بیا تو انرژی مثبت بگیر
- parva
- کاربر خوب

- محل اقامت: اردبيــــــــــــــــل
- تماس:
سلام خدمت همه آقا و خانم مهندس های آینده
برای همه بچه ها یی که آزاد قبول شدن صمیمانه تبریک می گم وبه اونایی که قراره علمی کاربردی قبول بشن یه تبریک پیشاپیش
و مهمتر از همه
به همه ی بچه های پر انرزی که قراره تیر ماه کنکور بدن تبریک می گم (البته این تبریک فقط به خاطره قبولیشون نیست بلکه به خاطره تمام تلاش و پشتکاری هستش که قراره تا تیر ماه داشته باشن)
هر جا اراده ای هست راهی نیز وجود دارد
اگر راهی نباشد خود، راهی بوجود خواهم آورد
در ضمن یه خواهش دارم اونم اینکه **برای قبولی همدیگه دعا کنیم**
برای همه بچه ها یی که آزاد قبول شدن صمیمانه تبریک می گم وبه اونایی که قراره علمی کاربردی قبول بشن یه تبریک پیشاپیش
و مهمتر از همه
به همه ی بچه های پر انرزی که قراره تیر ماه کنکور بدن تبریک می گم (البته این تبریک فقط به خاطره قبولیشون نیست بلکه به خاطره تمام تلاش و پشتکاری هستش که قراره تا تیر ماه داشته باشن)
هر جا اراده ای هست راهی نیز وجود دارد
اگر راهی نباشد خود، راهی بوجود خواهم آورد
در ضمن یه خواهش دارم اونم اینکه **برای قبولی همدیگه دعا کنیم**
مخور غم گذشته...
گذشته ها گذشته...
هرگز به غصه خوردن...
گذشته برنگشته....
به فکر آینده باش...
دلشاد و سرزنده باش...
عمر کمه صفا کن...
گذشته رو رها کن...
اگه نباشه دریا، به قطره اکتفا کن...
"نمیدونم چرا هر موقع این شعر رو که معین خونده گوش میدم سرشار از انرژی مثبت میشم"
شما هم امتحان کنین ضرر نداره!!!
گذشته ها گذشته...
هرگز به غصه خوردن...
گذشته برنگشته....
به فکر آینده باش...
دلشاد و سرزنده باش...
عمر کمه صفا کن...
گذشته رو رها کن...
اگه نباشه دریا، به قطره اکتفا کن...
"نمیدونم چرا هر موقع این شعر رو که معین خونده گوش میدم سرشار از انرژی مثبت میشم"
شما هم امتحان کنین ضرر نداره!!!
mamad_msp نوشته شده:دیگه فک کنم کم کم انرزی همه تموم شده خیلی مدت که این تاپیک راکت مونده![]()
نازه خانم انرژی درمانی هم خوب نبود. شما که این تاپیکو زدی فک کنم انرژی خودتونم تموم شده![]()
شوخی کردم و امید وارم اینطور نباشه
دوست عزیز مطمئن باشید بچه ها مشغول خوندن هستن و این تاپیک حتی اگر من هم نباشم انقدر انرژی داره که مکانش جای خوبه انجمن باشه با کمک دوستان.
البته منتظرم بعد از امتحان باز هم طوفانی از انرژی رد و بدل کنیم. در ضمن منظورتون از "راکت" همون "راکد" بود؟!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------
وقتی احساس میکنی که زندگیت ساکن است و زمان در گذر خدا انتظارت را می کشد .
وقتی هیچ اتفاقی نمی افتد و تو گیج و نا امیدی خدا برایت جوابی دارد .
نازیلا
کسی موفق می شود که خسته نمی شود.
توی یکی از کلیساهای بزرگ لندن نوشته ای وجود داره : «پیرمردی میگفت، وقتی که بچه بود دلم میخواست دنیا رو تغییر بدم، ولی وقتی کمی بزرگتر شدم و به سن نوجوانی رسیدم دیدم دنیا خیلی بزرگه، پس بهتره که انگلستان رو تغییر بدم، اما وقتی به سن جوانی رسیدم دیدم انگلستان خیلی بزرگه، پس باید لندن رو تغییر بدم، اما وقتی به سن میانسالی رسیدم دیدم لندن هم خیلی بزرگه و من نمیتونم لندن رو تغییر بدم، پس تصمیم گرفتم که خانوادم رو تغییر بدم، اما وقتی به سن کهنسالی رسیدم دیدم خانوادم رو هم نتونستم تغییر بدم، اون لحظه بود که فهمیدم اگر از ابتدا خودم رو تغییر میدادم، میتونستم به هر چیز که میخوام برسم.»
بعضی ها میگن من تا نبینم باور نمیکنم، بدونید قرار نیست ببینید تا باور کنید، باید باور کنید تا بتونید ببینید. بگین من باور دارم که میبینم موفق شدم. پس خودتون رو باور داشته باشید.
همتون قبولید. مطمئن باشید. یا تو علمی کاربردی یا تو تکمیل ظرفیت، یا تو امتحان کارشناسی سال بعد. پس بدونید، قبولید.
بعضی ها میگن من تا نبینم باور نمیکنم، بدونید قرار نیست ببینید تا باور کنید، باید باور کنید تا بتونید ببینید. بگین من باور دارم که میبینم موفق شدم. پس خودتون رو باور داشته باشید.
همتون قبولید. مطمئن باشید. یا تو علمی کاربردی یا تو تکمیل ظرفیت، یا تو امتحان کارشناسی سال بعد. پس بدونید، قبولید.
«آنتوني رابينز» در كتاب «يادداشت هاي يك دوست» مي نويسد:
دوست من «دابليو ميچل» در يك حادثه وحشتناك موتورسيكلت دو سوم بدنش سوخت.
هنگامي كه در بيمارستان بستري بود تصميم گرفت به هر قيمتي كه شده، راهي براي كمك به اطرافيان خود پيدا كند، صورت او چنان سوخته بود كه شناخته نمي شد اما اعتقاد داشت كه لبخندش مي تواند دنياي ديگران را روشن كند و چنين شد.
او معتقد بود كه مي تواند موجب شادماني ديگران شود، به درددل مردم گوش كند و به آنان آرامش ببخشد و چنين كرد.
چند سال بعد حادثه ديگري برايش اتفاق افتاد. در يك سانحه هوايي از كمر به پايين فلج شد. آيا اميد خود را از دست داد؟
خير. بلكه توجه او به پرستار زيبايي كه در بيمارستان خدمت مي كرد جلب شد. از خود پرسيد:«چگونه مي توانم دل او را به دست آورم؟»
دوستانش او را ابله خواندند. شايد در دل خود حرف آنها را تصديق مي كرد، با وجود اين هرگز از رؤياهاي خود دست برنداشت.
"دابليو ميچل" آينده خود را در كنار اين زن بسيار تابناك مي ديد. بنابراين از فنون جلب توجه و هوش و شوخ طبعي، روح آزاده ، و شخصيت پوياي خود براي جلب توجه او كمك گرفت و سرانجام با وي ازدواج كرد.
بيشتر مردم اگر در شرايط او باشند براي رسيدن به چنين هدفي كمترين تلاشي هم نمي كنند ، اما او بخت خود را آزمود و زندگيش براي هميشه تغيير كرد.
پس تعلل نكنيم و بدانيم كه ما بهترين افراد براي داشتن يك زندگي عالي هستيم. بنابراين نبايد خود را محدود كنيم. با خودتان دوست شويد، بابت اتفاق هايي كه در گذشته رخ داده خود را مجازات نكنيد بلكه خود را از مشكلات برگيريد و به راه حل ها فكر كنيد...
دوست من «دابليو ميچل» در يك حادثه وحشتناك موتورسيكلت دو سوم بدنش سوخت.
هنگامي كه در بيمارستان بستري بود تصميم گرفت به هر قيمتي كه شده، راهي براي كمك به اطرافيان خود پيدا كند، صورت او چنان سوخته بود كه شناخته نمي شد اما اعتقاد داشت كه لبخندش مي تواند دنياي ديگران را روشن كند و چنين شد.
او معتقد بود كه مي تواند موجب شادماني ديگران شود، به درددل مردم گوش كند و به آنان آرامش ببخشد و چنين كرد.
چند سال بعد حادثه ديگري برايش اتفاق افتاد. در يك سانحه هوايي از كمر به پايين فلج شد. آيا اميد خود را از دست داد؟
خير. بلكه توجه او به پرستار زيبايي كه در بيمارستان خدمت مي كرد جلب شد. از خود پرسيد:«چگونه مي توانم دل او را به دست آورم؟»
دوستانش او را ابله خواندند. شايد در دل خود حرف آنها را تصديق مي كرد، با وجود اين هرگز از رؤياهاي خود دست برنداشت.
"دابليو ميچل" آينده خود را در كنار اين زن بسيار تابناك مي ديد. بنابراين از فنون جلب توجه و هوش و شوخ طبعي، روح آزاده ، و شخصيت پوياي خود براي جلب توجه او كمك گرفت و سرانجام با وي ازدواج كرد.
بيشتر مردم اگر در شرايط او باشند براي رسيدن به چنين هدفي كمترين تلاشي هم نمي كنند ، اما او بخت خود را آزمود و زندگيش براي هميشه تغيير كرد.
پس تعلل نكنيم و بدانيم كه ما بهترين افراد براي داشتن يك زندگي عالي هستيم. بنابراين نبايد خود را محدود كنيم. با خودتان دوست شويد، بابت اتفاق هايي كه در گذشته رخ داده خود را مجازات نكنيد بلكه خود را از مشكلات برگيريد و به راه حل ها فكر كنيد...
زندگی آموخت مرا....
بر سر هر راهی , چاهیست با نام شکست .
چه هراسی دارد این عزل ستبر .
و عجب گامی که از هول شکست, هیچگاه راه نمی پوید .
تلخی هجر از سوی کسی که زمانی به تو می بالید ,
یا غروبی دلتنگ ,که خبر میدهد از یک دل پر ,
از پریشانحالی یک موج , بیقرار از دوری ,
از نگاهی پر از اشک , که به تاراج داده همه دارایی خویش .
زندگی گفت :
همه ی هستی من پر از این حادثه هاست .
و تو ,
از سختی یک دل به ستوه آمده ای؟
راه بسیار است ,
مرنج...
تو فقط گام بنه
با اراده , پر تلاش ,
و یقینی که پر از یاد خداست .
--------------------------------------------------------------
دوستون دارم.نازیلا
بر سر هر راهی , چاهیست با نام شکست .
چه هراسی دارد این عزل ستبر .
و عجب گامی که از هول شکست, هیچگاه راه نمی پوید .
تلخی هجر از سوی کسی که زمانی به تو می بالید ,
یا غروبی دلتنگ ,که خبر میدهد از یک دل پر ,
از پریشانحالی یک موج , بیقرار از دوری ,
از نگاهی پر از اشک , که به تاراج داده همه دارایی خویش .
زندگی گفت :
همه ی هستی من پر از این حادثه هاست .
و تو ,
از سختی یک دل به ستوه آمده ای؟
راه بسیار است ,
مرنج...
تو فقط گام بنه
با اراده , پر تلاش ,
و یقینی که پر از یاد خداست .
--------------------------------------------------------------
دوستون دارم.نازیلا
کسی موفق می شود که خسته نمی شود.
- parva
- کاربر خوب

- محل اقامت: اردبيــــــــــــــــل
- تماس:
با سلام
امیدوارم هیچ کدوم خسته نباشید
با هر پاياني شروعي تازه فرا مي رسد. با هر نااميدي، فرصت جديدي براي موفقيت پيش مي آيد.
با هر اشتباه درسي جديد و ارزشمند براي يادگيري، به دست مي آيد.
با هر شكست، موقعيت جديدي براي موفقيت فراهم مي شود.
با هر ياس و ناكامي، انرژي براي حركت به سطح بالاتري از پيشرفت، كسب مي شود.
در هر مبارزه راه حل جديدي براي عمل كردن يافت مي شود.
با هر لحظه تاريك، شانسي براي ايجاد تفاوتي اساسي ايجاد مي شود.
با هر غم و اندوه قدرداني بيشتري حاصل مي شود.
با هر ضرري اراده بيشتري براي پيروزي و برنده شدن كسب مي شود.
اگر چه زندگي موانع و مشكلات فراواني دارد، اما براي هريك از آنها جنبه مثبتي نيز وجود دارد.
انتخاب كن كه واقعيت مثبت را ببيني و با آن زندگي كني.
هيچ مسئله اي براي زماني طولاني مسئله نخواهد بود.
با هر اشتباه درسي جديد و ارزشمند براي يادگيري، به دست مي آيد.
با هر شكست، موقعيت جديدي براي موفقيت فراهم مي شود.
با هر ياس و ناكامي، انرژي براي حركت به سطح بالاتري از پيشرفت، كسب مي شود.
در هر مبارزه راه حل جديدي براي عمل كردن يافت مي شود.
با هر لحظه تاريك، شانسي براي ايجاد تفاوتي اساسي ايجاد مي شود.
با هر غم و اندوه قدرداني بيشتري حاصل مي شود.
با هر ضرري اراده بيشتري براي پيروزي و برنده شدن كسب مي شود.
اگر چه زندگي موانع و مشكلات فراواني دارد، اما براي هريك از آنها جنبه مثبتي نيز وجود دارد.
انتخاب كن كه واقعيت مثبت را ببيني و با آن زندگي كني.
هيچ مسئله اي براي زماني طولاني مسئله نخواهد بود.
واقعا که بهترین تاپیک همینجاست چون آدما با داشتن انرژی مثبته که میتونن کارای بزرگ انجام بدن...
به همتون تبریک میگم که چنین روحیه خوبی دارین.
همه ما انسانها در پی یک نسخه یا دستور معجزه آسا برای بدست آوردن خوشبختی هستیم غافل از اینکه ...
بعد از یه مدت که فقط نوشته های بچه ها را میخوندم بالاخره عضو شدم
واقعا که بهترین تاپیک همینجاست چون آدما با داشتن انرژی مثبته که میتونن کارای بزرگ انجام بدن...
به همتون تبریک میگم که چنین روحیه خوبی دارین.
همه ما انسانها در پی یک نسخه یا دستور معجزه آسا برای بدست آوردن خوشبختی هستیم غافل از اینکه ...
Never downgrade yourself