inam begam ehtemalesh kame man ghabol sham kheyli kam ham omidvaram ham mikham bekhonam vase azad ...hala harchi khoda bekhad مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
inam begam ehtemalesh kame man ghabol sham kheyli kam ham omidvaram ham mikham bekhonam vase azad ...hala harchi khoda bekhad art نوشته شده:![]()
![]()
roozi ma ham az daneshgah mireseh ..
![]()
![]()
![]()
![]()

دوست من منظور من با شما نبودmarooned753 نوشته شده:من فکر می کنم شما واقعا نا امیدین و این حرفا رو واسه آرامش خودتون میگین وگرنه من اصلا حرف نا امید کننده ای نزدم منظورمم از پست قبلی این نبود که حالا که پارسال 11 شهریور اومده پس امسال نمیاد. در ضمن اینو همه بچه های آزاد می دونن شما هم بدونین دانشگاه آزاد بمیره هم تکمیل ظرفیتو اعلام می کنه نه واسه خاطر من و شما . واسه خاطر خودشون.
به حرف این روابط عمومی ها هم توجه نکنید چون نمی دونن. یه همچین اخباری وقتی مشخص بشه خیلی سریع بخش میشه. افرانت واسه تکمیل ظزفیت یه نرم افزار داره و اطلاعات همه ما رو هم داره. این که طول کشیده واسه اینه که واحد های دانشگاهی ظرفیت اضافی خودشونو به موقع و مرتب اعلام نمی کنن وگرنه مشخص شدن و اعلام نتایج تکمیل ظرفیت بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشه چون همه چیزشون مکانیزه است.این انتظار ما حاصل بی نظمی سیستم اداری دانشگاه های ماست و هیچ جای نگرانی نیست جون عادیه. پس فقط یه ذره دیگه صبر کنید و نگران نباشید فقط دعا کنید که قبول بشیم هممون، اعلام شدنش حتمیه.
اینم امید دیگه چی می خواین؟ دوستای گلم اگه پست قبلی من نا امیدتون کرد ببخشید و نا امید نشین باشه؟؟![]()
![]()
از کجا می دونید؟چاپار نوشته شده:دوستان تکمیل ظرفیت انجام شد نتایجم فردا میاد یه خبره خوبم این که حتی تا ترازه 5000 قبولی
داده
از کجا میدونید؟چاپار نوشته شده:دوستان تکمیل ظرفیت انجام شد نتایجم فردا میاد یه خبره خوبم این که حتی تا ترازه 5000 قبولی
داده
من که به حرفات توجه نکردم.ولی یادت باشه وقتی نمیتونی یه عده افراد رو درک کنی حداقل نمک رو زخمشون نپاشی.چون مطمئن باش یه روز هم یکی با خودت اینکارو میکنه.اینجا کسی سرکار نیست.اونایی سرکارن که با اعصاب افراد بازی میکنن.چاپار نوشته شده:از اینجا که دیدم ماه رمضونه بیام دله یه عده سره کارو شاد کنم فقط یادم رفت بگم
امسال گفتن اوناییم که کنکور شرکت نکردنم اسمشون در اومده
بـــــــــــــــــــــــــــــــــچـــــــــــــــــــــه هــــــــــــــــــا اینجا ایـــــــــــــــــــــــران هیچکدومه ما دروغ نمیگیم فقطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اینجــــــــــــــــا ایـــــــــــــــــــــــــــــــــران همین.mehdi4604 نوشته شده:hedye نوشته شده:دوست عزیز من بیمار نیستم که دروغ بگم این حرفو خود مرکز ازمون بهم زد منم چون خودم خوشحال شدم خواستم به بچه ها بگم اما امروز کلی وقت پای تلفن بودم که باز بپرسم که دیدم همشون تلفونو کشیدن چون خط ازاد میشد اما گوشی برنمیداشتن پس شما از کی پرسیدی بعد ممکنه حالا اون مسئول خواسته باشه منو بذاره سر کار اما من اینکارو نمیکنم چون خودم وضعیت بقیه رو دارم درسته اولین پستم بود ولی خیلی وقته تو این سایت میام.من میگم به جای اینکه به هم تهمت بزنیم بیاید 1 روز همگی بریم مرکز ازمون اینطوری شاید یه جوابی بگیریم.
دوست عزیز من خودم دیروز ساعت 13 تماس گرفتم و گفتن که هنوزتصمیمی گرفته نشده .
وقتی بهش گفتم از دوستام زنگ زده بوده و گفتین دوشنبه گفت: ما به کسی چنین حرفی نزدیم
بااین همه آرزو می کنم که من اشتباه کرده باشم و فردا جوابا بیاد
Eshghi23 نوشته شده:انسان + امید = زندگی
انسان - امید = مرگ
امید رو از دست ندید.بزارین این وضعیتمون هر جور که میخواد رقم بخوره.بالاتر از سیاهی رنگی نسیت.
هر چه بادا باد.حافظ میگه :
آنچه در باده ی ما ریخت ما نوشیدیم اگر از خمر بهشت و گر از باده مست

به تمسخر نگیر - هر چیزی که به سرنوشت همنوعت ربط داشته باشه به تو هم ربط داره - یه روز ربطشو تو زندگیت حس می کنی.چاپار نوشته شده:از اینجا که دیدم ماه رمضونه بیام دله یه عده سره کارو شاد کنم فقط یادم رفت بگم
امسال گفتن اوناییم که کنکور شرکت نکردنم اسمشون در اومده