mohammad کجایی ؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- ce.mohsen
- همکار قدیمی

- محل اقامت: پشت دریاها
- تماس:
mohammad کجایی ؟
با سلام
یادم تو این 1 ماه هر وقت تاپیک ها رو مو خوندم یه دوستی با نام کاربری mohammad بود که همیشه نظر می داد و نظراتش خیلی منطقی و خوب بود و من خودم همیشه استفاده می کردم
اما به علت اینکه چند تا دوست عزیز دیگه این روزای آخر خیلی عصبانی و داغون بودن و نتونستن افکارشون رو کنترل کنن و هر چی از دهنشون در اومد به اون گفتن ، چند روزی که mohammad دیگه اصلا خبری ازش نیست
من ازش خواهش می کنم اگه این تاپیک رو خوند حتما بازم برگرده تا بتونیم باز هم با هم بحث کنیم ، اون هم منطقی
یادم تو این 1 ماه هر وقت تاپیک ها رو مو خوندم یه دوستی با نام کاربری mohammad بود که همیشه نظر می داد و نظراتش خیلی منطقی و خوب بود و من خودم همیشه استفاده می کردم
اما به علت اینکه چند تا دوست عزیز دیگه این روزای آخر خیلی عصبانی و داغون بودن و نتونستن افکارشون رو کنترل کنن و هر چی از دهنشون در اومد به اون گفتن ، چند روزی که mohammad دیگه اصلا خبری ازش نیست
من ازش خواهش می کنم اگه این تاپیک رو خوند حتما بازم برگرده تا بتونیم باز هم با هم بحث کنیم ، اون هم منطقی
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
دوست عزيز جناب ce.mohsen اول از همه قبوليتونو اونم با رتبه واقعا عالي تبريك ميگم!!!
عزيزم مطمئن باش من با كسي قهر نكردم كه بخوام ديگه اينجا نيام!! و مطمئن باش به پيرو قولي كه تو يكي از همين تاپيك ها دادم تا زمانيكه كارشناسي دات كامي باشه منم هستم با همتون!!!
دليل اينم كه كمتر بهتون سر ميزنم اينه كه دارم سعي مي كنم كه ديگه نظرات شخصيمو بيان نكنم كه باعث ناراحت شدن بعضي از دوستان بشم!!!
بعدشم مطمئن باش من خيلي بيشتر از شما از نظرات ارزشمندتون استفاده كردم!!!
به هر حال اگه مدير محترم سايت پيمان عزيز صلاح بدونن يه تغييراتي تو سايت بديم فكر كنم خيلي بهتر ميشه!!!(بازم نطر شخصي)
عزيزم مطمئن باش من با كسي قهر نكردم كه بخوام ديگه اينجا نيام!! و مطمئن باش به پيرو قولي كه تو يكي از همين تاپيك ها دادم تا زمانيكه كارشناسي دات كامي باشه منم هستم با همتون!!!
دليل اينم كه كمتر بهتون سر ميزنم اينه كه دارم سعي مي كنم كه ديگه نظرات شخصيمو بيان نكنم كه باعث ناراحت شدن بعضي از دوستان بشم!!!
بعدشم مطمئن باش من خيلي بيشتر از شما از نظرات ارزشمندتون استفاده كردم!!!
به هر حال اگه مدير محترم سايت پيمان عزيز صلاح بدونن يه تغييراتي تو سايت بديم فكر كنم خيلي بهتر ميشه!!!(بازم نطر شخصي)
شيرين جان منم همينطور قبوليتونو تبريك ميگم و اميدوارم كه انشاا.. با يه انتخاب شهر مناسب دانشگاه مورد علاقتون قبول شين!!!!
بعدشم من تو تاپيك قبلي فرصت نشد از دوستاني عزيزي كه پست زده بودن تشكر كنم!! همينجا از دوست عزيزم CPU جان، خانم Rosa، دوست بانمكم سعيد عزيز كه انشاا.. سال ديگه جزو نفرات برتره، دوست عزيزم امين كه اميدوارم شبانه زنجان قبول شه، و خانم Maryam كه اميدورام ايشون هم به نتيجه ايده ال خودشو برسن تشكر كنم!!!
بعدشم من تو تاپيك قبلي فرصت نشد از دوستاني عزيزي كه پست زده بودن تشكر كنم!! همينجا از دوست عزيزم CPU جان، خانم Rosa، دوست بانمكم سعيد عزيز كه انشاا.. سال ديگه جزو نفرات برتره، دوست عزيزم امين كه اميدوارم شبانه زنجان قبول شه، و خانم Maryam كه اميدورام ايشون هم به نتيجه ايده ال خودشو برسن تشكر كنم!!!
- ce.mohsen
- همکار قدیمی

- محل اقامت: پشت دریاها
- تماس:
ممنون که جواب دادید
خودتون هم می گید که نظظرات شخصیه ، پس هر کسی می تونه نظرشو بگه و وظیفه ما اینه که به نظرات هم احترام بزاریم و همدیگر رو ناراحت نکنیم
منم با کمی تغییرات موافقم ، چون می دونم که بعد از اعلام نتایج اصلی دیگه کسی به اینجا سر نمی زنه پس یه سری تغییرات لازمه
راستی من رتبه و درصد های شما و سعید رو ندیدم ، کجا زدید
خودتون هم می گید که نظظرات شخصیه ، پس هر کسی می تونه نظرشو بگه و وظیفه ما اینه که به نظرات هم احترام بزاریم و همدیگر رو ناراحت نکنیم
منم با کمی تغییرات موافقم ، چون می دونم که بعد از اعلام نتایج اصلی دیگه کسی به اینجا سر نمی زنه پس یه سری تغییرات لازمه
راستی من رتبه و درصد های شما و سعید رو ندیدم ، کجا زدید
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
-
Ramin
مجمد جان من که ندیدم رتبه شما چند شده ولی امیدوارم که به نتیجه دلخواهتون رسیده باشید و پله های ترقی رو یکی یکی طی کنید و همیشه در زندگی و در درس و کار و همه چیز موفق باشید و امیدوارم منو بخشیده باشید اون موقع من کمی عصبانی بودم و حرف هایی که زدم واقعا دست خودم نبود الان از اون حرف ها پشیمون هستم . من هم میرم سربازی دو سال دیگه که برگشتم انشالله همه بچه های این انجمن لیسانسشون رو گرفتند . ولی هیچ وقت این ظلم سازمان سنجش رو فراموش نمیکنم و تا آخر عمر توی این ممکلت خراب شده درس نخواهم خوند 
-
masoud khafan
- کاربر متوسط