در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
ctrl+alt+del
- کاربر ساده

-
تماس:
توسط ctrl+alt+del » سهشنبه 4 تیر 1387, 6:29 pm
سلام
نمیدونم مشکل پست قبلی چیه

، به خاطر همین این پست دوباره براتون گذاشتم.
.
.
.
"بدون آزمون"
1. شرايط پذيرش در دوره ي كارشناسي
رتبه ي اول دوره ي كارداني درميان دانشجويان هم رشته و هم ورودي دانشگاه محل تحصيل كه ظرف مدت حداكثرچهار نيم سال دانش آموخته شود و داراي ميا نگين كل حداقل هيجده باشد.
( براي ورود به دوره ي كارشناسي نا پيوسته)
.
.
.
این یه بخش از اطلاعیه است اگه شرایطشو دارین اطلاعیه وفرم ثبت نام از آدرس زیر دانلود کنید:
http://www.znu.ac.ir/education/pages/ne ... khshan.pdf
-
mehdi_matrix
- کاربر معمولي

- محل اقامت: myhome&
-
تماس:
توسط mehdi_matrix » سهشنبه 4 تیر 1387, 7:52 pm
واقعا كه مسخره شو درآوردن،آدم ميره اين همه تلاش ميكنه درس ميخونه به اميد اينكه دولتي قبول شه،هي به خودش اميد ميده كه پذيرش دولتي بيشتر ميشه و بعدش اين طوري ...... تو حال آدم.
-
SJJ
- مشاور وِیژه

mehdi_matrix نوشته شده:واقعا كه مسخره شو درآوردن،آدم ميره اين همه تلاش ميكنه درس ميخونه به اميد اينكه دولتي قبول شه،هي به خودش اميد ميده كه پذيرش دولتي بيشتر ميشه و بعدش اين طوري ...... تو حال آدم.
مهدی جان این سهمیه ها به غیر از سهمیه های مندرج شده توی دفترچه ی کنکوره و یه جور امکانات اضافی هستش که برای دانشجویان ممتاز در نظر گرفته شده.
پس بی خودی اعصاب خودتونو خورد نکنید !
در ضمن تا اونجایی که من خبر دارم این افراد باید 90% از نمره آخرین نفر قبولی رو توی اون مرکز بدست آورده باشن.
-
ctrl+alt+del
- کاربر ساده

-
تماس:
توسط ctrl+alt+del » شنبه 8 تیر 1387, 8:43 pm
بچه ها دانشگاه یزد هم با همین شرایط پذیرش داره
توجه کنید که این ظرفیت فقط برای بچه های کاردانی ناپیوسته (نظری) در نظر گرفته شده ودر رشته منابع طبیعی.
-
SJJ
- مشاور وِیژه

توجه کنید که این ظرفیت فقط برای بچه های کاردانی ناپیوسته (نظری) در نظر گرفته شده ودر رشته منابع طبیعی
برای کارشناسی ناپیوسته و رشته ی کامپیوتر هم همچین امکاناتی هست.
یکی از دوستان بنده با سهمیه ی استعداد های درخشان الان داره روزانه ی زنجان می خونه.
-
farsijava
- کاربر معمولي

- محل اقامت: karaj
توسط farsijava » شنبه 8 تیر 1387, 11:14 pm
بچه ها دانشگاه یزد هم با همین شرایط پذیرش داره
توجه کنید که این ظرفیت فقط برای بچه های کاردانی ناپیوسته (نظری) در نظر گرفته شده ودر رشته منابع طبیعی .
سلام
دوست عزیر درسته این برای رشته منبع طبیعی بود که من اشتباه کردم ولی برای کارشناسی ناپیوسته هست. البته برای کامپیوتر از بین برگزیدگان جشنواره خوارزمید اگر کسی رتبه ای آورده باشه می تونه شرکت کنه.[/quote]
http://www.gaza.ir
----------------------------
bbc یک نظر سنجی راه انداخته در مورد حمایت از اسراپیل یا فلسطین. که متاسفانه با اینکه از هرچند رای یکی طرف اسراییل هست درصد آمار اسراپیل بالاتر هست
با شرکت در اون و گسترش این خبر از حقانیت فلسطین دفاع کنید:
http://www.israel-vs-palestine.com
-
AMirvanica
- کاربر معمولي

- محل اقامت: بوشهر
توسط AMirvanica » یکشنبه 9 تیر 1387, 10:53 am
سلام بچه ها . نمی دونم منو یادتون میاد یا نه . قبلا چندتا تاپیک راجب به ممتازی زده بودم و الان بعد از ماهها که میام سر میزنم صحبت های خوبی میشنوم . الان که چند روزی بیشتر تا کنکور باقی نمونده من اصلا اصلا امیدی به قبول شدن ندارم . چون همش درگیر امتحانا و پروژه های لعنتی بودم . فقط امیدم به همین ممتازیه . البته هنوز نتیجه هارو نزدن ولی می دونم که خوب می شه . لطفا راهنمایی کنین بگین چقدر صحت داره . آیا باید حضوری برم اونجا یا تلفنی هم می شه ازشون قول گرفت .
-
AMirvanica
- کاربر معمولي

توسط AMirvanica » یکشنبه 9 تیر 1387, 11:05 am
الان که pdf ها رو خوندم می بینم که باید تا سال دیگه صبر کنم . چون مدارک من تا مرداد تکمیل نمی شه . آخه اینا چرا اینقدر زود شروع کردن ؟ شاید یکی ترم تابستونه گرفته باشه . به نظرتون بعد از تاریخی که اعلام کردن قبول می کنن ؟
-
ctrl+alt+del
- کاربر ساده

-
تماس:
توسط ctrl+alt+del » یکشنبه 9 تیر 1387, 7:29 pm
به نظرتون بعد از تاریخی که اعلام کردن قبول می کنن ؟
دوست عزیز با آموزش دانشگاه زنجان تماس بگیرین.
-
farsijava
- کاربر معمولي

- محل اقامت: karaj
توسط farsijava » یکشنبه 9 تیر 1387, 8:23 pm
سلام.
AMirvanica حتما با دانشگاه زنجان تماس بگیر چون اگه تو هم جزو امسال باشی و سال بعد مراجعه کنی دیگه نمی تونی از این مزیت استفاده کنی.
واسه همین یه زنگ بزن ببین باید امسال شرکت کنی یا سال بعد.
موفق باشی.
http://www.gaza.ir
----------------------------
bbc یک نظر سنجی راه انداخته در مورد حمایت از اسراپیل یا فلسطین. که متاسفانه با اینکه از هرچند رای یکی طرف اسراییل هست درصد آمار اسراپیل بالاتر هست
با شرکت در اون و گسترش این خبر از حقانیت فلسطین دفاع کنید:
http://www.israel-vs-palestine.com
-
AMirvanica
- کاربر معمولي

توسط AMirvanica » دوشنبه 10 تیر 1387, 12:04 pm
سلام . الان دارم از آموزشکده خودمون بر می گردم . اگه خدا کمک کنه تا 16 17 سعی می کنم نمره هامو جمع و جور کنم . اما به نظر شما اگه همه ی کار ها از این طرف خوب پیش بره اونطرف هم خوب پیش می ره ؟ یعنی می شه موافقت کنن؟ خدا کنه بشه
راستی جایی دیگه سراغ ندارین که اینطوری پذیرش کنن ؟ شبانه یا روزانه فرقی نداره . آخه اگه من مدارکمو ببرم زنجان بعد تو شهریور بگن که پذیرش نشدی باید برم سربازی

. می خوام اگه بشه یه جای دیگه ثبت نام کنم تا مشمول نشم بعد انصراف بدم .
به نظر شما کار درستیه ؟
راستی نمی دونید که مصاحبه یا امتحان هم داره ؟ یا نه ؟
و باید از کسایی که این اطلاعیه رو اینجا گذاشتن و منو راهنمایی کنن تشکر کنم . مخصوصا ctrl+alt+del و farsijava عزیز .
-
AMirvanica
- کاربر معمولي

توسط AMirvanica » دوشنبه 10 تیر 1387, 12:12 pm
mehdi_matrix نوشته شده:
در ضمن تا اونجایی که من خبر دارم این افراد باید 90% از نمره آخرین نفر قبولی رو توی اون مرکز بدست آورده باشن.
من معنی این جمله رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
-
SJJ
- مشاور وِیژه

من معنی این جمله رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
یعنی این که شما هم باید مثل بقیه کنکور رو بدی. با فرض اینکه آخرین تراز قبولی توی زنجان در اون سال مثلا 8000 بوده ، شما باید 90% نمره آخرین نفر رو (یعنی 7200) آورده باشین.
در ضمن اگه توی مسابقات علمی ، المپیاد یا خوارزمی مقامی چیزی داشته باشین واستون امتیاز حساب می شه.
امتحان نداره ولی مصاحبه داره.
-
AMirvanica
- کاربر معمولي

توسط AMirvanica » پنجشنبه 13 تیر 1387, 3:11 pm
با این وضع پیش اومده من شایذ اصلا به کنکور هم نرسم . چون 19 کارت میدن و لی من زنجان هستم و نمی تونم کارت بگیرم .
به نظرتون اگه کنکور ندم امکان داره بازم قبولم کنن ؟ البته از نظر خودم احتمال قبول شدنم از این طریق صد برابر بیشتر از کنکور دادنه . چون هیچی نخوندم .