بحث و تبادل نظر در مورد نتايج و كارنامه هاي آزاد 87

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
amin24
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: تهران
تماس:

بحث و تبادل نظر در مورد نتايج و كارنامه هاي آزاد 87

پست توسط amin24 » چهارشنبه 9 بهمن 1387, 1:18 pm

براي اينكه تاپيك نتايج شلوغ نشه بهتره بحث هاي خودمون را در اين تاپيك ادامه بديم

من سوال خودم را دوباره اينجا تكرار ميكنم.

باسلام خدمت تمامي دوستان عزيز و تبريك به تمامي قبولين.

من يك سوال برام پيش اومده (خيلي مهم) و اون هم اين هست كه چرا دانشگاه براي كساني كه در سه اولويت اول قبول نشدند به عنوان انتخاب چهارم (انتخاب دانشگاه) جايي رو قبول كرده (دور افتاده ترين نقاط ايران).(در مراحل ثبت نام چنين گزينه اي بود؟؟)
البته جالبه داوطلبي با تراز 5400 انتخاب دانشگاه قبول نشده ولي داوطلب ديگه قبول شده!!
يا از بچه هاي همين سايت با تراز 6200 انتخاب دانشگاه قبول شده ولي يكي ديگه با همان تراز مشابه و حتي بالاتر جايي قبول نشده (منظورم انتخاب دانشگاه است)
حتي از دوستان خودم با 5600 آذربايجان شرقي قبول شده (انتخاب دانشگاه) اما شخص ديگه اي با 5650 انتخاب دانشگاه قبول نشده!؟
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.

آواتار کاربر
amin24
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: تهران
تماس:

Re: بحث و تبادل نظر در مورد نتايج و كارنامه هاي آزاد 87

پست توسط amin24 » چهارشنبه 9 بهمن 1387, 1:22 pm

engineer نوشته است:

با سلام .
دوست من معیار قبولی فقط تراز بالای 6000 نیست . قبل از اینکه شما خوب کونکور بدید باید خوب انتخاب واحد کنید .توجه کنید ببینید که انخاب افراد به چه صورت بوده . بله ممکن است که شخصی 6500تراز بیاره اما انتخاب ها به شرح زیر باشد:
تهران شمال
تهران مرکز
رودهن
بدیهی است که این دوست ما در هیچ یک از انتخاب ها قبول نمی شود(البته کمی بد بینانه)
زیرا واحد دوم و سوم در انتخاب های اول سایرین پرشده اند یا فاصله مناسبی از لحاظ تراز با هم ندارند و این یعنی انتخاب نا مناسب.در دانشگاه آزاد انتخاب اول خیلی مهم هست .
انتخاب مرکز دانشگاهی باید واقعا با سنجیدن سطح علمی خود افراد باشه و البته شانس هم امری انکار ناشدنی هستش
یا حق
---------

ممنون از شما دوست عزيز ولي منظور من انتخاب دوم يا سوم نيست بلكه انتخاب چهارم يعني انتخاب دانشگاه است.

سوال من در كل اين هست كه چرا براي تراز هاي مشابه كه در سه انتخاب خود قبول نشدند براي بعضي انتخاب چهارم صورت گرفته و براي بعضي ها نه؟؟(حال اين كه تراز ها كاملا نزديك به هم بوده!)

Given_RL عزيز تمامي كساني كه من ديدم در انتخاب چهارم قبول شدند سهميه عادي دارند و هيچ كدام از سهميه بسيج استفاده نكردند!!
در ضمن انتخاب چهارم در اكثر مواقع خيلي هم بد بوده چون در بدترين واحد ها (البته واحد نه مركز) قبول ميكنند!!
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.

el_barca
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط el_barca » چهارشنبه 9 بهمن 1387, 2:37 pm

amin24 نوشته شده:
engineer نوشته است:

با سلام .
دوست من معیار قبولی فقط تراز بالای 6000 نیست . قبل از اینکه شما خوب کونکور بدید باید خوب انتخاب واحد کنید .توجه کنید ببینید که انخاب افراد به چه صورت بوده . بله ممکن است که شخصی 6500تراز بیاره اما انتخاب ها به شرح زیر باشد:
تهران شمال
تهران مرکز
رودهن
بدیهی است که این دوست ما در هیچ یک از انتخاب ها قبول نمی شود(البته کمی بد بینانه)
زیرا واحد دوم و سوم در انتخاب های اول سایرین پرشده اند یا فاصله مناسبی از لحاظ تراز با هم ندارند و این یعنی انتخاب نا مناسب.در دانشگاه آزاد انتخاب اول خیلی مهم هست .
انتخاب مرکز دانشگاهی باید واقعا با سنجیدن سطح علمی خود افراد باشه و البته شانس هم امری انکار ناشدنی هستش
یا حق
---------

ممنون از شما دوست عزيز ولي منظور من انتخاب دوم يا سوم نيست بلكه انتخاب چهارم يعني انتخاب دانشگاه است.

سوال من در كل اين هست كه چرا براي تراز هاي مشابه كه در سه انتخاب خود قبول نشدند براي بعضي انتخاب چهارم صورت گرفته و براي بعضي ها نه؟؟(حال اين كه تراز ها كاملا نزديك به هم بوده!)

Given_RL عزيز تمامي كساني كه من ديدم در انتخاب چهارم قبول شدند سهميه عادي دارند و هيچ كدام از سهميه بسيج استفاده نكردند!!
در ضمن انتخاب چهارم در اكثر مواقع خيلي هم بد بوده چون در بدترين واحد ها (البته واحد نه مركز) قبول ميكنند!!
به نظر من این کار دانشگاه آزاد بیشتر بخاطر این بوده که می خواسته واحد های خودش رو تو شهرستان ها پر کنه .

arash1
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط arash1 » چهارشنبه 9 بهمن 1387, 6:52 pm

سلام دوستان عزيز من يك سوال خيلي مهم دارم و اونم اينه كه من كارداني غيرانتفاعي بودم راست ميگن كه نمراتي كه توي كارداني پايين باشن رو معادل سازي نميكنند. اين قضيه پيش نياز چيه؟ دوباره اون درس ها رو بايد برداريم و پاس كنيم؟؟؟ اگر اينجوري باشه حد نمرش چنده؟؟؟ پس من در اين صورت بايد كل كاردانيمو دوباره بگذرونم چون اكثر درسامو با نمره پايين پاس كردم.... khk: لطفا هركسي كه جوابي مطمئن داره بگه.ممنونم .موفق باشيد. bil:

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » پنج‌شنبه 10 بهمن 1387, 10:50 am

amin24 نوشته شده:براي اينكه تاپيك نتايج شلوغ نشه بهتره بحث هاي خودمون را در اين تاپيك ادامه بديم

من سوال خودم را دوباره اينجا تكرار ميكنم.

باسلام خدمت تمامي دوستان عزيز و تبريك به تمامي قبولين.

من يك سوال برام پيش اومده (خيلي مهم) و اون هم اين هست كه چرا دانشگاه براي كساني كه در سه اولويت اول قبول نشدند به عنوان انتخاب چهارم (انتخاب دانشگاه) جايي رو قبول كرده (دور افتاده ترين نقاط ايران).(در مراحل ثبت نام چنين گزينه اي بود؟؟)
البته جالبه داوطلبي با تراز 5400 انتخاب دانشگاه قبول نشده ولي داوطلب ديگه قبول شده!!
يا از بچه هاي همين سايت با تراز 6200 انتخاب دانشگاه قبول شده ولي يكي ديگه با همان تراز مشابه و حتي بالاتر جايي قبول نشده (منظورم انتخاب دانشگاه است)
حتي از دوستان خودم با 5600 آذربايجان شرقي قبول شده (انتخاب دانشگاه) اما شخص ديگه اي با 5650 انتخاب دانشگاه قبول نشده!؟
با سلام
دوست عزيز چطوري خوبي چند وقته نبودي :wink:
من جواب سوال شمارو تقريبا اينجا دادم
viewtopic.php?f=2&t=5898&st=0&sk=t&sd=a&start=75
اگه قانع نشدي بگو بازم توضيح بدم bil:
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

قفل شده