درخواست راهنمایی فوری ...
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- behnamgholipoor
درخواست راهنمایی فوری ...
سلام...
من یه سوال در مورد مدرک دانشگاه های غیر انتفایی داشتم.میخواستم بدون مدرک این دانشگاه های غیر انتفاعی از نظر اعتبار با دانشگاه های دولتی یکی یا نه؟
در ضمن تو مدرک درج می شه غیر انتفاعی؟
یعنی ارزششو داره که تو این دانشگاه ها درس بخونیم یا نه فقط مدرکی می دن که بعدا واسه کار بدرد نمی خوره...
راهنماییم کنین ممنون می شم.
من یه سوال در مورد مدرک دانشگاه های غیر انتفایی داشتم.میخواستم بدون مدرک این دانشگاه های غیر انتفاعی از نظر اعتبار با دانشگاه های دولتی یکی یا نه؟
در ضمن تو مدرک درج می شه غیر انتفاعی؟
یعنی ارزششو داره که تو این دانشگاه ها درس بخونیم یا نه فقط مدرکی می دن که بعدا واسه کار بدرد نمی خوره...
راهنماییم کنین ممنون می شم.
Re: درخواست راهنمایی فوری ...
سراسری - غیراتفاعی- آزاد - علمی کاربردی - پیام نور
ولی این تقسیم بندی کاملا درست نیست چون آزاد تهران-مرکز از بیشتر غیرانتفاعی ها بالاتر هست
با این شهریه هایی که دانشگاه آزاد میگیره رفتن به غیراتفاعی خیلی به صرفه تره
درنظر داشته باش
تو رشته کامپیوتر چیزی که تو کار حرف اول رو میزنه مهارت و تجربه هستش . برای فرد یا شرکتی که میخواد شما رو استخدام کنه مهم نیست که شما تو کنکور برنامه نویسی رو چند درصد زده باشی , تو دانشگاه نمره ویژوال بیسیک شما چند باشه , تو کدوم دانشگاه درس خوندی و یا مهر کدوم دانشکاه پای مدرکت هست
من خودم کسایی رو از نزدیک میشناسم که آزاد شهرستان کامپیوتر خوندن ولی به خاطر علاقه واقعی و مهارتی که با سعی و تللاش خودشون بدست آوردن خوب پول در میارن .
حتی من شنیدم تو خارج هم وضعیت همین طوره و اگه مهارت برنامه نویسی بالایی داشته باشی , رو سرشون میذارنت
شما تو دانشگاه مهارتی برای ورود به بازار کار یاد نمیگیرید . از هر درسی چند فصل میگن که فقط یه آشنایی با اون پیدا کنی
اگر به فکر کار و درآمد هستی زیاد به دانشگاه دل نبند و فقط دنبال مدرکش باش ولی اگر برات دانشگاه مهم تر کاره اون دیگه بحثش جداست
ولی این تقسیم بندی کاملا درست نیست چون آزاد تهران-مرکز از بیشتر غیرانتفاعی ها بالاتر هست
با این شهریه هایی که دانشگاه آزاد میگیره رفتن به غیراتفاعی خیلی به صرفه تره
درنظر داشته باش
تو رشته کامپیوتر چیزی که تو کار حرف اول رو میزنه مهارت و تجربه هستش . برای فرد یا شرکتی که میخواد شما رو استخدام کنه مهم نیست که شما تو کنکور برنامه نویسی رو چند درصد زده باشی , تو دانشگاه نمره ویژوال بیسیک شما چند باشه , تو کدوم دانشگاه درس خوندی و یا مهر کدوم دانشکاه پای مدرکت هست
من خودم کسایی رو از نزدیک میشناسم که آزاد شهرستان کامپیوتر خوندن ولی به خاطر علاقه واقعی و مهارتی که با سعی و تللاش خودشون بدست آوردن خوب پول در میارن .
حتی من شنیدم تو خارج هم وضعیت همین طوره و اگه مهارت برنامه نویسی بالایی داشته باشی , رو سرشون میذارنت
شما تو دانشگاه مهارتی برای ورود به بازار کار یاد نمیگیرید . از هر درسی چند فصل میگن که فقط یه آشنایی با اون پیدا کنی
اگر به فکر کار و درآمد هستی زیاد به دانشگاه دل نبند و فقط دنبال مدرکش باش ولی اگر برات دانشگاه مهم تر کاره اون دیگه بحثش جداست
تقسیم بندی کردن دانشگاهها زیاد صحیح نیست چون همونطوری که گفتید مثلا سطح علمی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با یه واحد کوچیک این دانشگاه در یه شهر کوچیک یکی نیست ولی اگه بخاییم به صورت کلی و میانگین تقسیم بندی رو داشته باشیم به این صورت در میاد ( البته از نظر من )
( سراسری : روزانه و شبانه ) - ( غیر انتفاعی و علمی کاربردی ترمی ) - ( آزاد ) - ( پیام نور ) - ( مجازی و از راه دور و چند شیوه آموزش من درآوردی جدید ) - ( علمی کاربردی پودمانی )
( سراسری : روزانه و شبانه ) - ( غیر انتفاعی و علمی کاربردی ترمی ) - ( آزاد ) - ( پیام نور ) - ( مجازی و از راه دور و چند شیوه آموزش من درآوردی جدید ) - ( علمی کاربردی پودمانی )
...
درستهpeyman نوشته شده:
من هم با این تقسم بندی موافقم
مثلا در نظر بگیرید که جهاد دانشگاهی هم موسسه غیر انتفاعیه هم مرکز علمی کاربردیه
و یا شبانه و روزانه هر 2تاشون در یه دانشگاه و سر یه کلاس هستن
ولی پودمانی علمی کاربردی اوضاعش ناجوره و خیلی دردسر داره یا مجازی که واقعا خیلی از دانشگاههای خود ایران هم اصلا مدرکشو قبول ندارن
در مورد آزاد هم بعضی از مراکزش واقعا عالی هستن مثل آزاد قزوین یا آزاد تهران جنوب و تهران مرکز
با شما موافق هستم دانشگاه پیام نور یک دانشگاه مجازی محسوب میشود حداقل نیمه حضوریدرسته
من هم با این تقسم بندی موافقم
مثلا در نظر بگیرید که جهاد دانشگاهی هم موسسه غیر انتفاعیه هم مرکز علمی کاربردیه
و یا شبانه و روزانه هر 2تاشون در یه دانشگاه و سر یه کلاس هستن
ولی پودمانی علمی کاربردی اوضاعش ناجوره و خیلی دردسر داره یا مجازی که واقعا خیلی از دانشگاههای خود ایران هم اصلا مدرکشو قبول ندارن
در مورد آزاد هم بعضی از مراکزش واقعا عالی هستن مثل آزاد قزوین یا آزاد تهران جنوب و تهران مرکز
درس خواندن در این دانشگاه واقعا سخته مگه واسه یه لیسانس چقدر باید زحمت کشید واقعا پدر
ادم درمیاد. به نظرمن اگه این دانشگاه ها رو تونستی برو
دانشگاه دولتی شبانه یا روزانه
دانشگاه ازاد
دانشگاه غیرانتفائی
دانشگاع علمی کاربردی
دانشگاه پیام نور یا پودمانی علمی کاربردی یا دانشگاه مجازی بدون کنکور هم گفتن نرو. ده سال
پشت کنکور بمانی شرف داره به این دانشگاهها. یا علی موفق باشین.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.
- DrXoX
- مدیر انجمن

- محل اقامت: تــهـران اسمم:محمد
- تماس:
اینطور مقایسه ها زیاد جالب نیست ولی اگر اصرار به مقایسه دارید
سراسری(روزانه ، شبانه)
غیرانتفاعی
آزاد
علمی کاربردی
البته نظر شخصی هستش با توجه به اطلاعاتی که در مورد چند دانشگاه غیر انتفاعی و آزاد دارم
سراسری(روزانه ، شبانه)
غیرانتفاعی
آزاد
علمی کاربردی
البته نظر شخصی هستش با توجه به اطلاعاتی که در مورد چند دانشگاه غیر انتفاعی و آزاد دارم
ترجیح میدم با کفشهام راه برم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفشهام فکر کنم
به نظر من غیر انتفاعی و علمی کاربردی تقریبا یکی هستند ( هم از نظر شهریه و هم از نظر واحد های دانشگاهی ) چون بعضی از دانشگاهها مثلا واحد های جهاد دانشگاهی، دانشجویان علمی کاربردی و غیر انتفاعی با هم سر یک کلاس میشینند و میتونند از گروههای یکدیگر واحد انتخاب کنند. تفاوت فقط در مدرک هست که مدرک علمی کاربردی ها از طرف دانشگاه جامع صادر میشه.DrXoX نوشته شده:اینطور مقایسه ها زیاد جالب نیست ولی اگر اصرار به مقایسه دارید
سراسری(روزانه ، شبانه)
غیرانتفاعی
آزاد
علمی کاربردی
در مورد دانشگاه آزاد هم باید گفت که بعضی از واحد هاش به نظر من از خیلی از دانشگاههای دولتی و این " آموزشدکه " های فنی بهتره ! ولی باید قبول کرد این شهریه ایی که دانشگاه آزاد الان داره میگیره واقعا غیر منصفانه هست.
...
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
بازم پیمانpeyman نوشته شده:به نظر من غیر انتفاعی و علمی کاربردی تقریبا یکی هستند ( هم از نظر شهریه و هم از نظر واحد های دانشگاهی ) چون بعضی از دانشگاهها مثلا واحد های جهاد دانشگاهی، دانشجویان علمی کاربردی و غیر انتفاعی با هم سر یک کلاس میشینند و میتونند از گروههای یکدیگر واحد انتخاب کنند. تفاوت فقط در مدرک هست که مدرک علمی کاربردی ها از طرف دانشگاه جامع صادر میشه.DrXoX نوشته شده:اینطور مقایسه ها زیاد جالب نیست ولی اگر اصرار به مقایسه دارید
سراسری(روزانه ، شبانه)
غیرانتفاعی
آزاد
علمی کاربردی
در مورد دانشگاه آزاد هم باید گفت که بعضی از واحد هاش به نظر من از خیلی از دانشگاههای دولتی و این " آموزشدکه " های فنی بهتره ! ولی باید قبول کرد این شهریه ایی که دانشگاه آزاد الان داره میگیره واقعا غیر منصفانه هست.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
سلام دُکی جونDrXoX نوشته شده:اینطور مقایسه ها زیاد جالب نیست ولی اگر اصرار به مقایسه دارید
سراسری(روزانه ، شبانه)
غیرانتفاعی
آزاد
علمی کاربردی
آقا قربون دستت اگه ممکنه برای من یکی توضیح بدی بر چه اساسی این طبقه بندی رو انجام دادی؟؟؟!!
آخه من چند سال هم موسسه غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی بودم هم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و این چیزها یه خورده برام قابل توجیه نیست
لطفا توضیح خودتون رو بگو تا منم اگه لازم بود یه خورده در مورد این مراکز دانشگاهی و محیط و دانشجویان و اساتیدشون و نوع مدرکشون توضیح بدم
با تشکر از دوست عزیزمون