رتبه ی قبولی
مدیر انجمن: fatemi
رتبه ی قبولی
سلام
میخواستم بدونم باچه رتبه ای میشه دانشکده تبریز قبول شد. اگه کسی توی این دانشکده هست بگه با چه رتبه ای پذیرفته شده
در ضمن خودمم تبریزیم
میخواستم بدونم باچه رتبه ای میشه دانشکده تبریز قبول شد. اگه کسی توی این دانشکده هست بگه با چه رتبه ای پذیرفته شده
در ضمن خودمم تبریزیم
-
sadegh-king
- کاربر معمولي

Re: رتبه ی قبولی
سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.anti_zion نوشته شده:سلام
در ضمن خودمم تبریزیم
http://www.kanoon.ir/?filey=Honarestan90
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
- تماس:
اینو دانلود کردم ولی واقعا کانون شورشو درآورده رتبه پارسال منو به اسم یکی دیگه نوشته بعد قبولی جای دیگه زدهsadegh-king نوشته شده:سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.anti_zion نوشته شده:سلام
در ضمن خودمم تبریزیم
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
-
sadegh-king
- کاربر معمولي

آقا مهدی چرا بهشون نگفتی که اسم و رتبه ی شما رو اشتباه زدند؟ راستی شما تو چندتا آزمون قلم چی شرکت کردید؟mehdi-dardesar نوشته شده:اینو دانلود کردم ولی واقعا کانون شورشو درآورده رتبه پارسال منو به اسم یکی دیگه نوشته بعد قبولی جای دیگه زدهsadegh-king نوشته شده:سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.anti_zion نوشته شده:سلام
در ضمن خودمم تبریزیم
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- تماس:
من اصلا سال 90 که کنکور دادم عضو کانون نبودم هیچ آزمونی هم ندادم نمیدونم این رتبه منو چطوری زدن به نام بچه های کانون
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
-
r4iny.night
- کاربر ساده

سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
-
sadegh-king
- کاربر معمولي

سلامr4iny.night نوشته شده:سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
رتبه های برتر همراه با رشته های خانم ها از صفحه ی 150 به بعد همین فایل pdf که دانلود کردید شروع میشه.
-
r4iny.night
- کاربر ساده

sadegh-king نوشته شده:سلامr4iny.night نوشته شده:سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
رتبه های برتر همراه با رشته های خانم ها از صفحه ی 150 به بعد همین فایل pdf که دانلود کردید شروع میشه.
ممنوووووووووووووون خیلی دنبالش بودم مرسی واقعا
-
sadegh-king
- کاربر معمولي

خواهش میکنمr4iny.night نوشته شده:ممنوووووووووووووون خیلی دنبالش بودم مرسی واقعاsadegh-king نوشته شده:سلامr4iny.night نوشته شده:سلام sadegh-king با اجازتون از این لینکی که گذاشتید منم استفاده کردم اینا همه پسرن واسه دخترا ندارین؟
اگه واقعا اینطوری باشه بهشون زنگ بزن و بگو که واسه چی رتبه ی منو به نام یکی دیگه ثبت کردید و بهشون بگو که اصلا اسم شما رو از کجا آوردنmehdi-dardesar نوشته شده:من اصلا سال 90 که کنکور دادم عضو کانون نبودم هیچ آزمونی هم ندادم نمیدونم این رتبه منو چطوری زدن به نام بچه های کانون
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- تماس:
آره بعد از کنکور حتما یا زنگ میزنم یا حضوری میرم معلوم نیست رتبه های دیگرم واسه کسای دیگه هست یا نه
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
آره دیگه وقتی رمز کاربریتو میدی پشتیبان کانون باید همین بلا ها سرمون بیاد دیگهmehdi-dardesar نوشته شده:اینو دانلود کردم ولی واقعا کانون شورشو درآورده رتبه پارسال منو به اسم یکی دیگه نوشته بعد قبولی جای دیگه زدهsadegh-king نوشته شده:سلام . اگه رشتتون کامپیوتر هستش و رتبه ی شما هم تا 2000-2500 بشه ، میتونید تو دانشکده شماره دو تبريز یا شماره یک تبريز روزانه قبول بشید. برای کسب اطلاعات بیشتر حتما ( یادگار ماندگار سال 1390 آزمون های قلم چی) رو دانلود کنید.anti_zion نوشته شده:سلام
در ضمن خودمم تبریزیم
پارسال کانون هرچی اصرار کرد رمز کاربری من رو بگیره نتونست حتی بارها تماس گرفتند(حتی تهدید کردند سر جلسه آخر دفترچه سوال نمیدن ولی دستشون رو خوندم). با این که رتبه ام بد نشد ولی از اینکه بهشون نگفتم افتخار میکنم
پشتیبانشون هم که میثل خودشون درو پیت بودند.
بذار تقدیر کار خودش رو بکنه
حمید
حمید
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- تماس:
حالا رتبه ام بالا نشده جایی هم قبول نشدم عضو کانون هم نبودم
من رتبه ام 8311 شده بود پارسال فقط انتخابام چند تا روزانه بوده نه شبانه زدم نه غیر انتفاعی
اینم عکسش

حالا شما فایل یادگار ماندگار قلم چی صفحه 54 رو نگاه کنید رتبه کامپیوتر 8311 اسمش سروش ربیعی فر دانشکده شبانه چمران اهواز قبول شده
اینم عکسش

اینم عکس زوم شده روی رتبه مورد نظر

و اینه کانون قلم چی تو روز روشن به حقوق مردم تجاوز میکنن
من رتبه ام 8311 شده بود پارسال فقط انتخابام چند تا روزانه بوده نه شبانه زدم نه غیر انتفاعی
اینم عکسش

حالا شما فایل یادگار ماندگار قلم چی صفحه 54 رو نگاه کنید رتبه کامپیوتر 8311 اسمش سروش ربیعی فر دانشکده شبانه چمران اهواز قبول شده
اینم عکسش

اینم عکس زوم شده روی رتبه مورد نظر

سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
-
sadegh-king
- کاربر معمولي

این کارشون اصلا چه معنی داره ؟mehdi-dardesar نوشته شده:حالا رتبه ام بالا نشده جایی هم قبول نشدم عضو کانون هم نبودم
حالا شما فایل یادگار ماندگار قلم چی صفحه 54 رو نگاه کنید
اصلا به چه حقی رتبه ی شما رو زدند به اسم یکی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مهدی شما حتما بهشون زنگ بزن و بگو که چرا این کار رو کردند.
سلام.من میخوام برای آزمون هنرستان برم کانون ثبت نام کنم.قضیه این رمز کاربری چیه ؟! رمز کاربری برای کجا و کدوم سایت هستش؟ یعنی الان اینا نمیدونند که رتبه ی شما تو کنکور 90 چند شده؟(اگه مشاور رمز کاربری رو بدونه ، باهاش چه اطلاعاتی رو به دست میاره ؟ )اگه میشه قضیه رو به من بگید تا من هم بعد ثبت نام رمز کاربریم رو نگم.تشکرhirsoft نوشته شده:
آره دیگه وقتی رمز کاربریتو میدی پشتیبان کانون باید همین بلا ها سرمون بیاد دیگه![]()
پارسال کانون هرچی اصرار کرد رمز کاربری من رو بگیره نتونست حتی بارها تماس گرفتند(حتی تهدید کردند سر جلسه آخر دفترچه سوال نمیدن ولی دستشون رو خوندم). با این که رتبه ام بد نشد ولی از اینکه بهشون نگفتم افتخار میکنم.هیچ جا مثل کانون قلمچی، "نخود سیاه پرور" نیست. همه نخودی هستند فقط افرادی که خودشون میخوان(اون هم تهران) اهمیت میدند.
پشتیبانشون هم که میثل خودشون درو پیت بودند.
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- تماس:
حتما بعد از کنکور پیگیری میکنم و زنگ میزنم
فوقش میخوان بگن اشتباه چاپی بوده
ولی بهتون قول میدم 90 درصد این رتبه هایی که زدن واسه غیر انتفاعی و شبانه همش دروغه اینا بچه های کانون هستن همشون ولی رتبه هاشون اون نیست میخوان بگن که هر کی قبول شده عضو کانون بوده
فوقش میخوان بگن اشتباه چاپی بوده
ولی بهتون قول میدم 90 درصد این رتبه هایی که زدن واسه غیر انتفاعی و شبانه همش دروغه اینا بچه های کانون هستن همشون ولی رتبه هاشون اون نیست میخوان بگن که هر کی قبول شده عضو کانون بوده
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- تماس:
زنگ زدم دفتر مرکزی کانون بعد میگن ممکن نیست گفتم مدارک میدم قطع کردن
واقعا خیلی راحت شده حقوق مردمو زیر پا گذاشتن
منم به خاطری که جواب قانع کننده ندادن قطع کردن پیگیری میکنم اگه بتونم رسانه ایش میکنم
تا دیگه رتبه الکی نزارن تو سایت
واقعا خیلی راحت شده حقوق مردمو زیر پا گذاشتن
منم به خاطری که جواب قانع کننده ندادن قطع کردن پیگیری میکنم اگه بتونم رسانه ایش میکنم
تا دیگه رتبه الکی نزارن تو سایت
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست