دوست عزيز ميزان مطالعه با توجه به فاكتورهاي مختلفي مثل سطح علمي، زمان فارغ التحصيلي، دانشگاه موردنظر داوطلب و ... تعيين مي شه؛ براي مثال ساعات مطالعه و حتي رفرنسهاي مطالعه داوطلبي كه هدفش قبولي در غيرانتفايي شهرستان دور هست در مقايسه با داوطلبي كه قصد پذيرفته شدن در دانشگاههاي روزانه تهران داره، متفاوت هست.
اگر هدفتون قبولي در دانشگاههاي معتبر روزانه و شبانه است، پيشنهاد من به شما :
من تازه شروع به خوندن كتاب سيستم عامل مهرداد فهيمي كردم و مي خواستم بدونم كه آيا بايد كل اين كتاب رو بخونم و يا اينكه قسمتهايي هست كه براي كنكور مهم نيست ؟؟؟
همانطوريكه اطلاع داريد با توجه به اينكه بودجه بندي سوالات سالهاي اخير كنكور سراسري متفاوت بوده، پيشنهاد نمي كنم فصلي رو حذف كنيد و توصيه مي كنم براي فصول مهمتر (مانند فصلهاي 4، 6، 7 و 11) زمان مطالعه بيشتري در نظر بگيريد.
بودجه بندي سيستم عامل سراسري 86: 14 تست
فصلهاي 1 تا 12 هر كدام 1 تست (فصل هفتم 2 تست)
1 تست از Dos
بودجه بندي سيستم عامل سراسري 87: 10 تست
فصل چهارم (1 تست)
فصله ششم (3 تست)
فصل هفتم (2 تست)
فصل هشتم (1 تست)
فصل يازدهم (2 تست)
فصل سيزدهم (1 تست)
همين راهنمايي را در مورد كتاب سخت افزار موريس مانو بكنيد
با توجه به اينكه كتابهاي كنكوري مناسب مثل كتاب استاد مقسمي تمام سرفصلهاي سوالات مدار منطقي رو پوشش مي ده(احتمالا به جز 1 الي 2 تستي كه تقريبا هر ساله از سرفصلهاي مشترك با رشته برق مطرح مي شه)، پيشنهاد نمي كنم براي اين درس كتاب مرجع مطالعه كنيد.
يه كتاب خوب براي درس c++ معرفي كنند كه خوب و خلاصه باشه
دوستان عزيز در چندين تاپيك، كتابهاي مناسب براي هر درس مشخص كردند كه نظر من مستثنا نيست؛ نظر شخصي من كتاب برنامه نويسي پارسه تاليف استاد طوراني هست به دليل اينكه به جاي تمركز بر روي syntax هاي مشابه اي كه اهميت زيادي ندارند، بر روي مباحث مهمتري مثل pointerها، رشته ها و توابع تاكيد داره.
اگر امكان تهيه اين كتاب نيست مي تونيد از كتابهاي مناسب اساتيد عادلي نيا يا مقسمي استفاده كنيد.
از اين ماه شروع به خوندن كردم فرصت خيلي زيادي نمونده
دوست عزيز شما فرصت كافي داريد به شرطي كه با برنامه ريزي صحيح زمانهاي مطالعه تون رو مديريت كنيد.