سلام خسته نباشید ! من در تاریخ 30/11 (بهمن) فارق التحصیل شدم و برای کنکور کارشناسی ناپیوسته 90 شرکت کردم ! میخواستم بدونم دفترچه سربازی رو کی پست کنم ؟؟؟ اگه بعد از کنکور 6ام یا 7ام پست کنم غیبت میخورم یا باید همین امروز و فردا اقدام کنم ؟؟؟
سوال دوم اینکه اگر بخواهم دفترچه رو برای سپاه پست کنم باید چکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
مرسی
سوال در مورد مهلت 6 ماهه
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
-
ehsancrash
- کاربر ساده

Re: سوال در مورد مهلت 6 ماهه
خواهش میکنم جواب بدید !!!
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
سلامehsancrash نوشته شده:سلام خسته نباشید ! من در تاریخ 30/11 (بهمن) فارق التحصیل شدم و برای کنکور کارشناسی ناپیوسته 90 شرکت کردم ! میخواستم بدونم دفترچه سربازی رو کی پست کنم ؟؟؟ اگه بعد از کنکور 6ام یا 7ام پست کنم غیبت میخورم یا باید همین امروز و فردا اقدام کنم ؟؟؟
سوال دوم اینکه اگر بخواهم دفترچه رو برای سپاه پست کنم باید چکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
مرسی
همین امروز اقدام کن تا غیبت نخوری ،
اول باید بری پلیس+10 دفترچه و مدارک رو بگیری ، معاینه پزشکی بری ، واکسن بزنی ، بعد دوباره ببری پلیس+10 اونا ثبت کنن
بعد منتظر برگه سبز باشی که ببینی کجا میوفتی ، سپاه یا نیرو انتظامی یا ارتش یا ...
کسی نمیتونه خودش تعیین کنه که کجا بیوفته واسه خدمت!
.
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار-
ehsancrash
- کاربر ساده

ممنون ! واقعا دستتون درد نکنه بابت جواب ! اما من امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم گفتن تا پایان مرداد ماه فرصت 6 ماهه دارم میتونم بعد از کنکور اقدام کنم حالا شاید به خاطر شلوغی یه چیزی گفته اما حالا با توجه به نزدیکی به کنکور و نبودن فرصت کافی واسه درس خوندن شما چه توصیه ای میکنید فردا پست کنم دفترچه رو ؟؟؟
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
خواهش میکنم ، نه درسته من اشتباه دیدم فکردم 30/10 گفته بودیehsancrash نوشته شده:ممنون ! واقعا دستتون درد نکنه بابت جواب ! اما من امروز رفتم پلیس +10 پرسیدم گفتن تا پایان مرداد ماه فرصت 6 ماهه دارم میتونم بعد از کنکور اقدام کنم حالا شاید به خاطر شلوغی یه چیزی گفته اما حالا با توجه به نزدیکی به کنکور و نبودن فرصت کافی واسه درس خوندن شما چه توصیه ای میکنید فردا پست کنم دفترچه رو ؟؟؟
تا 30/5/90 مهلت داری ، میتونی از 25 مرداد بری دنبال کاراش .
موفق باشی
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزار