سیستم عامل پارسه یا مقسمی
مدیر انجمن: rosa_127
سیستم عامل پارسه یا مقسمی
با سلام
من سیستم عامل فهیمی رو خوندم . حالا هم سیستم عامل پارسه رو دارم وهم مقسمی رو
حالا می خوام واسه محکم کاری مقسمی یا پارسه رو بخونم حالا با تجربه ها کدوم رو پیشنهاد میدن
با تشکر
من سیستم عامل فهیمی رو خوندم . حالا هم سیستم عامل پارسه رو دارم وهم مقسمی رو
حالا می خوام واسه محکم کاری مقسمی یا پارسه رو بخونم حالا با تجربه ها کدوم رو پیشنهاد میدن
با تشکر
Re: سیستم عامل پارسه یا مقسمی
دوست عزيز پيشنهاد من در درجه اول تسلط به كتاب استاد فهيمي هست؛ و براي مرور نكاتي كه طبق بودجه بندي سالهاي گذشته اهميت بيشتري دارند و تست زدن، نظر شخصي من استفاده از كتاب جديد پارسه و يا جزوه طلايي استاد مقسمي ويژه سراسري هست.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
-
obalitjoon
- کاربر ساده

- محل اقامت: تهران
- تماس:
من از حالا شروع كردم براي 2 سال آينده خوندن!
به نظر من كتاب مقسمي خيلي بهتره. البته براي شروع خيلي بهتره از اين كتاب شروع كنيد و بعد تننبام.
البته دو تا جزوه درس سيستم عامل هم هست كه از مال همين سايت هستش اونها هم بد نيستن ولي كامل هم نيستن.
به نظر من كتاب مقسمي خيلي بهتره. البته براي شروع خيلي بهتره از اين كتاب شروع كنيد و بعد تننبام.
البته دو تا جزوه درس سيستم عامل هم هست كه از مال همين سايت هستش اونها هم بد نيستن ولي كامل هم نيستن.
امضا امضا امضا
دوستان خوب
من چند روز رفته بودم نمایشگاه کتاب اونجا کتاب جدید مفاهیم سیستم عامل مدرسان شریف رو دیدم خیلی
خوب نوشته ویرایش شده و مطالب رو از کتاب مهرداد فهیمی برداشتن و خلاصه وار و کنکوری نوشتن در اخر هم
یه فصل گذاشتن با عنوان خلاصه کتاب استاد فهیمی اگه بخرین و بخونین ضرر نمی کنین.
من چند روز رفته بودم نمایشگاه کتاب اونجا کتاب جدید مفاهیم سیستم عامل مدرسان شریف رو دیدم خیلی
خوب نوشته ویرایش شده و مطالب رو از کتاب مهرداد فهیمی برداشتن و خلاصه وار و کنکوری نوشتن در اخر هم
یه فصل گذاشتن با عنوان خلاصه کتاب استاد فهیمی اگه بخرین و بخونین ضرر نمی کنین.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.
-
parastu_online
سلام به نظر من اول مقسمی رو بخون تا بفهمی چی به چیه بعد مثالهای مهرداد فهیمی رو بخون و بعد هم تست های مقسمی و مدرسان شریف و سال گذشته رو بزن .
اینجوری به نظر من سیستمت عالی میشه
اینجوری به نظر من سیستمت عالی میشه
آقا مدرسان دوتا کتاب سیستم عامل داره
یک مال مهرداد سلامی و اون یکی مال محمدرضا نامی . کدوماش خوبتره؟
2. این بخش ویندوز و لینوکس و یونیکس هم که روی جلد کتاب مدرسان زده توی کنکور میاد ؟

یک مال مهرداد سلامی و اون یکی مال محمدرضا نامی . کدوماش خوبتره؟
2. این بخش ویندوز و لینوکس و یونیکس هم که روی جلد کتاب مدرسان زده توی کنکور میاد ؟
بچه ها به نظرتون امسال از کتابه << فهیمی >> سوال میدن یا نه؟؟؟ کی میدونه ومطمئنه؟
من خوندمش چه کتابه مزخرفیه.
ولی من تمومش کردم شاید 20 روز طول کشیده باشه برای تست هم کتابه مدرسان خوبه روشن تره تون می کنه
حالا کسی می دونه و مطمئنه بلاخره از این کتاب100% سوال می یاد یا نه کمکم ای خدا؟؟؟؟؟؟
من خوندمش چه کتابه مزخرفیه.
ولی من تمومش کردم شاید 20 روز طول کشیده باشه برای تست هم کتابه مدرسان خوبه روشن تره تون می کنه
حالا کسی می دونه و مطمئنه بلاخره از این کتاب100% سوال می یاد یا نه کمکم ای خدا؟؟؟؟؟؟
روزگاریست که شیـــــــــــــــــــــــــــطان فریاد میزند ، آدمی پیدا کنید سجده خواهم کرد.
آقا این جزوه کاردانی سیستم عامل پارسه که می گید جدیده منظور چیه ؟ اصلا خوب هست