واسه همین تو خونه راه می رم .و می گم من قبولممممممممممممم
به امید قبولی همه راستی خبر قبولیتون به من بدین.
emad_23 نوشته شده:راستش به نظر من جریان این انرژی مثبت یه بازی مسخره بیشتر نیست. ما چیزی به نام انرژی مثبت نداریم ولی فکر خوب و واقعی و مثبت داریم که می تونه تقریبا 5 درصد روی کار ما تاثیر بزاره. بقیش می شه تلاش خودمون. بعدم حالا که امتحان و دادین یاد این حرفا و فکر افتادین.
هر کاری که قرار بوده بشه شده منم امیدوارم واقعا بچه ها همشون قبول بشن مخصوصا اونایی که واقعا تلاش کردن و استحقاقشو دارن.

آقا عماد گل بازم سلامemad_23 نوشته شده:نبا عرض ادب نسبت به نازی خانوم.
اول اینکه من سعی نکردم به کسی یا عقیده ای بی احترامی کنم من فقط از یه واقعیت علمی صحبت کردم. انرژی یعنی توانایی انجام کار حالا شما چطور می تونی بدونه اینکه حتی بدونی این انرژی چطوریه باهاش کاری بکنی بعدم ما یه موجود ضعیفیم هنوز به جز یه سری جریانات مغناطیسی ضعیف در بدنمون هیچ انرژی خاصی رو حداقل کسی نتونسته تا حالا پیدا یا کشف بکنه ما زمانی می تونیم به یه موضوع استناد کنیم که قابل اثبات باشه.
اینطوری که شما می گی خب احتمالای زیادی وجود داره واسه وجود بعضی چیزا . ولی وقتی ما نمی دونیم چیه یا اصلا وجود داره یا نه و خاصیتش رو هم نمی تونیم دقیقا بفهمیم این به نظرت یکم ابلهانه و ساده انگارانه نیست که ما بخوایم به یه حدس یا فرضیه استناد کنیم.
ولی فکر مثبت وجود داره که اونم همیشه نمی تونه واقعی باشه و کمک کنه اون فکری کارسازه و می تونه کمک کنه که واقعی باشه.
با آرزوی موفغقیت واسه خودت و بقیه بچه های فروم.![]()
عماد جان یه فیلم جالب درباره این موضوع هستش که ایران هم داده یه بار به این فیلم نگاه کن خیلی تاثیر دارهخب از نظر من اعتماد به نفس،دعا،معجزه،تلاش،صبر،پشتکار و...همش و همش موج مثبته که از خودمون به خودمون ساطر می شه