سلام به همگی
ببخشید من چند تا سوال داشتم که خیلی ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
اول اینکه دفترچه شرکت در کنکور کاردانی کامپیوتر سراسری و آزاد کی میاد و اصلا چی هست و اینکه من کلا چند مرحله تا شرکت در کنکور دارم
دوم اینکه منابع کنکور کاردانی چیست و چه کتاب هایی رو بخونم تا بتونم موفق باشم
و سوال آخر اینکه کنکور دانش آموزان فنی و کاردانش فرقی نمیکنه؟
و در آخر از همتون ممنونم
کمک کنید
مدیر انجمن: fatemi
Re: کمک کنید
در ضمن اینو یادم رفت بگم من برای کنکور کتاب های مجموعه سوال های عمومی برای رشته کاردانش نوشته علی یگانه و سوالات کنکور و خود آموز کنکور علی یگانه رو گرفتم آیا کمکی بهم میکنه؟
-
majidmotlagh
- کاربر ساده

یعنی بین دوستان کسی نیست جواب من رو بده و کمکم کنه

persiaitt نوشته شده:سلام به همگی
اول اینکه دفترچه شرکت در کنکور کاردانی کامپیوتر سراسری و آزاد کی میاد و اصلا چی هست و اینکه من کلا چند مرحله تا شرکت در کنکور دارم
و در آخر از همتون ممنونم
سلام دوست من
والا من رشتم کامپیوتر نیست و اطلاعاتی در این مورد ندارم
فقط در مورد سوال آخر می تونم کمکت کنم
کنکور دانش آموزای فنی با دانش آموزای کار و دانش فرقی نداره و هر دو تو یه کنکور شرکت می کنن
موفق باشی
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
سلام بچه ها وقت امتاحانتشون هست اگه میبینی کسی جواب نمیده ناراحت نباش....persiaitt نوشته شده:سلام به همگی
و در آخر از همتون ممنونم
خب اول اینکه ....
1-کنکور فنی ها و کارودانشی ها یکیست...حالا خوشبحال فنی هاست چون همه ی کتابای که تو کنکور میاد رو میخونن ولی بیچاره کارو دانشی ها که خودشون باید بخونن یا کلاس برن...
2-کنکورش که مرداد ماه است و اگر اشتباه نکنم اردیبهشت دفترچه میاد....
در مورد کتاب هم باید عرض بشه اونایی که خریدی بد نست برنامه نویسی های مقصود لو رو هم بگیر... از عمومی ها هم که کانون قلم چی...ساپکو و خلاصه اونایی که خودت باهاشون راحتی...
من یه توصیه میکنم اگه توان مالی بهت اجازه میده قلم چی آزمون هاش رو ثبت نام کن...زمان ما که 250 تومن بود الان که ازش چن تا گذشته احتمالا کمتر شده یه اماری بگیر....
از الانم خوب بخونی رتبه ات عالی میشه...
به امید موفقیت در کنکور دانشگاه فنی دوست عزیز
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
امیدوارم شما هم در زندگی تون موفق باشید
امیدوارم شما هم در زندگی تون موفق باشید