با سلام یک سوال داشتم
این راسته که مباحث و درسای کاردانی به کار شناسی خیلی متفاوت و سخت تر از کاردانیه و معمولان ترم اول مشروط میشیم و احتمال انصراف از دانشگاهم به دلیل سخت بودن دروس و نمره ندادن اساتید زیاده؟
این راسته که خیلی از دروس تخصصی قابل فهم نیستن؟
بیاین تو
مدیر انجمن: rosa_127
Re: بیاین تو
نه دوست عزیز کی این حرفارو به شما زده؟؟!!mehdiba3 نوشته شده:با سلام یک سوال داشتم
این راسته که مباحث و درسای کاردانی به کار شناسی خیلی متفاوت و سخت تر از کاردانیه و معمولان ترم اول مشروط میشیم و احتمال انصراف از دانشگاهم به دلیل سخت بودن دروس و نمره ندادن اساتید زیاده؟
درسا در دوره کارشناسی سخت میشه ولی نه به این شدت که پاس نشه و نتونیم درسارو بفهمیم.
درضمن همه چی کاملا به خودتون بستگی داره که با درسا چه جوری برخورد کنید.
در آخر اینکه درسته که درسا سنگین تر میشه ولی مفیدترو جذاب تر میشه.
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
mehdiba3 نوشته شده:با سلام یک سوال داشتم
خیلی با حال بود ! کی این چیزا رو به شما فرموده ؟ من معدلم ترم 1 کارشناسی شد 16 البته کمه
تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو ... 

- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
سلامMilo نوشته شده:mehdiba3 نوشته شده:با سلام یک سوال داشتم
یــــــــــــــــــــــــا علی
خیلی با حال بود ! کی این چیزا رو به شما فرموده ؟ من معدلم ترم 1 کارشناسی شد 16 البته کمهولی مشروط نشدم که ! درسها هم اصلا سخت نیست . هر کی گفته بیخود گفته !
من حاظرم 2 بار کارشناسی بگذرونم اما به کاردانی بر نگردم.
بابا هر کی می خواد هر چی بگه.
اما من به عنوان کسی که ته کاردانی رو در آوردم ته دیگشم خوردم می گم کارشناسی به مراتب از کاردانی آسون تره.
حاظرم هر ترم ریاضیات گسسته و معادلات رو بردارم اما دیگه اسم ریاضی عمومی کاردانی رو نشنوم.
اونم با اون همه سرفصل ها و قضایای جور واجور.
نه عزیز یکم بخونی اونم در حده همون شب امتحان بالای 15 می شی.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی