حالا که قبول شدیم، بعدش چی میشه؟

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
honeyeh
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط honeyeh » دوشنبه 8 بهمن 1386, 12:04 pm

MehranZand نوشته شده:
kanan نوشته شده:با سلام
بچه درسته من قبول نشدم ولی حتما یه حکمتی تو کار بوده
من که اینجا همه شما رو میبینم فقط به فکر شهریه ترم اول هستین پس بقیه ترم ها چی شد مخصوصا ترم آخر با حسابی که من کردم یعنی با واحدهایی که هانیه خانوم گذاشت دورو بر 3,470,280 تومان در مییاد البته واحدهای اختیاری حساب نکردم چون واحدهای دانشگاهی با هم فرق میکنه و اگه اونارو هم حساب کنیم در حدود 5 میلیون و 500 هزار تومان در مییاد و اگه شهریه ها اینطور بمونه که فکر کنم نمونه ترم آخر شهریه دروس عملی تخصصی که 64 هزار تومانه 100 هزار تومانی میشه که اگه اینطوری باشه 2 واحد کارآموزی 2 واحد پروژه میشه 400 هزار به اضافه شهریه ثابت تقریبا 800 هزار فقط برای 4 واحد واقعا دوستانی که قبول شدن خیلی به فکر پولش باشن مخصوصا کسانی که شهر خودشون نیستن چون انتقالی در کاردانی به کارشناسی نیست ماده 23 صفحه 7 دفترچه آزاد خیلی خیلی به این مسئله توجه کنید ( پول)چون اگه شهریه هارو بازم بیشتر کنن فکر کنم 7 میلیون تومانی یه مهندسی براتون در مییاد
نه بابا وضعیت به این بدی هم نیست فکر نمیکنم از 4 تومن بالاتر بزنه اونم توی 2.5 می خواهیم پرداخت کنیم یک روزه که نمی خوایم بدیم.
آقای kanan راست میگن باید به فکر شهریه هاشم باشیم. من حساب کردم این ترم با 17 واحد حالا بیشترشو نمی دونم حدود 1 میلیون شهریه میشه :cry: چه برسه به ترم های بعدی که معلوم نیست چقدر میشه :!: :shock: تازه این ترمم که اولش فعلا شهریه های علی الحسابه. خدا رحم کنه به باباهامون :cry:
راستی آقای kanan شما مطمئنید که نمیشه انتقالی گرفت؟ من امیدوار بودم بتونم از قزوین انتقالی بگیرم بیام کرج :(

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » دوشنبه 8 بهمن 1386, 12:11 pm

با سلام
دوست عزیز کار نداری که برو به این سایت که هانیه جان گذاشته
http://www.qazviniau.ac.ir/affairs/main.aspx?id1=6&n=67
بعد خود شما واحدهارو حساب کنید چون نوشته چند درس عملی و نظری و چند واحد هستش و پایه و ....همشو نوشته خود شما یه حساب بکن ببین بالا 5 میلیون تومان میره یا نه
دوست عزیز اصلا این احتمال نگذاشته که اگر تو یه درس قبول نشی چی میشه
حساب کردنش هم کاری نداره یه ماشین حساب بزار جلوی خودت و قیمت ها هم از روزنامه و واحدها هم تو سایت هستش خود شما حساب کنید البته اگه هم آموزشکده خونده باشی چند واحد اضافه بر اونهایی که تو سایت هست باید بخونی
البته دوستان خواهش میکنم بعد از ثبت نام حتما بنویسید که چند پرداخت کردید
اگه زمانی تکمیل ظرفیت اومد ما تکلیف خودمون بدونیم
راستی آقای kanan شما مطمئنید که نمیشه انتقالی گرفت؟ من امیدوار بودم بتونم از قزوین انتقالی بگیرم بیام کرج
اصلا انتقالی نداره در کاردانی به کارشناسی چون خودم رفتم پرسیدم
درسته من قبول نشدم ولی یکی که اومده بود هنوز ثبت نام نکرده انتقالی میخواست یکی از مسولان گفت دلت میخواست جای دور نمیزدی گفت ماده 23 صفحه 7 رو میخوندی بعد اولویت هاتو انتخاب میکردی درسته من یه آشنا دارم ولی به گفت هم باید تو دانشگاه مقصد و هم تو مبدا آشنا داشته باشی اونم درجه یک
هانیه جان من این مطلب تو قسمت مشاوره نوشته بودم که به اینجا انتقال دادم
هانیه جان البته امیدت به خدا باشه بلکه درست شد انتقالی گرفتی
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » دوشنبه 8 بهمن 1386, 1:13 pm

kanan نوشته شده:با سلام
دوست عزیز کار نداری که برو به این سایت که هانیه جان گذاشته
http://www.qazviniau.ac.ir/affairs/main.aspx?id1=6&n=67
بعد خود شما واحدهارو حساب کنید چون نوشته چند درس عملی و نظری و چند واحد هستش و پایه و ....همشو نوشته خود شما یه حساب بکن ببین بالا 5 میلیون تومان میره یا نه
دوست عزیز اصلا این احتمال نگذاشته که اگر تو یه درس قبول نشی چی میشه
حساب کردنش هم کاری نداره یه ماشین حساب بزار جلوی خودت و قیمت ها هم از روزنامه و واحدها هم تو سایت هستش خود شما حساب کنید البته اگه هم آموزشکده خونده باشی چند واحد اضافه بر اونهایی که تو سایت هست باید بخونی
البته دوستان خواهش میکنم بعد از ثبت نام حتما بنویسید که چند پرداخت کردید
اگه زمانی تکمیل ظرفیت اومد ما تکلیف خودمون بدونیم
راستی آقای kanan شما مطمئنید که نمیشه انتقالی گرفت؟ من امیدوار بودم بتونم از قزوین انتقالی بگیرم بیام کرج
اصلا انتقالی نداره در کاردانی به کارشناسی چون خودم رفتم پرسیدم
درسته من قبول نشدم ولی یکی که اومده بود هنوز ثبت نام نکرده انتقالی میخواست یکی از مسولان گفت دلت میخواست جای دور نمیزدی گفت ماده 23 صفحه 7 رو میخوندی بعد اولویت هاتو انتخاب میکردی درسته من یه آشنا دارم ولی به گفت هم باید تو دانشگاه مقصد و هم تو مبدا آشنا داشته باشی اونم درجه یک
هانیه جان من این مطلب تو قسمت مشاوره نوشته بودم که به اینجا انتقال دادم
هانیه جان البته امیدت به خدا باشه بلکه درست شد انتقالی گرفتی
واقعا انتقالی نداره؟؟؟
نمیشه انتقالی گرفت؟؟
همه ی دانشگاه ها اینجورین؟؟
واااای :cry:

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » دوشنبه 8 بهمن 1386, 2:21 pm

با سلام
بابا من كه اين حرفهارو نزدم كه روحيه خودتون از دست بدين
هزار بار گفتم بازم ميگم
اينجا ايرانه
اصلا معلوم نميشه چون ممكن اين قانون بيشتر تو آذربايجان شرقي عمل ميشه
اما ما تو فاميل داريم كه كارداني ميخونن نه كارشناسي ناپيوسته ولي هنوز نتونستن انتقالي بگيرن سه ترمه اونم از بناب به ايلخچي نه از بناب به تبريز به اونم اين ماده 23 رو گفتن مثل اينكه تو كارداني هم اين قانون هست به اونم گفتن كه شهريه ثابت خودتو پرداخت كن به دانشگاه بناب هر ترم بعدا هر كجا كه ميخواهي برو بخون
البته دوستان من كمي اين قانون ميدونستم چون مغزم كه خراب نشده بود كه بجاي اولويت اولم تبريز ؛شبستر يا جاي دور ميزدم كه ترازش از تبريز كمتره چون تراز من هم كم نيست
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » دوشنبه 8 بهمن 1386, 7:18 pm

بچه ها من دیگه مغزم ورم کرده از بس به پول شهریه ؛به مسافت بوشهر تا تویسرکان؛به سرمای تویسرکان به نارضایتی بابام به تعداد واحد پیش نیاز بخاطر مدرکم که کاردانی پیوسته هست و اینکه الان باید واسه خوابگاه اسم بنویسم تا فروردین تکلیفم روشن بشه کجا برم و هزار چیزه دیگه فکر کردم دارم دیووونه می شم .

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » دوشنبه 8 بهمن 1386, 8:09 pm

با سلام
اینکه الان باید واسه خوابگاه اسم بنویسم تا فروردین تکلیفم روشن بشه کجا برم
دوست عزیز مگه دانشگاه آزاد خوابگاه هم داره :?:
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » دوشنبه 8 بهمن 1386, 8:24 pm

آره خوابگاه داره

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » دوشنبه 8 بهمن 1386, 9:35 pm

*mitra* نوشته شده:بچه ها من دیگه مغزم ورم کرده از بس به پول شهریه ؛به مسافت بوشهر تا تویسرکان؛به سرمای تویسرکان به نارضایتی بابام به تعداد واحد پیش نیاز بخاطر مدرکم که کاردانی پیوسته هست و اینکه الان باید واسه خوابگاه اسم بنویسم تا فروردین تکلیفم روشن بشه کجا برم و هزار چیزه دیگه فکر کردم دارم دیووونه می شم .
دوست عزیز شما برای خوابگاه همون موقع ثبت نام باید بگین به مسولین امور دانشجویی
همونجا میتونین کارو تموم کنین

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » سه‌شنبه 9 بهمن 1386, 10:45 am

با سلام
دوستان چرا کسی اینجا ننوشته بود که آزاد خوابگاه میده :cry: :cry:
من که اون موقع شهر خودمون نمیزدم جای دورو میزدم
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

آواتار کاربر
hamed_karshenasi
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hamed_karshenasi » سه‌شنبه 9 بهمن 1386, 11:52 am

سلام بر همه
تو مدارک ثبت نام زده ریز نمرات دوره ی کاردانی،سئوال من اینه که این لیستو همه ی کسانی که میخوان ثبت نام کنن باید داشته باشن ی نه؟
اگه چیز مفیدی میدونید راهنمایی کنید.

milad_000
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط milad_000 » سه‌شنبه 9 بهمن 1386, 12:20 pm

*mitra* نوشته شده:بچه ها من دیگه مغزم ورم کرده از بس به پول شهریه ؛به مسافت بوشهر تا تویسرکان؛به سرمای تویسرکان به نارضایتی بابام به تعداد واحد پیش نیاز بخاطر مدرکم که کاردانی پیوسته هست و اینکه الان باید واسه خوابگاه اسم بنویسم تا فروردین تکلیفم روشن بشه کجا برم و هزار چیزه دیگه فکر کردم دارم دیووونه می شم .
سلام دوست عزیز
پسر خله های من هردو دانشگاه آزاد بودن ترم اول رو همون شهری که قبول شدن بودن
ترم دو هردو انتقالی گرفتن اومدن شهر خودشون
اونجوری هم که فکر می کنی هواش سرد نیست
بعدشم قرار نیست که هروز بیای خونتون که می گی دور
شهر امنی هست
خیالت راحت
می تونی با چند نفر خونه هم بگیرین
شاید هم خود دانشگاه خوابگاه خود گردان معرفی کنه بهت

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » سه‌شنبه 9 بهمن 1386, 9:12 pm

در مورد ریز نمره من هم به دانشگاه تویسرکان زنگ زدم گفن هر وقت لازم شد بهتون می گیم بیارید فعلاً بیاید ثبت نام کنید پیشنهاد می کنم شما هم یه تماس بگیرد .

و در مورد راه دورم هم باید بگم که بدبختی من اینه که بوشهر مهندسی کامپیوتر نداره و باید انتقالی شیراز بگیرم چون تنها جایی هست که به من نزدیک هست و اینم چون دانشگاه خوبی هست سرش سرو دست می شکنن و امکان پذیر نیست.

آواتار کاربر
milad
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: زنجان
تماس:

پست توسط milad » چهارشنبه 10 بهمن 1386, 12:58 am

سلام.
من که خودم سراسری قبول شدم و هنوز مدرک کاردانی نداشتم ، ازمون یک تعهد نامه گرفتن که ظرف مدت 1 ماه آینده مدرکمونو به دانشگاه ارائه بدیم در غیر این صورت ثبت نام کان لم یکن تلقی خواهد شد!!!

lord_ahriman
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط lord_ahriman » جمعه 12 بهمن 1386, 11:25 am

سلام آقا من یک نامهاز آموزشکده محل تحصیلم (یزد ) گرفتم که توش واسه دانشگاه آزاد شیراز نوشته بود احتمالا این دانشجو تا 13/11 فارغ التحصیل میشه ! ولی بعد به دانشگاه آژاد شیراز که زنگ زدم گفتند نه نمیشه حتما باید گواهی اتمام دوره یا ریزنمرات رو بیاری ! اخه چجوری من 15 /11 اخرین امتحانم هست چجوری گواهی بیارم ؟ :(
جالب اینکه علکی به دانشگاه آزاد سپیدان زنگ زدم گفتندهمون نامه واسه ثبت نام کفایت می کنه
با تشکر

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط kanan » جمعه 12 بهمن 1386, 11:29 pm

با سلام
اولا فردا هرکی ثبت نام کرد اینجا بزاره تا بدونیم برای ترم اول چند پرداخت کردین
دوستان عزیز چرا روحیه باختین همه به فکر پول افتادین بعضی ها هم میگن نمیرن به خاطر پول من اونارو نوشتم که حساب به دستشون بیاد واقعا حیفه حالا بعدا بعضی میگن شما گفتین پول زیاده ما ثبت نام نکردیم حالا این دنیا جهنم تو آخرت همه میگن لعنت به تو باد بیا و درستش کن
دوستان من هیچ چیز نمیخوام بدون دلیل و مدرک بگم حالا حساب میکنم ببینید
البته از روی دانشگاه قزوین
اول درس های اصلی رو حساب میکنم بعد درس های اختیاری دانشگاه قزوین چون درس های اختیاری دانشگاه ها با هم فرق میکنه(تمام واحدها برحسب تومان میباشد)
5ترم شهریه ثابت
1,881,000=376200*5
22درس 3واحدی (نظری)
900240=13640*66=3*22
6درس 2واحدی (نظری)
163680=13640*12=2*6
حالا اگه این درسهای نظری با هم جمع کنیم
1,063,920=900240+163680
1واحد پایه
45540=45540*1
2واحد اصلی
93060=46530*2
6 واحد تخصصی
386760=64460*6
حالا اگه همه اینارو باهم جمع کنیم (دروس پایه و اصلی و تخصصی )
525360=386760+93060+45540
حالا همه رو با هم جمع میکنیم
3,470,280=1063920+1881000+525360
خوب حالا بعضی ها که تو شهرستان خودشون قبول نشدن برای هر ماه حداقل 100 هزار تومان هزینه برای (مسکن (کرایه ماهانه و پول آب و برق و گاز)و غذا و پول رفت و آمد)چون شمایید به خدا کم حساب کردم اون دوستامون که میگفت بالای 4 میلیون تومان بالا نمیره
3970280=3470280+500000(هزینه بالا برای 5 ماه حالا روندش کنیم 4 میلیون تومان
بقیش این فقط درس های اصلی بود
دانشگاه قزوین 24 درس 3واحدی و 2 درس 2 واحدی و 2 واحد عملی که به هزینه بالا(4 میلیون تومان اضافه خواهد شد)
حالا بچه ها بالای 5میلیون و 500 هزار تومان بالا میره یانه

در آخر اولا شهریه ها علی الحساب هستش بعدا طی 2.5 سال حتما شهریه های متغیر 100% گرون میشه
من بچه ها اینارو نگفتم که بعدا بگین من گفتم و که هزینش بالا میشه گفتی هزینش زیاده منم ثبت نام نکردم من فقط اینارو گفتم که پول در این دور وزمانه کم چیزی نیست پس حتما فکر پول بکنید بعدا مثل همسایه ما نشید که به خاطر این که نتونست پولشو فراهم کنه وسطهای درس دانشگاه آزادو ترک کرد
دوباره میگم بعدا نگین که شما گفتین گرونه ما ثبت نام نکردیم فقط اینارو میگم که کمی به فکر پول باشین تا بعدا به خاطر پول دچار مشکل نشین
اشك منو درآورد!!

گفتگو آنلاين اعضا انجمن

قفل شده