مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه؟؟؟
مدیر انجمن: rosa_127
مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه؟؟؟
اگه میشه کسانی که سال قبل کارشناسی ناپوسته قبول شدند بگن که هنگام ثبت نام تو دانشگاه چه مدارکی می خواستن تا کم کم اونا رو آماده کنیم
Re: مدارک لازم برای ثبت نام در دانشگاه؟؟؟
خواهش میکنم یکی جواب مارو بده
با تشکر
با تشکر
مدارك لازم براي ثبتنامvaxo نوشته شده:اگه میشه کسانی که سال قبل کارشناسی ناپوسته قبول شدند بگن که هنگام ثبت نام تو دانشگاه چه مدارکی می خواستن تا کم کم اونا رو آماده کنیم
1- اصل شناسنامه و 3 برگ فتوكپي از تمام صفحات آن.
2- اصل و تصوير كارت ملي.
3-دوازده قطعه عكس تمام رخ 4 * 3 تهيه شده در سال جاري.
4- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه پذيرفتهشدگان را نشان بده.
5- اصل مدرك كارداني (فوق ديپلم) و يا گواهي مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت .
6- ارائه گواهي پايان خدمت
7- معرفي نامههاي مذكور توسط پذيرفتگان و يا از طريق ارگان ذيربط به دانشگاه ياموسسه آموزش عالي مربوط تحويل گردد.
این مدارک کلی هستند حالا ممکنه با توجه به شرایط ویژه داوطلب مثل سهمیه ایثارگران یا فرهنگی ها یا کارمندان دولت این مدارک بیشتر هم بشه.
با تشکر از جوابتون
یه چندتا سوال داشتم
ضمنا من یه گواهی دارم که موقعی فارغ التحصیل شدم بهم دادن که برای تحویل به نظام وظیفه هستش (بالاش نوشته: به سازمان نظام وظیفه عمومی ) آیا میتونم همون رو به دانشگاهی که قبول شدم به عنوان گواهی مدرک کاردانی تحویل بدم
با تشکر
یه چندتا سوال داشتم
این مدرک نظام وظیفه همون برگ سبزی هست که بعد از پست دفترچه خدمت برامون می فرستن ؟mojtabapc نوشته شده: 3- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه پذيرفتهشدگان را نشان بده.
گواهی مورد نظر باید از آموزشکده ای که کاردانی رو ازش گرفتم شخصاً بگیرم و تحویل دانشگاهی که قبول شدم بدم یا انو با مکاتبه براشون میفرستن.mojtabapc نوشته شده: 5- اصل مدرك كارداني (فوق ديپلم) و يا گواهي مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت .
ضمنا من یه گواهی دارم که موقعی فارغ التحصیل شدم بهم دادن که برای تحویل به نظام وظیفه هستش (بالاش نوشته: به سازمان نظام وظیفه عمومی ) آیا میتونم همون رو به دانشگاهی که قبول شدم به عنوان گواهی مدرک کاردانی تحویل بدم
با تشکر
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
سلام
در ابتدا واسه ثبت نام همون برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه داده کافیه اگر هنوز تو مهلت 6 ماه هستی.
وگرنه اصل کارت سبز بدون غیبت هم لازم هست.
همون برگه معرفی به نظام وظیفه به عنوان تائیدیه فارغ التحصیلی ات هم محسوب میشه.
یا علی
در ابتدا واسه ثبت نام همون برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه داده کافیه اگر هنوز تو مهلت 6 ماه هستی.
وگرنه اصل کارت سبز بدون غیبت هم لازم هست.
همون برگه معرفی به نظام وظیفه به عنوان تائیدیه فارغ التحصیلی ات هم محسوب میشه.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی