تغییر رشته

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
سمیرا قادری
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

تغییر رشته

پست توسط سمیرا قادری » دوشنبه 24 تیر 1387, 5:37 pm

سلام دوستان عزیز
امیدوارم اوقات بکامتون باشه
راستش من یه کمی راهنمایی می خوام
من کاردانی کامپیوترم را سال 84 تمام کردم و با کنکور امسال 3 سال است که امتحان میدم البته هر سال دست از پا درازتر!!!!!!!
من علاقه زیادی به رشته زبان دارم و خیلی دوست دارم بتونم یک یا چند زبان دنیا را به خوبی صحبت کنم
از طرفی این رشته هم قبولی راحت تری دارد و هم امکان تحصیلات عالیه بهتری دارد
مثلا در سال تعداد قبول شدگان در این نوع رشته ها در ارشد تقریبا 2 برابر رشته های مهندسی است
بگذریم...
بریم سر اصل مطلب
به نظر شما ایا صحیح است من بیخیال کامپیوتر شم و برم در این رشته ادامه تحصیل بدم؟
فقط چند مشکل کوچیک است که منو دو دل کرده..
1- چون پیش نخوندم اول باید برم اونو بگیرم
2-باید بشینم عربی های مزخرف رشته ادبیات رو بخونم
3- یک کلاسی تقویتی زبانم بگذرونم
با همه ی این کارا معلوم نیست قبول شم یا نه؟ و این وسط یه یک سال دیگه از جوانی برباد فنا میره
عوضش اگه قبول شم(سراسری یا پیام نور) با علاقه و پشتکاری زیادی که در خودم در مورد این رشته می بینم حتما از دانشجویان ممتاز این رشته خواهم بود و با توکل بخدا همون سال اول هم شاید ارشد قبول شدم البته اگه خدا بخواد و همه چیز درست پیش بره
ببخشید زیادی حرف زدم
میشه راهنمایی کنید و بفرمایید ارزشش و داره من از صفر شروع کنم یا بیخیال شم برم سوراغ کامپیوتر

Ramin
همکار قدیمی
همکار قدیمی
تماس:

پست توسط Ramin » دوشنبه 24 تیر 1387, 6:49 pm

سلام بر شما دوست عزیز
علاقه حرف اول رو میزنه و بعدش هم پشتکار ، شما 3 سال هست که دارید کنکور میدید و به قول خودتون تو این 3 سال موفق هم نبودید ، پس اگر سال بعد هم امتحان بدید باز هم ...
اگر واقعا علاقه دارید پس میتونید درسهایی مثل عربی رو پاس کنید ، با اینکه همه از این درس بدشون میاد ولی وقتی علاقه باشه مطمئنا میتونید از پس عربی هم بربیایید ، فقط کافیه که اراده کنید و شروع به درس خوندن تا به هدف اصلیتون برسید
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد

سمیرا قادری
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط سمیرا قادری » سه‌شنبه 25 تیر 1387, 8:45 am

از کمک و راهنمایی شما متشکرم

قفل شده