میگن سال 93 کنکور حذفه !! آیا راسته؟؟
تروخدا هرکی میدونه جوابمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیر انجمن: fatemi
چرا ديپلمت آماده نيست؟!!afshin.m2 نوشته شده:من امسال روزانه کرمانشاه نیمسال اول قبول شدمولی متاسفانه دیپلمم آماده نیست
امروز رفتم گفتند دی ماه ثبته نامم نمیکنن
یعنی دیگه هیچ راهی ندارم؟؟
یعنی کنکور سال بعد محرومم؟؟
تروخدا اگه راهی هست بگید دارم سکته میکنم ؟؟!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله شما از آموزشکده اي که ثبت نام کردين مرخصي بگيرين تا وقتي که درس افتادتون رو پاس کردين برينafshin.m2 نوشته شده:با معلمم دعوام شده بود یه درس افتادم!معلمم امسال عوض شده تا دی پاسش میکنم!
اگه ظرفیت تکمیل نشه امکانش هست دیماه تکمیل ظرفیت بدن ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه تاریخ فارغ التحصیلی (صدور دیپلم) شما بعد از 31/6/1391 هست و کد پذیرشتون در نیمسال اول هست (ورودی مهر) تو دانشگاه سراری طبق قوانین قبولی شما ملغی تلقی میشه. باید سال آینده. کنکور مجدد بدید . اما اگه دانشگاه آزاد بود شهریه ثابت میدادید تا دی ماه براتون قبولی تون رو نگه میداشتن. حالا بازم با واحد آموزش دانشگاه پذیرفته شدتون صحبت کنید ببینید اونا چی میگن.ولی فکر نکنم راهی باشه.afshin.m2 نوشته شده:با معلمم دعوام شده بود یه درس افتادم!معلمم امسال عوض شده تا دی پاسش میکنم!
اگه ظرفیت تکمیل نشه امکانش هست دیماه تکمیل ظرفیت بدن ؟؟؟؟؟؟
این حذف شدن ها هیچ موقع به واقعیت نپیوسته و نخواهد پیوست..PEsar نوشته شده:چرا ديپلمت آماده نيست؟!!afshin.m2 نوشته شده:من امسال روزانه کرمانشاه نیمسال اول قبول شدمولی متاسفانه دیپلمم آماده نیست
امروز رفتم گفتند دی ماه ثبته نامم نمیکنن
یعنی دیگه هیچ راهی ندارم؟؟
یعنی کنکور سال بعد محرومم؟؟
تروخدا اگه راهی هست بگید دارم سکته میکنم ؟؟!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بله به گفته ي مجلس کنکور فقط سال بعد 92 برگزار ميشه و سال 93 حذفه .

دانشگاه خونه خاله نیست بگین من این ترم دیپلم ندارم ترم بعد منو ثبت نام کنیدhppilot نوشته شده:افرادی که میگفتن نمیشه ثبت نام کرد توجه کنند.