تغییر رشته لطفا کمک کمک
مدیر انجمن: rosa_127
تغییر رشته لطفا کمک کمک
کاربران کمک کنید خیلی گیر افتادم
من مدرک لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و دیپلم کاردانش کامپیوتر حالا می خواهم کارشناسی ارشد برم یک رشته دیگه مثلا مهندسی کشاورزی بخوانم یا برق به نظر شما امکان دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه می توانم کاردانی برق بخوانم ؟؟
اگه امکان نداره باید چکار کنم چجوری میشه تغییر رشته داد ؟؟؟؟؟
من مدرک لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم و دیپلم کاردانش کامپیوتر حالا می خواهم کارشناسی ارشد برم یک رشته دیگه مثلا مهندسی کشاورزی بخوانم یا برق به نظر شما امکان دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه می توانم کاردانی برق بخوانم ؟؟
اگه امکان نداره باید چکار کنم چجوری میشه تغییر رشته داد ؟؟؟؟؟
Re: تغییر رشته لطفا کمک کمک
سلام
من همين مشكل رو دارم
امسال كنكور دادم (سراسري 90) و نرم افزار فردوسي قبول شدم
با استفاده ار امتياز فرزندان هيئت علمي مي تونم دوباره انتخاب رشته كنم.
به نطرتون تغيير رشته بدم يا نه؟ برق بهتره يا كامپيوتر؟
اصلا نرم افزار آينده داره؟
من همين مشكل رو دارم
به نظر من دوست عزیز رشته هاس کامپیوتری بخصوص نرم افزار باید تلاش کنه تا اطلاعاتی بدست بیاره باید در برنامه نویسی مهارت خوبی کسب کنه وگرنه اگر فقط بسنده کنه به کلاسهای دانشگاهی این رشته بدردش نمی خوره در دانشگاه چیز جدید یاد نمی گیره فقط در حد مبتدی
سلام
دوست عزیزم OMIDDA ، بله این امکان وجود داره که شما بتونید تغییر رشته بدید
برای این کار باید تو کنکور کارشناسی ارشدِ رشته ی مورد نظرتون شرکت کنید
مثلا اگه می خواید تو مطع ارشد وارد رشته ی برق بشید ، باید تو کنکور ارشدِ رشته ی برق شرکت کنید و در صورت قبولی وارد اون رشته میشید
فقط چون از رشته ای دیگه وارد رشته ای جدید میشید ، چند واحد تو رشته ی جدید بعنوان پیش نیاز باید بگذرونید
بهتره که همین الان با یک مشاور کنکور صحبت کنید تا بفهمید که مراحل این کار دقیقا به چه صورته و با یه برنامه ریزی درست و خوب می تونید وارد رشته ی مورد علاقتون بشید
موفق باشید

دوست عزیزم OMIDDA ، بله این امکان وجود داره که شما بتونید تغییر رشته بدید
برای این کار باید تو کنکور کارشناسی ارشدِ رشته ی مورد نظرتون شرکت کنید
مثلا اگه می خواید تو مطع ارشد وارد رشته ی برق بشید ، باید تو کنکور ارشدِ رشته ی برق شرکت کنید و در صورت قبولی وارد اون رشته میشید
فقط چون از رشته ای دیگه وارد رشته ای جدید میشید ، چند واحد تو رشته ی جدید بعنوان پیش نیاز باید بگذرونید
بهتره که همین الان با یک مشاور کنکور صحبت کنید تا بفهمید که مراحل این کار دقیقا به چه صورته و با یه برنامه ریزی درست و خوب می تونید وارد رشته ی مورد علاقتون بشید
موفق باشید
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
سلام دوست عزیزSARAH72 نوشته شده:سلام
من همين مشكل رو دارم
اینکه دوباره می تونید انتخاب رشته کنید یا نه ، متاسفانه نمی دونم
ولی اگه می خواید تغییر رشته بدید باید به این نکته توجه کنید که مهمترین ملاک علاقه است
اگه شما به رشته کامپیوتر علاقه دارید ، مطمئنا تو این رشته انگیزه هم خواهید داشت
اگه مثلا به رشته برق علاقه نداشته باشید و وارد رشته ی برق بشید اونوقت انگیزه ای برای تحمل سختی ها و برای پیشرفت ندارید
یعنی از اون رشته زده میشید
نرم افزار آینده ی خوبی داره ، ولی بازم میگم که اولین ملاک علاقه است
درياي آرام ناخداي قهرمان نمي سازد
سلام دوستان من يك سوالي داشتم رشته من كارداني IT هست كارشناسي چه رشته ايي شركت كنم ؟؟؟؟؟؟ ميخوام ارشد رشته خودم رو ادامه بدم كاش كارشناسي IT داشت
يك سوال ديگه ايي هم داشتم من متاهل هستم دو سال هم هست مدركم رو گرفتم ميخواستم سيستم عامل رو بخونم چيزي متوجه نشدم كتاب مقسمي و مهرداد فهيمي هم هست خواهش ميكنم كمكم كنيد من ميخوام امسال حتما قبول بشم
سلام دوست عزیزarezoo0 نوشته شده:سلام دوستان من يك سوالي داشتم رشته من كارداني IT هست كارشناسي چه رشته ايي شركت كنم ؟؟؟؟؟؟ ميخوام ارشد رشته خودم رو ادامه بدم كاش كارشناسي IT داشت![]()
![]()
![]()
![]()
يك سوال ديگه ايي هم داشتم من متاهل هستم دو سال هم هست مدركم رو گرفتم ميخواستم سيستم عامل رو بخونم چيزي متوجه نشدم كتاب مقسمي و مهرداد فهيمي هم هست خواهش ميكنم كمكم كنيد من ميخوام امسال حتما قبول بشم
من یه همکلاسی دارم که کاردانی آتی علمی کاربردی تهران بود الان کارشناسی نرم قبول شد رجا قزوین...میخاد ارشد همون رشته خودشو یعنی آتی رو ادامه بده....
در مورده سیستم عامل منم کتابشو دیدم چیزی نفهمیدم...البته بعدا به مرور زمان کم کم خوندم متوجه شدم اگه مشکل مالی نداری برو کلاس اگرم نه که فصل های تعریفی زیاد داره اونا رو بخون
ایشالله که ارشد آتی قبولی توکل بر خدا
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
ممنون از پاسختون پس تنها راهش همون كارشناسي نرم افزاره من فكر ميكردم فقط خودم توي سيستم عامل مشكل دارم از شانس بد من اولين كتابي هم كه خوندم همين سيستم عامل بود حسابي نااميد شدم كلاسهاي پارسه ميخوام شركت كنم اما كلاساش از اسفند ماهه اما ميخواستم قبل از كلاساش يك سري از درسهاي تخصصي رو خونده باشم