سلام
خسته نباشید
از وب سایت خوب و پر از اطلاعاتتون ممنونم
چندتا سوال داشتم :
من پیش دانشگاهی رشته ریاضی بودم و امسال کنکور دادم و رتبه افتضاح 50 هزار رو کسب کردم
الان که نتایج رو دیدم توی رشته كارداني فناوري اطلاعات و ارتباطات موسسه غيرانتفاعي ابا-ابيك قزوين قبول شدم
حالا چندتا سوال خیلی خیلی مهم برام پیش اومده و با توجه به اینکه باید تا 2 روز دیگه اگر می خواهیم ثبت نام کنیم باید اقدام کنیم خواهش می کنم که لطف کنید و سریعتر راهنمایی کنید ممنونم
سوال اول : امکان ادامه تحصیل برای کاردانی به کارشناسی در چه دانشگاههایی برای این رشته وجود داره ؟ (غیرانتفاعی نباشه) و اینکه می شه برای کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته) توی یکی از دانشگاههای خوب و بزرگ مثل دانشگاه تهران و امیرکبیر و شریف و ... قبول شد یعنی پذیرش داره ؟
سوال دوم : اگر شخصی در یک رشته کاردانی تحصیل کند مثلا همین کاردانی فناوري اطلاعات و ارتباطات و بعد ادامه تحصیل داده و کارشناسی بگیرد ، مدرکی که دارد مدرک مهندسی هست یا خیر ؟ یعنی شخص مهندس می شود یا کارشناس و مدرکی که دارد با کارشناسی پیوسته چه تفاوتهایی دارد و اینکه دروسی که میخوانند با دروس کارشناسی پیوسته متفاوت است یا خیر ؟
سوال سوم : فرق بین رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات (همینی که قبول شدم) با رشته ی ارتباطات و فناوری اطلاعات در چیه ؟ چون توی دفترچه سراسری هم بعضی جاها نوشته ارتباطات و فناوری اطلاعات و بعضی جاها نوشته فناوری اطلاعات و ارتباطات
یه جا خوندم نوشته بود فناوری اطلاعات و ارتباطات همون کاردانی IT هستش و رشته ارتباطات و فناوری اطلاعات همون کاردانی ICT هستش
خواهش می کنم راهنمایی کنید و به هر سه سوال پاسخ بدید چون واقعا وقت ندارم و بگین که به نظر شما این رشته رو برم یا بذارم برای سال بعد دوباره کنکور شرکت کنم ؟
در کل آینده این رشته چیه ؟
ببخشید که اینقدر پرسیدم فقط خواهش می کنم که به دقت جواب بدین چون رابطه مستقیمی با آینده من داره و من باید تصمیم بگیرم که بروم یا یک سال دیگر هم برای کنکور بخوانم ؟ ولی اینم بگم که رشته آی تی رو خیلی دوست دارم
ممنونم - خدانگهدار
راهنمایی در مورد کاردانی IT
مدیر انجمن: rosa_127
Re: راهنمایی در مورد کاردانی IT
مدیران محترم خواهش می کنم جواب بدین دارم دیوونه می شم 
-
dr_ghezavat
Re: راهنمایی در مورد کاردانی IT
دوست عزیزم سلام . من هم مشکلات شما رو داشتم و متأسفانه توی اینترنت هم نتونستم جواب مناسبی براش پیدا کنم . مهم تر از همه هم همین فرق آی سی تی با فناوری اطلاعات و ارتباطات بود که کلی سرگرمم کرد. از بقیه هم خواهش میکنم اگه جوابی برای سوألات ایشون دارن ایراد کنن که استفاده کنیم .