ببینیم طراحان سوال چه کردن
این تاپیک رو ایجاد کردم تا همگی جوانب آزمون کاردانی کامپیوتر 88 رو مورد بررسی قرار بدیم ...
تا فردا ظهر خدانگهدار
مدیر انجمن: fatemi
منظورم این نبود که خیلی آسون بود اولین سوال فیزک رو با اون سوال سخت شروع کرده بودن ولبی چون ما آموزشگاه زبدگان دانش رشت می رفتیم یه بیژن نامی بود خیلی خوب به ما فیزیک درس می داد طوری که بچه ها می گفت اگه ما کمتر از 70 بزنیم یعنی از فیزیک هیچی بلد نیستم ولی ن اولش نتوستم فیزیک خوب جواب بدم وقتی شیمی دیدم خیلی آسون روحیه گرفتم و توستم فیزیک رو بهب راحتی 15 بزنم بعضی جاهاش نکته داشت ولی خدا این بیژن ترکه(آذری زبان)واسه بچه فنی نگه دار هر چه فیزیک با ما کار کرده بود اُمد و همچنین ریاضی دین زندگی که دیگه از اصلا کپی شده بود اینگاری واسه ما بخاطر همین میگم آسون بود داشkamyar_ku نوشته شده:من تعجب میکنم که میگی آسون بود. به نظر من که عمومیاش خیلی سخت بود.
با این که فیزیک فول بودمو فکر میکردم که حداقل حداقل 70 میزنم ولی نتونستم از 30 بالاتر بزنم.
ببین من فکر کنم درصدامو تقریبا مثل زیر زده باشم:
ادبیات:30%
عربی : 6%
زبان انگلیسی:40%
ریاضی1و2: 45%
فیزیک : 30%(شاید 5 درصد کمتر)
شیمی : 65%
میانگین تخصصیام: 65% (ریاضی 3 رو هم حدود 45 زدم)
به نظر شما من تبریز یا ارومیه امکان داره روزانش قبول بشم؟
اصلا امکان داره روزانه قبول بشم؟
در ضمن من واسه تبریز سهمیه بومی ندارم ولی واسه ارومیه دارم.

دوست عزیز درصد تخصصی های شما خوبه و ریاضی 3 رو هم بسیار خوب زدی.kamyar_ku نوشته شده:من تعجب میکنم که میگی آسون بود. به نظر من که عمومیاش خیلی سخت بود.
با این که فیزیک فول بودمو فکر میکردم که حداقل حداقل 70 میزنم ولی نتونستم از 30 بالاتر بزنم.
درسته، سهمیه بومی برای روزانه هم اعمال میشه.peyman نوشته شده:البته در کنکور کاردانی سهمیه بومی برای دوره روزانه هم اعمال میشه
morteza01 نوشته شده:سلام من دیروز جمعه کنکور دادم و درصد هامم به این
صورته میشه بگین قبول میشم یا نه؟؟؟
رشته ام کامپیوتر از تهران.
درصدها:
زبان و ادبیات فارسی:40%
عربی:10%
فرهنگ و معارف:50%
زبان انگلیسی:50%
ریاضی:سفید
فیزیک:10%
شیمی:55%
متوسط دروس تخصصی:30%لطفا جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیزkamyar_ku نوشته شده:من تعجب میکنم که میگی آسون بود. به نظر من که عمومیاش خیلی سخت بود.