کارگاه کامپوتر
مدیر انجمن: rosa_127
کارگاه کامپوتر
سلام به همه دوستان عزيز ميخواستم بدونم چون استاد ما از ما خواسته که يک سرفصل واسه در کارگاه کامپيوترمون ترتيب بديم در واقع ميخواد بدونه چي درس بده که به درد ما بخوره لازم به ذکر است که اين در 2 واحدي و 100% عملي هستش و تا به حال به ما مايروسافت اکسس و ريجيستري ويندوز رو گفته من از شما ميخوام بپرسم که به نظر شما چي درس بده بهتره ؟؟ بسم الله 
Re: کارگاه کامپوتر
درستون اسمش فقط کارگاه کامپیوتره؟wartan نوشته شده:سلام به همه دوستان عزيز ميخواستم بدونم چون استاد ما از ما خواسته که يک سرفصل واسه در کارگاه کامپيوترمون ترتيب بديم در واقع ميخواد بدونه چي درس بده که به درد ما بخوره لازم به ذکر است که اين در 2 واحدي و 100% عملي هستش و تا به حال به ما مايروسافت اکسس و ريجيستري ويندوز رو گفته من از شما ميخوام بپرسم که به نظر شما چي درس بده بهتره ؟؟ بسم الله
خب یه درسی باید باشه که در موردش سرفصل ارائه بشه همینجوری که نمیشه
خیلی چیزا هست که مفید و لازمه که بچه های رشته کامپیوتر بهتره که بدونن
اصلا واسه چه مقطعی؟
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
به نظر من بهتره فوتوشاپ و 3DMAX و همون آفیس و البته اگه وقت میشه در مورد شبکه باهاتون کار کنه خیلی بهتره
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارRe: کارگاه کامپوتر
بله سرفصل داره مثلا اشنایی با صفحه کلید و مانیتور و کیس که واقعا پیش پا افتاده هستشعسل نوشته شده:درستون اسمش فقط کارگاه کامپیوتره؟wartan نوشته شده:سلام به همه دوستان عزيز ميخواستم بدونم چون استاد ما از ما خواسته که يک سرفصل واسه در کارگاه کامپيوترمون ترتيب بديم در واقع ميخواد بدونه چي درس بده که به درد ما بخوره لازم به ذکر است که اين در 2 واحدي و 100% عملي هستش و تا به حال به ما مايروسافت اکسس و ريجيستري ويندوز رو گفته من از شما ميخوام بپرسم که به نظر شما چي درس بده بهتره ؟؟ بسم الله
خب یه درسی باید باشه که در موردش سرفصل ارائه بشه همینجوری که نمیشه
خیلی چیزا هست که مفید و لازمه که بچه های رشته کامپیوتر بهتره که بدونن
اصلا واسه چه مقطعی؟
اگه میشه دقیق تر توضیح بدید و در صورت امکان کتاب معرفی کنید که طبق اون پیش بریمfarshidshd نوشته شده:به نظر من بهتره فوتوشاپ و 3DMAX و همون آفیس و البته اگه وقت میشه در مورد شبکه باهاتون کار کنه خیلی بهتره