شرایط جدید تغییر رشته وانتقال دانشجو با معافیت تحصیلی

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
mehrzadgh
کاربر ساده
کاربر ساده

شرایط جدید تغییر رشته وانتقال دانشجو با معافیت تحصیلی

پست توسط mehrzadgh » سه‌شنبه 12 شهریور 1387, 3:38 am

من دانشجو دانشگاه پیام نورم البته با مدرک کاردانی و در آزمون کاردانی به کارشناسی دولتی ( بنا بر قانون جدید نظام وظیفه و با استفاده از معافیت تحصیلی که انتقال دانشجو از دانشگاهی به دانشگاه دیگر با آزمون مجدد بنا به شرایطی که من آن شرایط را دارم امکانپذیر است ) شرکت کردم نتایج اولیه این آزمون آمد وبه احتمال زیاد قبول می شوم و همچنان دانشجوی دانشگاه پیام نورم حال سوال داشتم من باید قبل از قبولی انصراف بدم از پیام نور یا بعد از اینکه جواب نتایج آمد و برای استفاده از معافیت تحصیلی در دانشگاه جدید باید چه اقدامی کنم؟ باید در هنگام انصراف از پیام نور یا ثبت نام در دانشگاه جدید چه اقدامی در را بطه با معافیت تحصیلی انجام دهم؟ و اگر تا زمان نتایج صبر کنم آیا برای انصراف قطعی از پیام نور دیر نمی شه؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه؟ اصلا من می نونم ازین قانون جدید استفاده کنم؟
اینم ابلاغیش :

سردار زاده کمند گفت:امكان تغيير رشته تحصيلي از يك دانشگاه به مركز ديگر بايد در چهارچوب ضوابط وزارت علوم، وزارت بهداشت و يا دانشگاه آزاد اسلامي باشد.
وي گفت: در اجراي اين اقدام اولا فرد بايد در آزمون شركت و قبولي در رشته دانشگاه ثانوي را بدست آورده باشد و از تاريخ شروع به تحصيل مشمول در رشته اوليه تا زمان ثبت نام در دانشگاه ثانوي بيش از 2 سال يا 4 نيم سال گذشته باشد.
وي ادامه داد: فردي كه متقاضي تغيير رشته و يا انتقال به مراكز دانشگاهي ديگر است بايد در زمان آزمون مجدد ، داراي معافيت تحصيلي باشد و در زمان ثبت‌نام نيز غيبت نداشته باشد و قبولي ثانويه نيز صرفا بايد در مقطع هم تراز و يا بالاتر باشد و فرد دانشجوي اخراجي نيز نباشد.

mehrzadgh
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: شرایط جدید تغییر رشته وانتقال دانشجو با معافیت تحصیلی

پست توسط mehrzadgh » پنج‌شنبه 14 شهریور 1387, 3:20 am

یعنی هیچکس اطلاعی از این ابلاغیه نداره؟
دمتون گرم هرکی هرچی میدونه یه راهنمایی بکنه.

قفل شده