آقای kanan راست میگن باید به فکر شهریه هاشم باشیم. من حساب کردم این ترم با 17 واحد حالا بیشترشو نمی دونم حدود 1 میلیون شهریه میشهMehranZand نوشته شده:نه بابا وضعیت به این بدی هم نیست فکر نمیکنم از 4 تومن بالاتر بزنه اونم توی 2.5 می خواهیم پرداخت کنیم یک روزه که نمی خوایم بدیم.kanan نوشته شده:با سلام
بچه درسته من قبول نشدم ولی حتما یه حکمتی تو کار بوده
من که اینجا همه شما رو میبینم فقط به فکر شهریه ترم اول هستین پس بقیه ترم ها چی شد مخصوصا ترم آخر با حسابی که من کردم یعنی با واحدهایی که هانیه خانوم گذاشت دورو بر 3,470,280 تومان در مییاد البته واحدهای اختیاری حساب نکردم چون واحدهای دانشگاهی با هم فرق میکنه و اگه اونارو هم حساب کنیم در حدود 5 میلیون و 500 هزار تومان در مییاد و اگه شهریه ها اینطور بمونه که فکر کنم نمونه ترم آخر شهریه دروس عملی تخصصی که 64 هزار تومانه 100 هزار تومانی میشه که اگه اینطوری باشه 2 واحد کارآموزی 2 واحد پروژه میشه 400 هزار به اضافه شهریه ثابت تقریبا 800 هزار فقط برای 4 واحد واقعا دوستانی که قبول شدن خیلی به فکر پولش باشن مخصوصا کسانی که شهر خودشون نیستن چون انتقالی در کاردانی به کارشناسی نیست ماده 23 صفحه 7 دفترچه آزاد خیلی خیلی به این مسئله توجه کنید ( پول)چون اگه شهریه هارو بازم بیشتر کنن فکر کنم 7 میلیون تومانی یه مهندسی براتون در مییاد
راستی آقای kanan شما مطمئنید که نمیشه انتقالی گرفت؟ من امیدوار بودم بتونم از قزوین انتقالی بگیرم بیام کرج