سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
-
VictiM
- کاربر ساده

با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دوستان گرامی
یک سوال داشتم از خدمت دوستان، من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم و ترم اول هستم و از دانشگاه مرخصی گرفتم. کار اقامت آمریکای من درست شده و توی این یک ماه من باید یک سفر به سفارت ترکیه داشته باشم ولی تاریخش هنوز مشخص نیست. بعد از اون حدود یک ماه بعد از سفر اول، باید یک سفر دیگه به آمریکا داشته باشم. جمعا دو سفر. حالا من رفتم نظام وظیفه و میگن تفریحی یک بار میتونی به مدت حداکثر 20روز با 15میلیون وجه نقد از کشور خارج شی. ولی من نیاز به 2 سفر دارم تا بتونم گرین کارتم رو بگیرم در غیر این صورت باطل میشه... حالا میخواستم ببینم اگر کسی اطلاعاتی داره یا تا حالا از ایران خارج شده به من بگه. 1- در چه صورت میتونم دو بار از ایران خارج شم؟ 2- در چه صورت میتونم زمان رو از 20روز به یک ماه تغییر بدم؟ 3- چه کارهایی باید واسه خروج انجام بدم؟ 4- چقدر زمان میبره این کار برای خروج از کشور یا پاسپورت موقت؟؟؟
ممنون میشم هرکی اطلاعاتی داره هرچقدر هم کم به من بگه
با تشکر

-
farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
-
تماس:
توسط farshidshd » شنبه 13 آذر 1389, 10:21 am
VictiM نوشته شده:با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دوستان گرامی
یک سوال داشتم از خدمت دوستان، من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم و ترم اول هستم و از دانشگاه مرخصی گرفتم. کار اقامت آمریکای من درست شده و توی این یک ماه من باید یک سفر به سفارت ترکیه داشته باشم ولی تاریخش هنوز مشخص نیست. بعد از اون حدود یک ماه بعد از سفر اول، باید یک سفر دیگه به آمریکا داشته باشم. جمعا دو سفر. حالا من رفتم نظام وظیفه و میگن تفریحی یک بار میتونی به مدت حداکثر 20روز با 15میلیون وجه نقد از کشور خارج شی. ولی من نیاز به 2 سفر دارم تا بتونم گرین کارتم رو بگیرم در غیر این صورت باطل میشه... حالا میخواستم ببینم اگر کسی اطلاعاتی داره یا تا حالا از ایران خارج شده به من بگه. 1- در چه صورت میتونم دو بار از ایران خارج شم؟ 2- در چه صورت میتونم زمان رو از 20روز به یک ماه تغییر بدم؟ 3- چه کارهایی باید واسه خروج انجام بدم؟ 4- چقدر زمان میبره این کار برای خروج از کشور یا پاسپورت موقت؟؟؟
ممنون میشم هرکی اطلاعاتی داره هرچقدر هم کم به من بگه
با تشکر

ظاهرا فقط یک بار میشه از کشور خارج شد ، مگه اینکه کارت پایان خدمت داشته باشی
وگرنه فکر نمیکنم اجازه بدن
-
VictiM
- کاربر ساده

توسط VictiM » یکشنبه 14 آذر 1389, 3:01 pm
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟ یه راهی دوندگی چیزی بتونم مجوز بگیرم. چون اون یک سفر واسه من ارزش نداره و باید 2سفر رو حتما انجام بدم که بعد برگردم چون خانواده ام اینجان. اطلاعات بیشتر کسی نداره تو این زمینه؟

-
farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
-
تماس:
توسط farshidshd » دوشنبه 15 آذر 1389, 5:22 pm
VictiM نوشته شده:یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟ یه راهی دوندگی چیزی بتونم مجوز بگیرم. چون اون یک سفر واسه من ارزش نداره و باید 2سفر رو حتما انجام بدم که بعد برگردم چون خانواده ام اینجان. اطلاعات بیشتر کسی نداره تو این زمینه؟

مگه اینکه یه پارتی گردن کلفت داشته باشی که ضامنت بشه
.