باسلام.
من یک کتاب c++دایتل(ترجمه دکتر مرتضی صاحب الزمانی) دارم و میخواهم برای کنکور 89 بخونم ولی کتاب اصلی شامل دو بخش است (هر بخش یک کتابه ).در کتاب خودم مترجم بحثهای پیشرفته ی شی گرایی که از بخش دوم هست را خذف کرده است. آیا خواندن کتاب خودم برای کنکور کافی است یا باید آن دو کتاب را بخونم ؟
سوال بدی:
یک کتاب دارم با عنوان ذخیره و بازیابی اطلاعات(بارویکرد کاربردی)تالیف رانکوهی.ولی کتاب اصلی که نامش سسیستم و ساختار فایلها است حجم بیشری داره .آیا کتاب خودم برای کنکور کاردانی به کارشناسی کافیه؟
سوال در مورد کتاب c++دایتل و ذخیره رانکوهی
مدیر انجمن: rosa_127
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
Re: سوال در مورد کتاب c++دایتل و ذخیره رانکوهی
سلام654456 نوشته شده:باسلام.
من یک کتاب c++دایتل(ترجمه دکتر مرتضی صاحب الزمانی) دارم و میخواهم برای کنکور 89 بخونم ولی کتاب اصلی شامل دو بخش است (هر بخش یک کتابه ).در کتاب خودم مترجم بحثهای پیشرفته ی شی گرایی که از بخش دوم هست را خذف کرده است. آیا خواندن کتاب خودم برای کنکور کافی است یا باید آن دو کتاب را بخونم ؟
سوال بدی:
یک کتاب دارم با عنوان ذخیره و بازیابی اطلاعات(بارویکرد کاربردی)تالیف رانکوهی.ولی کتاب اصلی که نامش سسیستم و ساختار فایلها است حجم بیشری داره .آیا کتاب خودم برای کنکور کاردانی به کارشناسی کافیه؟
هر دو کتابی که گفتید سنگین هست.
مخصوصا رانکوهی.
بهتره از کتاب های کنکوری استفاده کنی که فقط مبحث های مهم و سرفصل کنکور رو توضیح داده.
واسه آزمون هم کتاب های 30 آزمون مقسمی.
بعد اگر جایی ابهامی موند برات مراجعه کن به کتاب های خودت.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
من خودم تو دانشگاه کتاب دایتل رو خوندم
این کتاب بدرد کنکور نمیخوره چون کنکوری درس نمیده و نمیتونی نکات کنکوری رو توش پیدا کنی
بدرد کسایی میخوره که میخوان سی رو یاد بگیرن و برنامه بنویسن نه شما که تو کنکور 4 خط بهت میدن و خروجی رو می خوان . واسه برنامه نویسی فقط کتاب کنکوری(مقسمی بیا مدرسان ) بگیر و زیاد تست حل کن
در ادامه صحبتهای دوستم باید بگم که کتاب اصلی رانکوهی سنگین هست ولی خوب شاید سال بعد مثل امسال ذخیره بازیابی رو اینقدر آسون نگیرن
در ضمن کتاب اصلی رانکوهی رو لازم نیست تمام فصل هاشو بخونی
الان یادم نیست ولی فکر کنم تا سرسیستم فایل هم بخونی نمره میاری
البته اگر میخوای از الان واسه دولتی 89 بخونی وقت واسه خوندن کتاب اصلی داری و نباید مشکلی از نظر زمان داشته باشی
این کتاب بدرد کنکور نمیخوره چون کنکوری درس نمیده و نمیتونی نکات کنکوری رو توش پیدا کنی
بدرد کسایی میخوره که میخوان سی رو یاد بگیرن و برنامه بنویسن نه شما که تو کنکور 4 خط بهت میدن و خروجی رو می خوان . واسه برنامه نویسی فقط کتاب کنکوری(مقسمی بیا مدرسان ) بگیر و زیاد تست حل کن
در ادامه صحبتهای دوستم باید بگم که کتاب اصلی رانکوهی سنگین هست ولی خوب شاید سال بعد مثل امسال ذخیره بازیابی رو اینقدر آسون نگیرن
در ضمن کتاب اصلی رانکوهی رو لازم نیست تمام فصل هاشو بخونی
الان یادم نیست ولی فکر کنم تا سرسیستم فایل هم بخونی نمره میاری
البته اگر میخوای از الان واسه دولتی 89 بخونی وقت واسه خوندن کتاب اصلی داری و نباید مشکلی از نظر زمان داشته باشی
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
- تماس:
اتفاقا من با اجازه مدیره عزیز چیزی بگم. اینکه واسه برنامه نویسی اصلا وقتت رو روی کتاب های مرجع نزار که اصلا تریپ سوالات پروژه ای نیس بلکه گمراه کننده هست.یعنی روی نکات زوم میکنند آقایونه طراح. کتاب مقسمی رو تعریف میکنند اما چون C و ++C رو جدا گفته یکمی گیج کننده هست.اگه بتونی کتاب آقای طورانی(همون پارسه) رو از توی همین سایت و یا دوستان گیر بیاری خوندنش خیلی واست راحت تره.پیر کاردانی نوشته شده:سلام654456 نوشته شده:باسلام.
سوال بدی:
هر دو کتابی که گفتید سنگین هست.
مخصوصا رانکوهی.
بهتره از کتاب های کنکوری استفاده کنی که فقط مبحث های مهم و سرفصل کنکور رو توضیح داده.
واسه آزمون هم کتاب های 30 آزمون مقسمی.
بعد اگر جایی ابهامی موند برات مراجعه کن به کتاب های خودت.
یا علی
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.
من این ترم برای ذخیره کتاب رانکوهی رو داشتم اصلا به نظرم به درد نمی خوره آدم حس می کنه داره شاهنامه می خونه!