تغییر رشته لطفا کمک کمک

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
OMIDDA

تغییر رشته لطفا کمک کمک

پست توسط OMIDDA » چهارشنبه 23 شهریور 1390, 6:37 pm

کاربران کمک کنید خیلی گیر افتادم

من مدرک لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و دیپلم کاردانش کامپیوتر حالا می خواهم کارشناسی ارشد برم یک رشته دیگه مثلا مهندسی کشاورزی بخوانم یا برق به نظر شما امکان دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه می توانم کاردانی برق بخوانم ؟؟
اگه امکان نداره باید چکار کنم چجوری میشه تغییر رشته داد ؟؟؟؟؟

SARAH72

Re: تغییر رشته لطفا کمک کمک

پست توسط SARAH72 » دوشنبه 28 شهریور 1390, 7:31 pm

سلام
من همين مشكل رو دارم
امسال كنكور دادم (سراسري 90) و نرم افزار فردوسي قبول شدم
با استفاده ار امتياز فرزندان هيئت علمي مي تونم دوباره انتخاب رشته كنم.
به نطرتون تغيير رشته بدم يا نه؟ برق بهتره يا كامپيوتر؟
اصلا نرم افزار آينده داره؟

OMIDDA

پست توسط OMIDDA » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 1:03 pm

به نظر من دوست عزیز رشته هاس کامپیوتری بخصوص نرم افزار باید تلاش کنه تا اطلاعاتی بدست بیاره باید در برنامه نویسی مهارت خوبی کسب کنه وگرنه اگر فقط بسنده کنه به کلاسهای دانشگاهی این رشته بدردش نمی خوره در دانشگاه چیز جدید یاد نمی گیره فقط در حد مبتدی

آواتار کاربر
travian
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: پايتخت

پست توسط travian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 2:04 pm

سلام

دوست عزیزم OMIDDA ، بله این امکان وجود داره که شما بتونید تغییر رشته بدید

برای این کار باید تو کنکور کارشناسی ارشدِ رشته ی مورد نظرتون شرکت کنید

مثلا اگه می خواید تو مطع ارشد وارد رشته ی برق بشید ، باید تو کنکور ارشدِ رشته ی برق شرکت کنید و در صورت قبولی وارد اون رشته میشید

فقط چون از رشته ای دیگه وارد رشته ای جدید میشید ، چند واحد تو رشته ی جدید بعنوان پیش نیاز باید بگذرونید

بهتره که همین الان با یک مشاور کنکور صحبت کنید تا بفهمید که مراحل این کار دقیقا به چه صورته و با یه برنامه ریزی درست و خوب می تونید وارد رشته ی مورد علاقتون بشید yes:

موفق باشید
goll
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد

آواتار کاربر
travian
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: پايتخت

پست توسط travian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 2:10 pm

SARAH72 نوشته شده:سلام
من همين مشكل رو دارم
امسال كنكور دادم (سراسري 90) و نرم افزار فردوسي قبول شدم
با استفاده ار امتياز فرزندان هيئت علمي مي تونم دوباره انتخاب رشته كنم.
به نطرتون تغيير رشته بدم يا نه؟ برق بهتره يا كامپيوتر؟
اصلا نرم افزار آينده داره؟
سلام دوست عزیز

اینکه دوباره می تونید انتخاب رشته کنید یا نه ، متاسفانه نمی دونم

ولی اگه می خواید تغییر رشته بدید باید به این نکته توجه کنید که مهمترین ملاک علاقه است

اگه شما به رشته کامپیوتر علاقه دارید ، مطمئنا تو این رشته انگیزه هم خواهید داشت

اگه مثلا به رشته برق علاقه نداشته باشید و وارد رشته ی برق بشید اونوقت انگیزه ای برای تحمل سختی ها و برای پیشرفت ندارید

یعنی از اون رشته زده میشید

نرم افزار آینده ی خوبی داره ، ولی بازم میگم که اولین ملاک علاقه است
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد

arezoo0
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط arezoo0 » دوشنبه 11 مهر 1390, 8:25 pm

سلام دوستان من يك سوالي داشتم رشته من كارداني IT هست كارشناسي چه رشته ايي شركت كنم ؟؟؟؟؟؟ ميخوام ارشد رشته خودم رو ادامه بدم كاش كارشناسي IT داشت ger ger ger ger ger يك سوال ديگه ايي هم داشتم من متاهل هستم دو سال هم هست مدركم رو گرفتم ميخواستم سيستم عامل رو بخونم چيزي متوجه نشدم كتاب مقسمي و مهرداد فهيمي هم هست خواهش ميكنم كمكم كنيد من ميخوام امسال حتما قبول بشم

siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: karaj
تماس:

پست توسط siteman » دوشنبه 11 مهر 1390, 9:58 pm

arezoo0 نوشته شده:سلام دوستان من يك سوالي داشتم رشته من كارداني IT هست كارشناسي چه رشته ايي شركت كنم ؟؟؟؟؟؟ ميخوام ارشد رشته خودم رو ادامه بدم كاش كارشناسي IT داشت ger ger ger ger ger يك سوال ديگه ايي هم داشتم من متاهل هستم دو سال هم هست مدركم رو گرفتم ميخواستم سيستم عامل رو بخونم چيزي متوجه نشدم كتاب مقسمي و مهرداد فهيمي هم هست خواهش ميكنم كمكم كنيد من ميخوام امسال حتما قبول بشم
سلام دوست عزیز
من یه همکلاسی دارم که کاردانی آتی علمی کاربردی تهران بود الان کارشناسی نرم قبول شد رجا قزوین...میخاد ارشد همون رشته خودشو یعنی آتی رو ادامه بده....
در مورده سیستم عامل منم کتابشو دیدم چیزی نفهمیدم...البته بعدا به مرور زمان کم کم خوندم متوجه شدم اگه مشکل مالی نداری برو کلاس اگرم نه که فصل های تعریفی زیاد داره اونا رو بخون goll
ایشالله که ارشد آتی قبولی توکل بر خدا bale
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

arezoo0
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط arezoo0 » سه‌شنبه 12 مهر 1390, 11:38 am

ممنون از پاسختون پس تنها راهش همون كارشناسي نرم افزاره من فكر ميكردم فقط خودم توي سيستم عامل مشكل دارم از شانس بد من اولين كتابي هم كه خوندم همين سيستم عامل بود حسابي نااميد شدم كلاسهاي پارسه ميخوام شركت كنم اما كلاساش از اسفند ماهه اما ميخواستم قبل از كلاساش يك سري از درسهاي تخصصي رو خونده باشم

قفل شده