انتخاب رشته

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
mahdi-k

انتخاب رشته

پست توسط mahdi-k » سه‌شنبه 3 خرداد 1390, 9:19 pm

من کاردانی برق قدرت خونده ام و هم اکنون ادمین شبکه کامپیوتر یه دانشگاه هستم (کلاسهای mcseو ccna-vwna-mctip,. .. را به صورت خصوصی شرکت کرده ام ) حالا میخام ادامه تحصیل بدهم به نظر شما چه رشته ای بخونم - مهندسی نرم افزار - علوم کامپیوتر - IT - مخابرات - برق -
درضمن فکر تطبیق واحد هم باشید . ممنون

siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: karaj
تماس:

Re: انتخاب رشته

پست توسط siteman » پنج‌شنبه 3 شهریور 1390, 5:03 pm

mahdi-k نوشته شده:من کاردانی برق قدرت خونده ام و هم اکنون ادمین شبکه کامپیوتر یه دانشگاه هستم (کلاسهای mcseو ccna-vwna-mctip,. .. را به صورت خصوصی شرکت کرده ام ) حالا میخام ادامه تحصیل بدهم به نظر شما چه رشته ای بخونم - مهندسی نرم افزار - علوم کامپیوتر - IT - مخابرات - برق -
درضمن فکر تطبیق واحد هم باشید . ممنون
بنظر من که ادمین شرکت هم که هستی برو آی تی بخون
چون علوم کامپیوتر نصف درسا ریاضی نصف درسا نرم افزاره....
مخابرات و برق هم که نمیدونم...
نرم افزار هم که بیشترش برنامه نویسیه....موفق باشی dan goll
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

narges19

Re: انتخاب رشته

پست توسط narges19 » یک‌شنبه 6 شهریور 1390, 9:22 am

سلام خوب هستین تو رو خدا کمکم کنین من 6194 رتبه نرم افزارمه این یکی سخت افزار15581 به نظر شما اهواز قبول میشم اگه نه چه شهرهایی goll کلی ذوق کردم هیچی هم نخوندم رفتم سر جلسه ولی تابستون تیرماه کاردانی مو تموم کردم ولی دیگه نرسیدم بخونم khk: به نظر شما بخونم واسه سال دیگه rooz

قفل شده