دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
silencebitter

Re: دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند

پست توسط silencebitter » دوشنبه 12 تیر 1391, 2:41 pm

golariyan نوشته شده:سلام من تقریبا کتابارو تموم کردم البته هنوز تست نزدم ولی حالا یه مشکل ذهنم رو درگیر کرده چطور کتابارو مرور کنم و البته تست بزنم مثلا اگه بخوام هرکتابی رو یه هفته ای بخونم خب با توجه به وقت محدود دیگه امکان دوره اش رو ندارم می ترسم این کتابی که این هفته می خونم تا وقت کتکور یه سری از جزئیاتش از یادم بره(چون فقط همین هفته می خونمش و دیگه بایگانی اش می کنم) اگه صفحات همه کتابارو تقسیم بندی کنم و هرروزهمه کتابا رو تا صفحات معینی بخونم احساس می کنم وقت تست زدن رو ندارم(آخه من نمی تونم مثلا یه فصل رو با نیم ساعت مرور کنم باید حتما دو سه ساعت بخونمش اونم نکته به نکته و خیلی ریز و دقیق با اینکه قبلا هم خوندمش) واقعا مستاصل موندم خواهشا هرکی می تونه راهنماییم کنه
دوست عزیز استنباطی که از گفته شما میشه،شما فقط رو یک کتاب تمرکز میکنید تا تمامش کنید
نظر من اینه شما روزی 2تا تخصصی و1عمومی رو باهم بخون و باهم پیش ببرشون و اگر تونستی پایان هر روز خلاصه اون چیزی که خوندی رو برای خودت یادداشت کن تا هر وقت خاستی یک مرور سریع بتونی اون مبحث رو بکنی"مثلا قبل از اینکه یه مبحث جدید رو شروع کنی این خلاصه رو مرور میکنی و اطلاعات قدیمی بیشتر تثبیت میشن" و سعی کن معمولا آخر هفته ها هم یه مروری به مباحثی که خوندی داشته باشی "این مرورها خیلی تاثیر دارن باعث میشه اطلاعات هرچه بیشتر تو ذهن آدم تثبیت بشه" danesh
امیدوارم موفق باشی goll
این برنامه هم میتونه برای برنامه ریزیت مفید باشه
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... =2&t=12366

shell69
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط shell69 » سه‌شنبه 13 تیر 1391, 12:43 am

golariyan نوشته شده:سلام من تقریبا کتابارو تموم کردم البته هنوز تست نزدم ولی حالا یه مشکل ذهنم رو درگیر کرده چطور کتابارو مرور کنم و البته تست بزنم مثلا اگه بخوام هرکتابی رو یه هفته ای بخونم خب با توجه به وقت محدود دیگه امکان دوره اش رو ندارم می ترسم این کتابی که این هفته می خونم تا وقت کتکور یه سری از جزئیاتش از یادم بره(چون فقط همین هفته می خونمش و دیگه بایگانی اش می کنم) اگه صفحات همه کتابارو تقسیم بندی کنم و هرروزهمه کتابا رو تا صفحات معینی بخونم احساس می کنم وقت تست زدن رو ندارم(آخه من نمی تونم مثلا یه فصل رو با نیم ساعت مرور کنم باید حتما دو سه ساعت بخونمش اونم نکته به نکته و خیلی ریز و دقیق با اینکه قبلا هم خوندمش) واقعا مستاصل موندم خواهشا هرکی می تونه راهنماییم کنه
دقیقا مشکل منه
منم تمام کتابارو تموم کردم بجز ساختمان و مدار که اونارو مشکل دارم فلیپ فلاپ
حالا آزمون آزمایشی که دارم نمیدونم چجوری باید درس بخونم؟
به نظرتون تو این یک ماه همش تست بزنم و مشکلاتمو بررسی کنم خوب نیس؟ goll

golariyan
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط golariyan » سه‌شنبه 13 تیر 1391, 10:20 am

shell69 نوشته شده:
دقیقا مشکل منه
منم مدار رو از قسمت فلیپ فلاپها مشکل داشتم که آقا محسن گفتن تا قبل از فلیپ فلاپ ها ده تا سوال میاد اگه درست حساب کرده باشم اگه بتونیم این ده تا سوال رو درست جواب بدیم میشه 66%واین عالیه به نظرمن .البته خوب نمیشه گفت حتما این ده تا سوال رو می شه درست جواب داد ولی اگه وقتمون رو الان رو نقاط قوتتمون بذاریم و بتونیم از این ده سوال بیشترین جواب صحیح رو بزنیم بهتره یا اینکه رو فلیپ فلاپها متمرکز بشیم و شاید باز اون تسلط لازم رو بدست نیاریم؟

ely_d

پست توسط ely_d » سه‌شنبه 13 تیر 1391, 5:59 pm

من اگه پاسخنامه کنکور سراسری از سال 88 به این ورو با توضیحات کامل بخوام از کجا باید بگیرم اسم کتابشم اگه بگین ممنون میشم
یه سوال دیگه الان 2شهریور سوالات سراسری با آزاد یکی هست؟مگه میشه؟ fekr

hamedcomp3
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hamedcomp3 » سه‌شنبه 13 تیر 1391, 7:06 pm

ely_d نوشته شده:من اگه پاسخنامه کنکور سراسری از سال 88 به این ورو با توضیحات کامل بخوام از کجا باید بگیرم اسم کتابشم اگه بگین ممنون میشم
یه سوال دیگه الان 2شهریور سوالات سراسری با آزاد یکی هست؟مگه میشه؟ fekr
کتابهای کنکور جامع گسترش علوم پایه

amirhoseinmahdi
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط amirhoseinmahdi » سه‌شنبه 13 تیر 1391, 9:45 pm

سلام به همه دوستان .... یک سوال ... اما کسی که دقیق میدونه جواب بده و هر چه زودتر بهتر ... با تشکر.
من دی پارسال امتحان آزاد دادم و قبول شدم اما چون ترمم باقی مونده بود نتونستم برم ... بعد از عید تماس گرفتم با همون دانشگاهی که قبول شدم گفت تا یک سال قبولیت اعتبار داره . به خاطر یک سری مشکلات این ترمم هم تموم نشده و مهر ماه تا بهمن سال جاری رو باید برم همین دانشگاه فعلیم. حالا میخواستم بدونم دانشگاه آزاد همین تابستان منو ثبت نام میکنه و ترم مهر تا بهمن رو بهم مرخصی بده تا درسم تو اون دانشگاه (دانشگاه فعلیم ) تموم بشه و بعد برای ترم بهمن تا تیر برم آزاد.
مشکل اینجاست که من مدرک فوق دیپلم رو تا پایان بهمن میگیرم میخواستم ببینم دانشگاه آزاد این موضوع رو قبول میکنه و من رو الان ثبت نام کنه ؟؟؟؟؟؟؟
علتی هم که اینجا مطلب رو بیان کردم چون هر چی زنگ میزنم دانشگاه جواب نمیدن و مسیرش هم خیلی دوره نمیتومن برم . با تــــــشــــــــــــــکـــر فــــــــــــــــــــــــــــراوان
خدا رو شکرت .............

آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

پست توسط Moh3n II » چهارشنبه 14 تیر 1391, 12:06 am

الان خیلی زوده که خوندن مطالب جدید رو ول کنید و به فکر دوره باشید...
شما یک ماه دست نخورده مرداد رو دارید.
ما تا قبل از 1 ماه آخر کتاب رو تموم کردیم و 1 ماه آخر دوره کردیم..

راجع به مدار منطقی خوب سطح سوالات عوض می شه
سال 90 اسون بود و شما بدون خوندن فلیپ فلاپ ها می تونستی حداقل 50 بزنی که خیلی خوبه.

اما 91 سخت شد و مطالب قبل از فلیپ فلاپ ها سنگین شد.
دو سوال حفظی و تئوری اومده بود که بار اول بود و اتفاقا فلیپ فلاپ ها ساده تر بود.

در مورد فلیپ فلاپ ها هم استاد جمعار تو کتاب هاش خوب توضیح داده
منم بلد نبودم اما با کلاس ها و کتاب های ایشون یاد گرفتم چون راههای متفاوتی رو آورده

آواتار کاربر
barabox
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط barabox » چهارشنبه 14 تیر 1391, 2:55 pm

يه هفته هيچي نخوندم ger

مدار gld

كلا نااميدم ger

آواتار کاربر
silencebitter

پست توسط silencebitter » چهارشنبه 14 تیر 1391, 8:48 pm

barabox نوشته شده:يه هفته هيچي نخوندم ger

مدار gld

كلا نااميدم ger

دوست عزیز اگه از تک تک افراد این انجمن سوال کنی همشون به اتفاق میگن مثل شما ایامی بوده که نتونستن درست مطالعه کنن یا هم اصلا نخوندن.
اما حالا، این به شما بستگی داره که چه جوری از این موقعیت استفاده کنی وقتی دیگران دارن فرصت هارو از دست میدن شمازرنگی کنی و به خودت بگی "درسته موقعیت هایی از دست رفته اما از این به بعد دیگه نمیزارم از دست بره و تازه میتونم این وقفه از دست رفته رو با تلاش بیشتر جبران کنم،من میتونم!"و شروع کنی به درس خوندن!موفقیت یعنی همین...
یادت باشه کمتر از 2 ماه مونده میتونی بخونیو دو سال عمرتو تضمین کنی و میتونی نخونیو 1 سال از عمرتو هدر بدی
انتخاب با خودته!
یه توصیه هم حالا از نظر من، هیچ وقت خدا رو فراموش نکن...
خدا تو قرآن به پیامبر میگه هیچ وقت در مقابل مشکلات ضعف نشان نده و نامید نباش،خداوند با تو هست
و یادتون باشه خدا بزرگترین پارتیه که آدم تو دنیا داره! از همشون بالاتره bale
امیدوارم همه موفق باشن goll

ولادت آخرین ذخیره ی الهی، بهار دلها، یوسف زهرا، تبریک و تهنیت shad

آواتار کاربر
Meti
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: tabriz
تماس:

پست توسط Meti » چهارشنبه 14 تیر 1391, 9:05 pm

barabox نوشته شده:يه هفته هيچي نخوندم ger

مدار gld

كلا نااميدم ger
نگران نباش مدار برا همه سخته مثل ذخیره(البته امیدوارم baba: )

من فقط برنامه نویسی مقسمی رو تا حالا اونم دیروز تموم کردم بقیه رونصف هم نکردم ddn:
سعی کن تو این 17 روز تمومش کنی تخصصی هارو فقط ktb:
سعی هم نکن زود سریع بخونی زود تموم کنی من اوایل اینجوری خوندم هیچی نفهمیدم
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟

saeed.r
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط saeed.r » چهارشنبه 14 تیر 1391, 9:38 pm

من ترم سه نرم افزار هستم.
تازه امتحانات پایان ترمم تموم شده و تا الان هیچی واسه کنکور نخوندم.
هدفمم واسه کارشناسی دانشگاه آزاد شوشتر یا دزفول یا غیراتفاعی کارون اهوازه.
سوالم اینه که : واسه دراومدن توی هنچین دانشگاه هایی نیاز به خوندن دارم یا نه؟
کلا می صرفه توی این مدت شروع کنم؟اگه آره چه درسهایی بخونم بهتره؟
یه نگاهی بندازم به همه یا روی چند درس چِت کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

nayereh
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط nayereh » چهارشنبه 14 تیر 1391, 11:22 pm

shell69 نوشته شده:
دقیقا مشکل منه
سلام
شايد باورتون نشه منم فيليپ ف fekr لاپو مشكل دارم اصلا بلد نيستم looc

shell69
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط shell69 » پنج‌شنبه 15 تیر 1391, 1:23 am

nayereh نوشته شده:
shell69 نوشته شده:
دقیقا مشکل منه
سلام
شايد باورتون نشه منم فيليپ ف fekr لاپو مشكل دارم اصلا بلد نيستم looc
به جمع ما خوش اومدی dan من میخام قیدشونو بزنم فلیپ فلاپارو میگم. میخام رو فصلای قبلی بیشتر تمرکز کنم
بچه ها کسی نقص صفحه رو میتونه واسم تو ضیح بده. هرچی نگاش میکنم متوجه نمیشم
اگه کسی بلده ممنون مشم بخدا لطف بزرگی در حقم کرده واسش دعا میکنم رتبش پایین تر از من باشه yes:

آواتار کاربر
barabox
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط barabox » پنج‌شنبه 15 تیر 1391, 2:03 am

ممنون بچه ها bil:

نقض رو فكر كنم من بلدم fekr

آواتار کاربر
silencebitter

پست توسط silencebitter » پنج‌شنبه 15 تیر 1391, 8:35 am

به جمع ما خوش اومدی dan من میخام قیدشونو بزنم فلیپ فلاپارو میگم. میخام رو فصلای قبلی بیشتر تمرکز کنم
بچه ها کسی نقص صفحه رو میتونه واسم تو ضیح بده. هرچی نگاش میکنم متوجه نمیشم
اگه کسی بلده ممنون مشم بخدا لطف بزرگی در حقم کرده واسش دعا میکنم رتبش پایین تر از من باشه yes:
با اجازه از بزرگان انجمن rooz
اگه منظورت نقص صفحه ی سیستم عامله که استاد مقسمی خیلی روان توضیح داده!
نگاه اینجوری میشه گفت: شما یک برنامه رو که بخوای اجرا کنی باید تمام صفحاتش داخل حافظه اصلی"رم" باشه چون cpu بطور مستیم فقط با حافظه اصلی و کش کار میکنه
اما تو سیستم های اشتراک زمانی و چندبرنامگی چون نیاز هست چند برنامه برای اجرا داخل حافظه باشه و بخاطر اینکه مشکلات پراکندگی حافظه و برنامه، که مربوط به قطعه بندیه حل بشه همه صفحات برنامه به حافظه ی اصلی آورده نمیشه بعد حالا شما برنامتو اجرا میکنی برنامه دستورالعملاش اجرا میشه بعد یک دستورالعمل میرسه که توصفحه ای هست که تو حافظه ی جانبیه،پس یک وقفه رخ میده تا این صفحه از حافظه جانبی به اصلی بیاد این میشه نقص صفحه bale
اگه پیچیده شد یا ناقص یا اشتباه گفتم بقیه بچه ها درستش کنن dan ktb:

قفل شده