زمان اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته 87 آزاد مشخص شد

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
art
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: زمان اعلام تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته 87 آزاد مشخص شد

پست توسط art » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 3:20 pm

fud: fud: fud: roozi ma ham az daneshgah mireseh .. rap: rap: inam begam ehtemalesh kame man ghabol sham kheyli kam ham omidvaram ham mikham bekhonam vase azad ...hala harchi khoda bekhad sanj:
آخرین ویرایش توسط art در یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 3:24 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

kale_sabz
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط kale_sabz » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 3:24 pm

ای ول افطاری میدن ما هم امدیم
yes: tof: tof:

art نوشته شده: fud: fud: fud: roozi ma ham az daneshgah mireseh .. rap: rap: rnn: bil:

افطاری جون گشنه هاش بپرن بالا rgs rgs rgs rgs

shd: shd: shd: go: dd: go: go: go: go: go: go:

آواتار کاربر
marooned753
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط marooned753 » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 3:26 pm

من فکر می کنم شما واقعا نا امیدین و این حرفا رو واسه آرامش خودتون میگین وگرنه من اصلا حرف نا امید کننده ای نزدم منظورمم از پست قبلی این نبود که حالا که پارسال 11 شهریور اومده پس امسال نمیاد. در ضمن اینو همه بچه های آزاد می دونن شما هم بدونین دانشگاه آزاد بمیره هم تکمیل ظرفیتو اعلام می کنه نه واسه خاطر من و شما . واسه خاطر خودشون.

به حرف این روابط عمومی ها هم توجه نکنید چون نمی دونن. یه همچین اخباری وقتی مشخص بشه خیلی سریع بخش میشه. افرانت واسه تکمیل ظزفیت یه نرم افزار داره و اطلاعات همه ما رو هم داره. این که طول کشیده واسه اینه که واحد های دانشگاهی ظرفیت اضافی خودشونو به موقع و مرتب اعلام نمی کنن وگرنه مشخص شدن و اعلام نتایج تکمیل ظرفیت بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشه چون همه چیزشون مکانیزه است. ssb: این انتظار ما حاصل بی نظمی سیستم اداری دانشگاه های ماست و هیچ جای نگرانی نیست جون عادیه. پس فقط یه ذره دیگه صبر کنید و نگران نباشید فقط دعا کنید که قبول بشیم هممون، اعلام شدنش حتمیه.

اینم امید دیگه چی می خواین؟ دوستای گلم اگه پست قبلی من نا امیدتون کرد ببخشید و نا امید نشین باشه؟؟ str: str: str:
Please try to understand
Take my hand
Be free of all the pain
You hold inside
You cannot hide
I know you tried
To feel...
To feel...

t

آواتار کاربر
marooned753
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط marooned753 » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 3:41 pm

آخرش یه جشن میگیریم دیگه. اونایی که تکمیل ظرفیت قبول شدن همیجا اعلام کنن همه با هم جشن می گیریم. انشا ا... همه قبولیم ssb: ssb: ssb: ssb: ssb: ssb: ssb: ssb: ssb:

فقط بروبکس اگه به بعضیا بر نمی خوره واسه آزاد امسال هم بخونید ضرر نداره ktb: شاید یه جا بهتر از تکمیل ظرفیت قبول شدید. کنکور آزاد واقعا آسون شده یه ذره بخونید قبول میشید. من تا حالا واسه کنکور درس نخوندم سال 86 اگه مدار منطقی -10 نمیزدم انتخاب اول قبول بودم dd: پارسال هم بعد از گذروندن یه بحران عاطفی kis: بدون هیچ آمادگی کنکور دادم و به خوبی سال قبل نشد. امسال میخوام از آبان بخونم چون واقعا نمی تونم برم شهرستان باید همین دور و بر قبول بشم. تکمیل ظرفیت هم اگه شهرستان قبول بشم نمیرم. بچه های قدیمی باید یادشون باشه سالهای 81 تا 83 کنکور واقعا سخت بود و پذیرش پایین. krn:

این مهمه که همیشه تو هر شرایطی روحیه خودمونو حفظ کنیم و بدونیم آنچه که از این دنیا می خوایم واقعا مال ماست فقط بعضی وقت ها خودمون نمیگیریمش. این لیسانس مال ماست و میگیریمش همه با هم. str: str: str: str:
Please try to understand
Take my hand
Be free of all the pain
You hold inside
You cannot hide
I know you tried
To feel...
To feel...

t

آواتار کاربر
چاپار

پست توسط چاپار » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:01 pm

دوستان تکمیل ظرفیت انجام شد نتایجم فردا میاد یه خبره خوبم این که حتی تا ترازه 5000 قبولی

داده

آواتار کاربر
Eshghi23
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: Tehran
تماس:

پست توسط Eshghi23 » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:07 pm

marooned753 نوشته شده:من فکر می کنم شما واقعا نا امیدین و این حرفا رو واسه آرامش خودتون میگین وگرنه من اصلا حرف نا امید کننده ای نزدم منظورمم از پست قبلی این نبود که حالا که پارسال 11 شهریور اومده پس امسال نمیاد. در ضمن اینو همه بچه های آزاد می دونن شما هم بدونین دانشگاه آزاد بمیره هم تکمیل ظرفیتو اعلام می کنه نه واسه خاطر من و شما . واسه خاطر خودشون.

به حرف این روابط عمومی ها هم توجه نکنید چون نمی دونن. یه همچین اخباری وقتی مشخص بشه خیلی سریع بخش میشه. افرانت واسه تکمیل ظزفیت یه نرم افزار داره و اطلاعات همه ما رو هم داره. این که طول کشیده واسه اینه که واحد های دانشگاهی ظرفیت اضافی خودشونو به موقع و مرتب اعلام نمی کنن وگرنه مشخص شدن و اعلام نتایج تکمیل ظرفیت بیشتر از چند دقیقه طول نمی کشه چون همه چیزشون مکانیزه است. ssb: این انتظار ما حاصل بی نظمی سیستم اداری دانشگاه های ماست و هیچ جای نگرانی نیست جون عادیه. پس فقط یه ذره دیگه صبر کنید و نگران نباشید فقط دعا کنید که قبول بشیم هممون، اعلام شدنش حتمیه.

اینم امید دیگه چی می خواین؟ دوستای گلم اگه پست قبلی من نا امیدتون کرد ببخشید و نا امید نشین باشه؟؟ str: str: str:
دوست من منظور من با شما نبود bil: .فکرم نمیکنم منظور اون یکی دوستمون Zina شما بوده باشین.
امیدوارم شما هم قبول بشی دوست من bil:
دلم خوش بود میاد یه شب تو خوابم ولی چند ماهه که خوابم نبرده

http://www.Asheghe-Divoone.Co.Cc

آواتار کاربر
yekta
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: جنوب
تماس:

پست توسط yekta » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:09 pm

چاپار نوشته شده:دوستان تکمیل ظرفیت انجام شد نتایجم فردا میاد یه خبره خوبم این که حتی تا ترازه 5000 قبولی

داده
از کجا می دونید؟ ger:

کسی این خبر رو تایید می کنه؟

آواتار کاربر
zhina
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: اصفهان

پست توسط zhina » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:25 pm

منظور من شما نبودی اقای marooned753

!!!!!!!!!!
اون حرفمم کلی بود؟

his:
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .

آواتار کاربر
zhina
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: اصفهان

پست توسط zhina » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:26 pm

چاپار نوشته شده:دوستان تکمیل ظرفیت انجام شد نتایجم فردا میاد یه خبره خوبم این که حتی تا ترازه 5000 قبولی

داده
از کجا میدونید؟
اگه میخواست بیاد مینوشت تو سایت !! dd:
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .

آواتار کاربر
چاپار

پست توسط چاپار » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:50 pm

از اینجا که دیدم ماه رمضونه بیام دله یه عده سره کارو شاد کنم فقط یادم رفت بگم

امسال گفتن اوناییم که کنکور شرکت نکردنم اسمشون در اومده :mrgreen:

آواتار کاربر
Eshghi23
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: Tehran
تماس:

پست توسط Eshghi23 » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:54 pm

چاپار نوشته شده:از اینجا که دیدم ماه رمضونه بیام دله یه عده سره کارو شاد کنم فقط یادم رفت بگم

من که به حرفات توجه نکردم.ولی یادت باشه وقتی نمیتونی یه عده افراد رو درک کنی حداقل نمک رو زخمشون نپاشی.چون مطمئن باش یه روز هم یکی با خودت اینکارو میکنه.اینجا کسی سرکار نیست.اونایی سرکارن که با اعصاب افراد بازی میکنن.
دلم خوش بود میاد یه شب تو خوابم ولی چند ماهه که خوابم نبرده

http://www.Asheghe-Divoone.Co.Cc

آواتار کاربر
ramer
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ramer » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:54 pm

mehdi4604 نوشته شده:
hedye نوشته شده:دوست عزیز من بیمار نیستم که دروغ بگم این حرفو خود مرکز ازمون بهم زد منم چون خودم خوشحال شدم خواستم به بچه ها بگم اما امروز کلی وقت پای تلفن بودم که باز بپرسم که دیدم همشون تلفونو کشیدن چون خط ازاد میشد اما گوشی برنمیداشتن پس شما از کی پرسیدی بعد ممکنه حالا اون مسئول خواسته باشه منو بذاره سر کار اما من اینکارو نمیکنم چون خودم وضعیت بقیه رو دارم درسته اولین پستم بود ولی خیلی وقته تو این سایت میام.من میگم به جای اینکه به هم تهمت بزنیم بیاید 1 روز همگی بریم مرکز ازمون اینطوری شاید یه جوابی بگیریم.

دوست عزیز من خودم دیروز ساعت 13 تماس گرفتم و گفتن که هنوزتصمیمی گرفته نشده .

وقتی بهش گفتم از دوستام زنگ زده بوده و گفتین دوشنبه گفت: ما به کسی چنین حرفی نزدیم

بااین همه آرزو می کنم که من اشتباه کرده باشم و فردا جوابا بیاد wc:
بـــــــــــــــــــــــــــــــــچـــــــــــــــــــــه هــــــــــــــــــا اینجا ایـــــــــــــــــــــــران هیچکدومه ما دروغ نمیگیم فقطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اینجــــــــــــــــا ایـــــــــــــــــــــــــــــــــران همین.

آواتار کاربر
ramer
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ramer » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:56 pm

Eshghi23 نوشته شده:انسان + امید = زندگی
انسان - امید = مرگ

امید رو از دست ندید.بزارین این وضعیتمون هر جور که میخواد رقم بخوره.بالاتر از سیاهی رنگی نسیت.
هر چه بادا باد.حافظ میگه :

آنچه در باده ی ما ریخت ما نوشیدیم اگر از خمر بهشت و گر از باده مست

عالــــــــــــــــــــی بود

art
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط art » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 4:57 pm

ye sari be in sayt bezanid amuz: bebind daneshgah azad cheghad shir to shireh ger: ger: ((http://www.anvari.org/fun/Farsi/Ghabool ... nkoor.html)) ger: ger: ger:

آواتار کاربر
marooned753
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط marooned753 » یک‌شنبه 22 شهریور 1388, 5:05 pm

چاپار نوشته شده:از اینجا که دیدم ماه رمضونه بیام دله یه عده سره کارو شاد کنم فقط یادم رفت بگم

به تمسخر نگیر - هر چیزی که به سرنوشت همنوعت ربط داشته باشه به تو هم ربط داره - یه روز ربطشو تو زندگیت حس می کنی. dd:
Please try to understand
Take my hand
Be free of all the pain
You hold inside
You cannot hide
I know you tried
To feel...
To feel...

t

قفل شده