این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )
مدیر انجمن: rosa_127
-
hamid_pc
- کاربر ساده

- محل اقامت: اصفهان
-
تماس:
توسط hamid_pc » جمعه 27 مهر 1386, 7:21 pm
سلام
دوستان لطفا به من یه مشاوره بدین
من دانشجوی کاردانی ناپیوسته نرم افزار دانشگاه آزاد در اصفهان هستم
بهمن 87 تموم میکنم.با توجه به اینکه می خواهم حتما کارشناسی رو در دانشگاه دولتی روزانه یا شبانه بخونم. وقتی من و یکی از دوستام فهمیدیم که در ایران به این بزرگی فقط زنجان بیرجند و ایلام دانشجو می گیرند خیلی ناراحت و افسرده شدیم.اون وقت بود که در به در به دنبال به دست آوردن اطلاعات به این سایت رسیدم و وقتی در بخش های مختلف نظرات همه بچه ها رو در مورد همه موضوعات خوندم بیشتر افسرده و ناراحت شدم. چون دیدم تو کل نظرات شاید 50 درصدش مربوط به منابع کنکور بود و هیچ کس به طور دقیق نمی توانست منابع را بگوید و حتی وقتی بعضی از درسهای عمومی رو با درسهایی که ما میخونیم مقایسه کردم دیدم کلی تفاوت داره و هم چنین وقتی خرابکاری سازمان سنجش در کنکور پارسال و ستم دیدگی خودمون رو دیدم دیگه خیلی عصبانی شدم.یه سوال بزرگ تو ذهنم شکل گرفت؟؟؟؟؟ آخه چرا تو یه کشور این قدر باید بیچارگی کشید.چرا سازمان سنجش به هیچ کس اهمیت نمی دهد و به قول یکی از بجه های سایت حتی زحمت چاپ منابع را هم به خودش نمیدهد.چرا تمام دانشگا ه ها منابع را با هم تنظیم و یکسان نمی کنند..؟؟؟؟؟چرا بچه های کاردانی به کارشناسی باید این قدر سوال و سر در گمی داشته باشند.آخه چرا کسی نیست ما رو نجات بده.((خونسردی خودم رو حفظ کردم))).
خلاصه دوستم تصمصم داره دوباره کنکور سراسری بده و در دانشگاه دولتی مهندسی قبول بشه.آخه رفتن به این شهر ها هم ممکنه ولی دردسر داره .ولی من از این تصمیم می ترسم چون با درسهایی که ما داریم دیگه وقتی برای خوندن دوباره درسهای دبیرستان م کنکور دادن نمی مونه.نمیدونم چی کار کنم-دوباره کنکور بدم یا بچسبم به همین درس های خودم و کنکور کارشناسی رو بدم؟؟؟؟؟؟
ببخشید از اینکه طولانی شد -آخه فکر کنم درد دل بیشتر بچه ها هم باشه-ممنون از اینکه کمکم میکنید.

-
rosa_127
- مدیر انجمن

- محل اقامت: Tehran
-
تماس:
توسط rosa_127 » شنبه 28 مهر 1386, 12:06 am
سلام دوست عزيز
همدلي منو بپذيرين؛ بيشتر دوستان اين فروم ستم ديدگان كنكور 86 هستن؛ هر چي كه در مورد اين كنكور و بي عدالتي ها و ظلمهايي كه در حق ما شده و مي شه حرف بزنيم بازم كمه؛ در مورد منابع بايد عرض كنم كه متاسفانه اساتيد هم اطلاعي از منابع دقيق ندارن، من هم اگر چندين كتاب رو به عنوان منابع اصلي ذكر كردم به دليل اين هست كه طراح دروس تخصصي اين چند سال استادم بودن.
در مورد اين كه براي كنكور سراسري بخونين يا كارشناسي ناپيوسته بهتره واق بينانه چند نكته رو در مورد اين كنكورها در نظر بگيرين:
كنكور سراسري:
1- رقابت بين داوطلبان خيلي بيشتر از كنكور ماست.
2- تعداد زيادي از داوطلبان علاوه بر اين كه پايه درسيشون قوي هست، براي كنكور سراسري دو سه سال درس مي خونن(معمولا از دوم دبيرستان تست زدن رو شروع مي كنن!)
4- تنوع تستهاي طراحي شده از دروس تخصصيشون خيلي بيشتر از دروس ماست.
و البته سوالات اين كنكور استاندارد و منابع كاملا مشخص هستند.
كنكور كارشناسي ناپيوسته:
1- منابع كنكور مشخص نيستن و در بعضي از دروس سرفصلها هم مشخص نيستن (مثل برنامه نويسي).
2- دانشگاههاي پذيرش كننده در نوبتهاي روزانه و شبانه پذيرش محدودي دارند.
3- هر ساله تعدادي از تستها غيراستاندارد، غلط و خارج از سرفصل طرح مي شوند.
و شايد خيلي از موارد ديگه اي كه الان در خاطرم نيست.
اگر نظر منو بخواين، پيشنهاد مي كنم براي كنكور كارشناسي ناپيوسته خودتونو آماده كنين؛ با توجه به اين كه براي موفقيت در اين كنكور 6 ماه وقت مناسب و كافي هست در صورتي كه اگر بخواين در كنكور سراسري مهندسي كامپيوتر روزانه يا شبانه قبول بشين، شايد لازم باشه دو برابر اين زمان رو براي تقويت دروس پايه صرف كنين.
با آرزوي موفقيت براي شما و همه كنكوريهاي عزيز
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
-
محسن
- کاربر متوسط

- محل اقامت: در پیچ و خم زندگی
hamid_pc نوشته شده: آخه چرا تو یه کشور این قدر باید بیچارگی کشید.چرا سازمان سنجش به هیچ کس اهمیت نمی دهد و به قول یکی از بجه های سایت حتی زحمت چاپ منابع را هم به خودش نمیدهد.چرا تمام دانشگا ه ها منابع را با هم تنظیم و یکسان نمی کنند..؟؟؟؟؟چرا بچه های کاردانی به کارشناسی باید این قدر سوال و سر در گمی داشته باشند.آخه چرا کسی نیست ما رو نجات بده.
اگه به جواب سوالاتت رسیدی
ممنون میشم اگه به ما هم اطلاع بدی
-
ce.mohsen
- همکار قدیمی

- محل اقامت: پشت دریاها
-
تماس:
توسط ce.mohsen » پنجشنبه 3 آبان 1386, 11:51 pm
hamid_pc نوشته شده:خلاصه دوستم تصمصم داره دوباره کنکور سراسری بده و در دانشگاه دولتی مهندسی قبول بشه.آخه رفتن به این شهر ها هم ممکنه ولی دردسر داره .ولی من از این تصمیم می ترسم چون با درسهایی که ما داریم دیگه وقتی برای خوندن دوباره درسهای دبیرستان م کنکور دادن نمی مونه.نمیدونم چی کار کنم-دوباره کنکور بدم یا بچسبم به همین درس های خودم و کنکور کارشناسی رو بدم؟؟؟؟؟؟
ببخشید از اینکه طولانی شد -آخه فکر کنم درد دل بیشتر بچه ها هم باشه-ممنون از اینکه کمکم میکنید.
در مورد کنکور کارشناسی فکر نکن به راحتی می تونی قبول شی ، برا قبول شدن کاردانی کامپیوتر توی اون کنکور باید شاخ فیل رو بشکنی (حالا مهندسی رو خودت حدس بزن دیگه). 300 هزار داوطلب رشته ریاضی (اعداد تقریبی هستن) که 40 هزار نفرشون واقعا می خونن . صبح تا شب در حال خوندن هستن . از بین اونها بیشتر از 10 هزار نفر از سال سوم شروع کردن و پایه خیلی خوبی هم دارن و ریاضیشون هم قویه و واسه قبولی توی این کنکور بیشتر از 10 ماه می خونن و ا شما که ریاضی نبودی و خیلی از درسای ما رو نخوندی (دروس پیش دانشگاهی) باید از اول و صفر شروع کنی (بگم منفی بهتره) کاره خیلی سختی در پیش خواهی داشت
یکی از هم اتاقی های من بعد از 3 سال کنکور دادن تونست با رتبه 6000 منطقه 2 کاردانی الکترونیک قبول بشه و از سال پیش تصمیم گرفت دوباره کنکور بده . به خاطر همین باز هم شروع به خوندن کرد و بیشتر وقتش رو روی کنکور کرشناسی گذاشت و واسه کنکور کاردانی به کارشناسی تقزیبا هیچی نخوند . رتبش تو کنکور کارشناسی امسال اگه اشتباه نکنم 5000 شد و تو کاردانی به کارشناسی 500 . یعنی فقط وقت خودش رو یک سال تلف کرد . تازه اون تو دانشگاه ریاضیاتش خیلی خیلی پیشرفت کرده بود (بچه های رشته برق خیلی از دروس ریاضی مثل معادلات و ریاضی مهندسی رو تو کاردانی می خونن) و با این پیشرفت تونست رتبه 2 سال پیشش رو بیاره
به نظر من ، شما واسه کاردانی به کارشناسی تلاش کن تا جزو اون 300 نفری باشی که می رن دولتی . چون با تلاش برای کسب رتبه زیره 3000 برای مهندسی ممکنه اصلا نتیجه خوبی بدست نیاری و فقط وقت ، پول و نیروی خودت رو هدر بدی
یادتون باشه که سطح کنکور کارشناسی فوق العاده بالاتر از کاردانی به کارشناسیه
با توجه به اين كه براي موفقيت در اين كنكور 6 ماه وقت مناسب و كافي هست
به نظرم تازه 6 ماه خیلی هم زیاده و وقت خوب و مفیدش 3 تا 4 ماهه
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
-
hamid_pc
- کاربر ساده

- محل اقامت: اصفهان
-
تماس:
توسط hamid_pc » شنبه 5 آبان 1386, 8:47 pm
سلام دوست خوبم
شما که ریاضی نبودی و خیلی از درسای ما رو نخوندی (دروس پیش دانشگاهی) باید از اول و صفر شروع کنی (بگم منفی بهتره) کاره خیلی سختی در پیش خواهی داشت
شاید درست متوجه نشدید ولی من هم رشته ریاضی بودم و پیش دانشگاهی رو خوندم.
یکی از هم اتاقی های من بعد از 3 سال کنکور دادن تونست با رتبه 6000 منطقه 2 کاردانی الکترونیک قبول بشه و از سال پیش تصمیم گرفت دوباره کنکور بده . به خاطر همین باز هم شروع به خوندن کرد و بیشتر وقتش رو روی کنکور کرشناسی گذاشت و واسه کنکور کاردانی به کارشناسی تقزیبا هیچی نخوند . رتبش تو کنکور کارشناسی امسال اگه اشتباه نکنم 5000 شد و تو کاردانی به کارشناسی 500 . یعنی فقط وقت خودش رو یک سال تلف کرد
.
ولی این دلیل نیست چون شاید اون اصلا درسها رو دقیق نخوانده بوده و فقط وقتش رو از بین برده .چون من عده زیادی رو سراغ دارم که حتی با 3 ماه خوندن هم رتبه زیر 4000 برای مهندسی آوردند.
باید درسها را مفهومی و دقیق خواند