با سلام
من به دنبال جزوات پارسه هستم ولی جزوه کاملی تا الان پیدا نکردم
می خواستم بدانم آیا جزواتی که در بخش دانلود جزوه گذاشتیدبه تنهایی برای آزمون علمی کاربردی کافی است ؟
اگر نه خواهش می کنم کمکم کنید با توجه به فرصت کم برای درس های ذخیره ساختمان و زبان تخصصی و سی پلاس پلاس
جزوه کاملی پیدا کنم آدرسشو به من بدید ؟
دانلود جزوه
مدیر انجمن: rosa_127
Re: دانلود جزوه
خوب هستند ولی کامل نیستند.reza313 نوشته شده:با سلام
من به دنبال جزوات پارسه هستم ولی جزوه کاملی تا الان پیدا نکردم
می خواستم بدانم آیا جزواتی که در بخش دانلود جزوه گذاشتیدبه تنهایی برای آزمون علمی کاربردی کافی است ؟
اگر نه خواهش می کنم کمکم کنید با توجه به فرصت کم برای درس های ذخیره ساختمان و زبان تخصصی و سی پلاس پلاس
جزوه کاملی پیدا کنم آدرسشو به من بدید ؟
سی پلاس پلاس که توی نت تا دلت بخواد فایل آموزشی پیدا می شه ولی توجه داشته باش که کاربردی هستند نه کنکوری و من به شما توصیه می کنم حتماً یه کتاب کنکور مثل مقسمی یا پارسه یا مدرسان برای این درس مطالعه کنید تا نتیجه بگیرید.
برای زبان تخصصی فقط روی لغات تخصصی تمرکز کن و مجلات تخصصی کامپیوتر در سایت هایی مثل پی سی ورلد و یا همین فایل های زبان تخصصی موجود در سایت خودمون رو مطالعه کن و البته اگر بتونی کتاب زبان تخصصی رضوانی از انتشارات نص هم بگیری و بخونی دیگه آخرشه و میترکونی.
ساختمان مقسمی بخون.
ذخیره عادلی نیا یا پارسه.
و برای دیدن جزوات موجود در سایت می تونی به این آدرس رجوع کنی:
لینک: http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... 32&start=0
برنامه سازی
باسلام
برای علمی کاربردی
ذخیره وبازیابی و زبان تخصصی و نصف معارف رو خوندم
و درادامه می خوام ساختمان وادبیات رو بخونم
طبق این برنامه ریزی با نخواندن برنامه سازی مشکلی پیش می یاد یا نه ؟
ودر صورت لزوم با فرصت کمی که طبق برنامه ام دارم (برای برنامه سازی تقریبا 5-6روزمیتونم جا باز کنم ) آیا جزوه برنامه سازی خودتون رو بخونم مفید است یا نه ؟
برای علمی کاربردی
ودر صورت لزوم با فرصت کمی که طبق برنامه ام دارم (برای برنامه سازی تقریبا 5-6روزمیتونم جا باز کنم ) آیا جزوه برنامه سازی خودتون رو بخونم مفید است یا نه ؟
Re: برنامه سازی
دوست خوبم همونطور که میدونی ضریب دروس تخصصی کنکور علمی کاربردی 10 هستشreza313 نوشته شده:باسلام
برای علمی کاربردی
پس خیلی خیلی مهم هستن . ظاهرا شما تازه شروع کردی بخوندن اما وقت کافی هستش و دیر نشده
باید بشینی برنامه نویسی سی رو بخونی. سعی کن کتاب درس و کنکور برنامه نویسی مقسمی رو بخری و تو این فرصت باقی مانده اون رو بخونی
جزوه برنامه نویسی سایت خوب هستش اما به اندازه کتابهای کنکوری مقسمی یا مدرسان کامل نیست و بیشتر برای آموزش درسی خوبه تا کنکوری
شما باید هفته ای دو درس رو بخونی . سعی کن تا قبل از اسفند ماه برنامه . ذخیره و ساختمان رو بخونی . این تعطیلات فرصت واقعا طلایی هستش که باید ازش استفاده کنی
برای ساختمان هم نمیدونم از رو چه منبعی میخونی اما بهت بگم که فصل مرتبه اجرایی و مرتب سازی رو نخون
شما تو این فرصت کم باید تاکتیکی عمل کنی. شاید وقت نشه صد درصد مطالب رو بخونی اما میتونی 80 درصد همه دروس تخصصی رو بخونی
بازم سوالی بود در خدمتم
قبول شدم قبول شدم
باکمک خدا من در شهر خودمون قبول شدم
ازهمه اعضای سایت بابت راهنمایهاشون متشکرم