با سلام.
دوستان آیا این امکان وجود داره که برای ورود به دانشگاه علمی کاربردی پودمانی به یک رشته دیگه رفت؟!
یعنی من دیپلم کامیپوتر دارم ، ولی میخوام کاردانی پودمانی رو برم مکانیک ، آیا این امکان وجود داره؟
و اینکه این پودمانی امسال پس کی میاد؟!....گفتن بهمن میاد؟!
با تشکر.
چند سوال مهم درباره علمی کاربردی؟
مدیر انجمن: fatemi
-
miladsokout
- کاربر ساده

Re: چند سوال مهم درباره علمی کاربردی؟
سلام دوست عزیزمmiladsokout نوشته شده:با سلام.
دوستان آیا این امکان وجود داره که برای ورود به دانشگاه علمی کاربردی پودمانی به یک رشته دیگه رفت؟!
یعنی من دیپلم کامیپوتر دارم ، ولی میخوام کاردانی پودمانی رو برم مکانیک ، آیا این امکان وجود داره؟
و اینکه این پودمانی امسال پس کی میاد؟!....گفتن بهمن میاد؟!
با تشکر.
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید یکم سرچ کنید . این سئوال شما بارها و بارها تو انجمن پاسخ داده شده . شما هر رشته ای که دوست داشته باشید میتونید شرکت کنید و هیچ نیازی هم نیست که رشته انتخابی شما با دیپلمتون مطابقت داشته باشه .
ثبت نام هم از 20/11 یعنی 5 روز دیگه شروع میشه .
برای اطلاع بیشتر در مورد پودمانی حتما مطالب لینک زیر رو مطالعه کنید .
viewtopic.php?f=3&t=8851
-
miladsokout
- کاربر ساده

ممنون دوست عزیز.
چون اون تاپیک قدیمی بود ، همینجا میپرسم....
در یکی از بند های دفترچه اومده :
حالا یه جای دیگه اومده:
مثلا من بیام هم : نرم افزار کامپیوتر ، مکانیک و برق انتخاب کنم نمیشه!؟
فقط باید یک گرایش رو انتخاب کنم ، مثلا فقط رشته های مربوط به برق؟!
با تشکر.
چون اون تاپیک قدیمی بود ، همینجا میپرسم....
در یکی از بند های دفترچه اومده :
که یعنی میتونیم رشته های دیگه هم به غیر از رشته دیپلم خودمون بریم.2-4) ارتباط نوع ديپلم با دوره هاي كارداني علمي-كاربردي پودماني:
• هر چند هدف از اجراي آموزش هاي علمي-كاربردي به روش پودماني فراهم نمودن زمينه شركت داوطلبان با هر نوع ديپلم در اين نظام آموزشي بوده و از اين لحاظ محدوديت خاصي وجود ندارد، ليكن با توجه به ارتباط ساختاري كه فيمابين رشته هاي تحصيلي و نوع ديپلم مندرج در جدول شماره (2) دفترچه راهنما وجود دارد، در صورتي كه داوطلب در نظام پودماني در رشته غير مرتبط با ديپلم خود قبول گردد، مي¬بايست پس از قبولي، طبق ضوابط آموزشي در پودمان پيش نياز شركت كرده و آن را با موفقيت بگذراند. لذا تأكيد مي گردد داوطلبان در انتخاب رشته؛ علاقه، استعداد و همچنين توانايي هاي علمي و عملي خود را مد نظر داشته باشند.
حالا یه جای دیگه اومده:
یعنی نمیتونم چند تا رشته با هم انتخاب کنم؟!• دانشجو هم زمان حق ثبت نام و ادامه تحصيل در بيش از يك رشته و در هر رشته بيش از يك گرايش در يك يا چند دانشگاه يا موسسه آموزش عالي را نخواهد داشت و در صورت تخلف طبق آيين نامه انضباطي دانشجويان با وي رفتار خواهد شد.
مثلا من بیام هم : نرم افزار کامپیوتر ، مکانیک و برق انتخاب کنم نمیشه!؟
فقط باید یک گرایش رو انتخاب کنم ، مثلا فقط رشته های مربوط به برق؟!
با تشکر.
سلام !
بلاخره ما نفهمیدیم فردا (دوشنبه 18 بهمن) نتایج کاردانی علمی کاربردی مییاد ! یا پنجشنبه 21 بهمن ؟!!!!!
اطلاعیه ای زده سازمان سنجش نوشته 21 بهمن نتایج مییاد
این هم لینکش :
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=789
ممنون
بلاخره ما نفهمیدیم فردا (دوشنبه 18 بهمن) نتایج کاردانی علمی کاربردی مییاد ! یا پنجشنبه 21 بهمن ؟!!!!!
اطلاعیه ای زده سازمان سنجش نوشته 21 بهمن نتایج مییاد
این هم لینکش :
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=5&id=789
ممنون