شهرهای دارای دانشگاه علمی کاربرد

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده

نظرتون در مورد دانشگاه و مدرک علمی کاربردی چیه؟

عالی
3
38%
خوب
2
25%
متوسط
2
25%
بد و بدرد نخور
1
13%

مجموع رأی ها: 8

alpha_gr
تماس:

شهرهای دارای دانشگاه علمی کاربرد

پست توسط alpha_gr » یک‌شنبه 18 فروردین 1387, 10:34 pm

سلام دوستان
میشه لیست اون شهر هایی که دارای دانشگاه علمی کاربردی هستند بگید(رشته کامپیوتر نرم افزار)
اگه به صورت پی دی اف باشه بهتره یا اصلان هرچی
ممنون
به جاي لعنت فرستادن به تاريكي يك شمع روشن كنيد

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: فعلا ایران

پست توسط reza-1365 » دوشنبه 19 فروردین 1387, 5:27 pm

اخه دوست عزیز به چه درد میخوره واقعا علمی کاربردی افتضاحه شهرهاش رو میخوای چکار من خودم قبول شدم ولی دوست عزیز ارزش نداره بری جایی درس بخونی که بعد از دوسه سال بگن اارزش نداره کیفیت نداره وواقعا هم همینجوره

Ramin

پست توسط Ramin » دوشنبه 19 فروردین 1387, 8:18 pm

reza-1365 نوشته شده:اخه دوست عزیز به چه درد میخوره واقعا علمی کاربردی افتضاحه شهرهاش رو میخوای چکار من خودم قبول شدم ولی دوست عزیز ارزش نداره بری جایی درس بخونی که بعد از دوسه سال بگن اارزش نداره کیفیت نداره وواقعا هم همینجوره
دوست عزیز میشه بگید شما این همه اطلاعات رو از کجا اوردید و از کجا انقدر مطمئن درمورد علمی کاربردی صحبت میکنید ؟

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: فعلا ایران

پست توسط reza-1365 » سه‌شنبه 20 فروردین 1387, 1:11 am

من دوست عزیز میدونم و میگم دانشگاهی که به دانشجویان کارمند مدرک بده و بعضی از ادارات طبق قرارداد استخدامیشون قبول نکنه به چه درد میخوره باور کنین بعضی شرکتها هم قبول نمی کنن ما تو ازادش چیزی ندیدیم چه برسه به علمی کاربردی
دانشگاهها فقط
اول : سراسری روزانه و شبانه
دوم: پیام نور تمام واحدهاش عالین و تمام دنیا اگه مدرکش رو از هر واحدی بگیری قبول میکنه طبق بخشنامه وزارت علوم و دانشجوهاش واقعا دانشجو هستن
سوم : غیر انتفاعی
چهارم : دانشگاه ازاد اونم واحدهای تهران و تبریز و اصفهان و شیراز و مشهدو چندتاجای دیگه
پنچم : علمی کاربردی اونم دانشگاهی که هیچ جا معلوم نیست میگن ماله رادیو تلوزیونه می گن مجریش تراکتورسازی می گن وزارت دفاعه اخه چی مگه یه اسم نداره دانشگاه علمی کاربردی نمی دونم اینا این رو از کجادرواردن واقعا

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » سه‌شنبه 20 فروردین 1387, 1:33 am

reza-1365 نوشته شده:من دوست عزیز میدونم و میگم دانشگاهی که به دانشجویان کارمند مدرک بده و بعضی از ادارات طبق قرارداد استخدامیشون قبول نکنه به چه درد میخوره باور کنین بعضی شرکتها هم قبول نمی کنن ما تو ازادش چیزی ندیدیم چه برسه به علمی کاربردی
دانشگاهها فقط
اول : سراسری روزانه و شبانه
دوم: پیام نور تمام واحدهاش عالین و تمام دنیا اگه مدرکش رو از هر واحدی بگیری قبول میکنه طبق بخشنامه وزارت علوم و دانشجوهاش واقعا دانشجو هستن
سوم : غیر انتفاعی
چهارم : دانشگاه ازاد اونم واحدهای تهران و تبریز و اصفهان و شیراز و مشهدو چندتاجای دیگه
پنچم : علمی کاربردی اونم دانشگاهی که هیچ جا معلوم نیست میگن ماله رادیو تلوزیونه می گن مجریش تراکتورسازی می گن وزارت دفاعه اخه چی مگه یه اسم نداره دانشگاه علمی کاربردی نمی دونم اینا این رو از کجادرواردن واقعا
آره دوست عزيز من هم يه حرفهايي شنيدم مخصوصا دوستم گفت كه برادرم كارداني از علمي كاربردي گرفته هيچ كجاي مدركش ننوشته وزارت علوم و تحقيقات و فناوري حالا رفته خدمت و برگشته هيچ كجا استخدام نمي كنند
حالا بعد از اون تو فكر فرو رفتم
ولي اينو خوب ميدونم كه فقط يه جايي قبول بشم از دست اين خدمت به مدت 2 سال راحت بشيم بعدشم خدا بزرگه
حالا دوست عزيز اين همه به دنبال علمي و كاربردي بد و بيرا گفتين يعني نميخواهين ثبت نام كنين :?: :roll:
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

قفل شده