدید رو شروع کنی این خلاصه رو مرور میکنی و اطلاعات قدیمی بیشتر تثبیت میشن" و سعی کن معمولا آخر هفته ها هم یه مروری به مباحثی که خوندی داشته باشی "این مرورها خیلی تاثیر دارن باعث میشه اطلاعات هرچه بیشتر تو ذهن آدم تثبیت بشه"
امیدوارم موفق باشی
این برنامه هم میتونه برای برنامه ریزیت مفید باشه
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... =2&t=12366