بیاید در مورد کنکور آزاد و دانشگاه آزاد حرف بزنیم
کیا دارن مثل من می خونن؟؟
شهریه هاش رو کی می دونه دقیق؟؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

ماشا... ، شما چقدر کم خرجی عزیزpashmaloo نوشته شده:اگه بچه ها تهران قبول شن نهایتا تو طول 3 ترم 250 تومن خرج رفت و آمد و وسایل و ناهارهای بیرونشون میشه !! تضعیف روحیه نکنین لطفا !
آفرینMilo نوشته شده:من کنکور آزاد رو میدم ولی قصد رفتن ندارم .
یکم بیشتر می خونم واسه سراسری سال دیگه
اولش که یکم نا امید بودم ... ولی حالا دیگه یه چند روزیه شروع کردم به خوندن ...
خدا بزرگه کمک می کنه
من همه پست های این تاپیک رو خوندم و تو هیچ کدوم برداشتی از ناامیدی نکردمasal_zb نوشته شده:پس همه نا امیدن من اینو زدم واسم انرژی بشه که بخونم
نکته خوبی رو مطرح کردی ، چاره چیهasal_zb نوشته شده:منم وضعم اینقدر توپ نیست که واسه 1میلیون دلم نسوزه ولی چاره چیه
ce.mohsen نوشته شده: خیلی ها توان مالی پرداخت ترمی 1 میلیون تومن رو ندارن (اونم در شرایطی که هر ترم شهریه ثابتش گرون می شه) و خیلی ها مدرک آزاد رو قبول ندارن

یعنی تمام عیب آزاد شهریشه ؟؟؟!!! بابا خوش به حالتون ، چه دل بزرگی دارید شماasal_zb نوشته شده:خب همه از بابت هزینه نا امیدن دیگه وگرنه عیب دیگه ای نیست
آره ، شما راست می گی ، نفس من از جای گرم در میادasal_zb نوشته شده:این طبیعی است که شما ce.mohsen عزیز که به نظر می رسه نفستون از جای گرم بلند می شه و مخالف شدید دانشگاه آزاد هستید یه سری مشکلات رو درک نکنید که من درک می کنم و بر عکسش ولی اصلا با شما موافق نیستم

آفرین Milo خوب مچم رو گرفتی ، الان خوشحالی ، نه؟؟؟Milo نوشته شده:باید بگم یه اشتباه کوچولو کردید و ...

شما کاردانی آزاد خوندید یا کارشناسی ؟ فکر کنم کاردانی با کارشناسی فرق داشته باشه بالاخره ، من خودم دولتی خوندم و نمیدونم آزاد چحوری بوده که شما اینجوری در موردش حرف میزنید حالا شما بگید معایبش رو تا ما هم بفهمیم خوب !Milo نوشته شده:![]()
نه بابا مچ گیری چیه ؟ آخه من دانشگاه آراد اسلامی بودمحالا مثلا من شاگرد اول بودم
![]()
هر ترم با معدل 17 -- 18 می رفتم ترم بعد ولی خوب دانشگاه آزاد یکم ...
به یکی مگند یه جمله بگو که 3 تا دروغ توش باشه میگه : دانشگاه آزاد اسلامی
اینم محض خنده ولی تورو خدا نرید دانشگاه آزاد بابا جان مگه جا قحطه ؟؟؟؟
( درد دلهای یک فارغ اتحصیل دانشگاه آزاد )