رتبه ی قبولی

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

anti_zion
کاربر ساده
کاربر ساده

رتبه ی قبولی

پست توسط anti_zion » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 2:14 pm

سلام
میخواستم بدونم باچه رتبه ای میشه دانشکده تبریز قبول شد. اگه کسی توی این دانشکده هست بگه با چه رتبه ای پذیرفته شده
در ضمن خودمم تبریزیم

sadegh-king
کاربر معمولي
کاربر معمولي

Re: رتبه ی قبولی

پست توسط sadegh-king » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 3:13 pm

anti_zion نوشته شده:سلام
میخواستم بدونم باچه رتبه ای میشه دانشکده تبریز قبول شد. اگه کسی توی این دانشکده هست بگه با چه رتبه ای پذیرفته شده
در ضمن خودمم تبریزیم
سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.
http://www.kanoon.ir/?filey=Honarestan90

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 4:29 pm

sadegh-king نوشته شده:
در ضمن خودمم تبریزیم
سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.
اینو دانلود کردم ولی واقعا کانون شورشو درآورده رتبه پارسال منو به اسم یکی دیگه نوشته بعد قبولی جای دیگه زده
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

sadegh-king
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sadegh-king » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 5:13 pm

mehdi-dardesar نوشته شده:
sadegh-king نوشته شده:
در ضمن خودمم تبریزیم
اینو دانلود کردم ولی واقعا کانون شورشو درآورده رتبه پارسال منو به اسم یکی دیگه نوشته بعد قبولی جای دیگه زده
آقا مهدی چرا بهشون نگفتی که اسم و رتبه ی شما رو اشتباه زدند؟ راستی شما تو چندتا آزمون قلم چی شرکت کردید؟
goll

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 5:33 pm

من اصلا سال 90 که کنکور دادم عضو کانون نبودم هیچ آزمونی هم ندادم نمیدونم این رتبه منو چطوری زدن به نام بچه های کانون
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

r4iny.night
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط r4iny.night » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 5:34 pm

سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟

sadegh-king
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sadegh-king » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 5:59 pm

r4iny.night نوشته شده:سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
سلام
رتبه های برتر همراه با رشته های خانم ها از صفحه ی 150 به بعد همین فایل pdf که دانلود کردید شروع میشه. goll

r4iny.night
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط r4iny.night » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 6:19 pm

sadegh-king نوشته شده:
r4iny.night نوشته شده:سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
سلام
رتبه های برتر همراه با رشته های خانم ها از صفحه ی 150 به بعد همین فایل pdf که دانلود کردید شروع میشه. goll

ممنوووووووووووووون خیلی دنبالش بودم مرسی واقعا goll

sadegh-king
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sadegh-king » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 6:50 pm

r4iny.night نوشته شده:
sadegh-king نوشته شده:
سلام
ممنوووووووووووووون خیلی دنبالش بودم مرسی واقعا goll
خواهش میکنم goll
mehdi-dardesar نوشته شده:من اصلا سال 90 که کنکور دادم عضو کانون نبودم هیچ آزمونی هم ندادم نمیدونم این رتبه منو چطوری زدن به نام بچه های کانون
اگه واقعا اینطوری باشه بهشون زنگ بزن و بگو که واسه چی رتبه ی منو به نام یکی دیگه ثبت کردید و بهشون بگو که اصلا اسم شما رو از کجا آوردن looc ! حتما بهشون زنگ بزن تا امسال این اتفاق دوباره پیش نیاد.

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » سه‌شنبه 31 مرداد 1391, 9:36 pm

آره بعد از کنکور حتما یا زنگ میزنم یا حضوری میرم معلوم نیست رتبه های دیگرم واسه کسای دیگه هست یا نه
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

آواتار کاربر
hirsoft
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط hirsoft » چهارشنبه 1 شهریور 1391, 3:56 am

mehdi-dardesar نوشته شده:
sadegh-king نوشته شده:
در ضمن خودمم تبریزیم
آره دیگه وقتی رمز کاربریتو میدی پشتیبان کانون باید همین بلا ها سرمون بیاد دیگه dd:
پارسال کانون هرچی اصرار کرد رمز کاربری من رو بگیره نتونست حتی بارها تماس گرفتند(حتی تهدید کردند سر جلسه آخر دفترچه سوال نمیدن ولی دستشون رو خوندم). با این که رتبه ام بد نشد ولی از اینکه بهشون نگفتم افتخار میکنم rgs .هیچ جا مثل کانون قلمچی، "نخود سیاه پرور" نیست. همه نخودی هستند فقط افرادی که خودشون میخوان(اون هم تهران) اهمیت میدند.
پشتیبانشون هم که میثل خودشون درو پیت بودند.
بذار تقدیر کار خودش رو بکنه
حمید

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » چهارشنبه 1 شهریور 1391, 8:10 am

حالا رتبه ام بالا نشده جایی هم قبول نشدم عضو کانون هم نبودم
من رتبه ام 8311 شده بود پارسال فقط انتخابام چند تا روزانه بوده نه شبانه زدم نه غیر انتفاعی
اینم عکسش
تصویر
حالا شما فایل یادگار ماندگار قلم چی صفحه 54 رو نگاه کنید رتبه کامپیوتر 8311 اسمش سروش ربیعی فر دانشکده شبانه چمران اهواز قبول شده
اینم عکسش
تصویر
اینم عکس زوم شده روی رتبه مورد نظر
تصویر
و اینه کانون قلم چی تو روز روشن به حقوق مردم تجاوز میکنن
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

sadegh-king
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط sadegh-king » چهارشنبه 1 شهریور 1391, 12:06 pm

mehdi-dardesar نوشته شده:حالا رتبه ام بالا نشده جایی هم قبول نشدم عضو کانون هم نبودم
من رتبه ام 8311 شده بود پارسال فقط انتخابام چند تا روزانه بوده نه شبانه زدم نه غیر انتفاعی
حالا شما فایل یادگار ماندگار قلم چی صفحه 54 رو نگاه کنید
و اینه کانون قلم چی تو روز روشن به حقوق مردم تجاوز میکنن
این کارشون اصلا چه معنی داره ؟ fekr looc :x :x :x
اصلا به چه حقی رتبه ی شما رو زدند به اسم یکی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مهدی شما حتما بهشون زنگ بزن و بگو که چرا این کار رو کردند.
hirsoft نوشته شده:
آره دیگه وقتی رمز کاربریتو میدی پشتیبان کانون باید همین بلا ها سرمون بیاد دیگه dd:
پارسال کانون هرچی اصرار کرد رمز کاربری من رو بگیره نتونست حتی بارها تماس گرفتند(حتی تهدید کردند سر جلسه آخر دفترچه سوال نمیدن ولی دستشون رو خوندم). با این که رتبه ام بد نشد ولی از اینکه بهشون نگفتم افتخار میکنم rgs .هیچ جا مثل کانون قلمچی، "نخود سیاه پرور" نیست. همه نخودی هستند فقط افرادی که خودشون میخوان(اون هم تهران) اهمیت میدند.
پشتیبانشون هم که میثل خودشون درو پیت بودند.
سلام.من میخوام برای آزمون هنرستان برم کانون ثبت نام کنم.قضیه این رمز کاربری چیه ؟! رمز کاربری برای کجا و کدوم سایت هستش؟ یعنی الان اینا نمیدونند که رتبه ی شما تو کنکور 90 چند شده؟(اگه مشاور رمز کاربری رو بدونه ، باهاش چه اطلاعاتی رو به دست میاره ؟ )اگه میشه قضیه رو به من بگید تا من هم بعد ثبت نام رمز کاربریم رو نگم.تشکر

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » چهارشنبه 1 شهریور 1391, 12:35 pm

حتما بعد از کنکور پیگیری میکنم و زنگ میزنم
فوقش میخوان بگن اشتباه چاپی بوده
ولی بهتون قول میدم 90 درصد این رتبه هایی که زدن واسه غیر انتفاعی و شبانه همش دروغه اینا بچه های کانون هستن همشون ولی رتبه هاشون اون نیست میخوان بگن که هر کی قبول شده عضو کانون بوده
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

آواتار کاربر
mehdi-dardesar
کاربر متوسط
کاربر متوسط
تماس:

پست توسط mehdi-dardesar » چهارشنبه 1 شهریور 1391, 2:06 pm

زنگ زدم دفتر مرکزی کانون بعد میگن ممکن نیست گفتم مدارک میدم قطع کردن
واقعا خیلی راحت شده حقوق مردمو زیر پا گذاشتن
منم به خاطری که جواب قانع کننده ندادن قطع کردن پیگیری میکنم اگه بتونم رسانه ایش میکنم
تا دیگه رتبه الکی نزارن تو سایت
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”