سلام دوستان عزیز
امیدوارم اوقات بکامتون باشه
راستش من یه کمی راهنمایی می خوام
من کاردانی کامپیوترم را سال 84 تمام کردم و با کنکور امسال 3 سال است که امتحان میدم البته هر سال دست از پا درازتر!!!!!!!
من علاقه زیادی به رشته زبان دارم و خیلی دوست دارم بتونم یک یا چند زبان دنیا را به خوبی صحبت کنم
از طرفی این رشته هم قبولی راحت تری دارد و هم امکان تحصیلات عالیه بهتری دارد
مثلا در سال تعداد قبول شدگان در این نوع رشته ها در ارشد تقریبا 2 برابر رشته های مهندسی است
بگذریم...
بریم سر اصل مطلب
به نظر شما ایا صحیح است من بیخیال کامپیوتر شم و برم در این رشته ادامه تحصیل بدم؟
فقط چند مشکل کوچیک است که منو دو دل کرده..
1- چون پیش نخوندم اول باید برم اونو بگیرم
2-باید بشینم عربی های مزخرف رشته ادبیات رو بخونم
3- یک کلاسی تقویتی زبانم بگذرونم
با همه ی این کارا معلوم نیست قبول شم یا نه؟ و این وسط یه یک سال دیگه از جوانی برباد فنا میره
عوضش اگه قبول شم(سراسری یا پیام نور) با علاقه و پشتکاری زیادی که در خودم در مورد این رشته می بینم حتما از دانشجویان ممتاز این رشته خواهم بود و با توکل بخدا همون سال اول هم شاید ارشد قبول شدم البته اگه خدا بخواد و همه چیز درست پیش بره
ببخشید زیادی حرف زدم
میشه راهنمایی کنید و بفرمایید ارزشش و داره من از صفر شروع کنم یا بیخیال شم برم سوراغ کامپیوتر
تغییر رشته
مدیر انجمن: rosa_127
-
سمیرا قادری
- کاربر ساده

- تماس:
سلام بر شما دوست عزیز
علاقه حرف اول رو میزنه و بعدش هم پشتکار ، شما 3 سال هست که دارید کنکور میدید و به قول خودتون تو این 3 سال موفق هم نبودید ، پس اگر سال بعد هم امتحان بدید باز هم ...
اگر واقعا علاقه دارید پس میتونید درسهایی مثل عربی رو پاس کنید ، با اینکه همه از این درس بدشون میاد ولی وقتی علاقه باشه مطمئنا میتونید از پس عربی هم بربیایید ، فقط کافیه که اراده کنید و شروع به درس خوندن تا به هدف اصلیتون برسید
علاقه حرف اول رو میزنه و بعدش هم پشتکار ، شما 3 سال هست که دارید کنکور میدید و به قول خودتون تو این 3 سال موفق هم نبودید ، پس اگر سال بعد هم امتحان بدید باز هم ...
اگر واقعا علاقه دارید پس میتونید درسهایی مثل عربی رو پاس کنید ، با اینکه همه از این درس بدشون میاد ولی وقتی علاقه باشه مطمئنا میتونید از پس عربی هم بربیایید ، فقط کافیه که اراده کنید و شروع به درس خوندن تا به هدف اصلیتون برسید
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
-
سمیرا قادری
- کاربر ساده

- تماس: