بیا تو انرژی مثبت بگیر
-
Ramin
ناپلئون : صاحب همت در پيچ و خم هاي زندگي هيچ گاه با ياس و درماندگي رو به رو نخواهد شد .
------------------------------------
فرانسيس بيكن : يك انسان خردمند فرصتها و شانس ها را مي سازد , نه اينكه در انتظار آنها بنشيند .
----------------------------------
داشتن اهداف روشن و از پیش تعیین شده برای پیش رفت و
موفقیت مطلقا ضروری است .
برایان تریسی
نازیلا
------------------------------------
فرانسيس بيكن : يك انسان خردمند فرصتها و شانس ها را مي سازد , نه اينكه در انتظار آنها بنشيند .
داشتن اهداف روشن و از پیش تعیین شده برای پیش رفت و
موفقیت مطلقا ضروری است .
برایان تریسی
نازیلا
کسی موفق می شود که خسته نمی شود.
لاورنس: هر شکست لااقل این فایده را دارد که انسان یکی از راههایی را که به شکست خوردن منتهی می شود را می شناسد.
-------------------------
کلمات مهمترین عامل ارتباط بین انسانها می باشند و قدرت بسیار زیادی در ارتقاء شخصیت یک فرد و یا از بین بردن اعتماد به نفس وی دارند.
ما با کلمات می توانیم زندگی افردای که دوستشان داریم را تخریب کرده و یا بسازیم.
ما همگی کلمات و جملات نا امید کننده زیادی را در طول دوران کودکی شنیده ایم که برخی از آنها تاثیر منفی بر عملکرد ما در سنین بزرگسالی داشته اند. متاسفانه استفاده از کلماتی که باعث آزار اطرافیان می شود ناشی از عصبانیت و رفتارهای کنترل نشده است.
دکتر ماسارو اموتو یک محقق ژاپنی در این زمینه تحقیقاتی انجام داده است. وی کلماتی را در یک شیشه آب ادا کرده تا تاثیر آنها را بر مولوکول های آب مشاهده کند.
وی با کمال تعجب متوجه شد که کلمات موجب تغییر مولوکولهای آب شدند. عبارات مثبت مولوکولهای ناشفاف آب را شفاف کردند درحالیکه جملات منفی مولوکولهای شفاف را کدر و تیره نمودند.
این آزمایش شاهد عینی و فیزیکی از تاثیر مستقیم افکار و کلمات نه تنها بر احساسات بلکه بر جسم انسان می باشد. قسمت اعظم بدن انسان از آب تشکیل شده است پس اگرعبارات منفی و یا مثبت اینگونه می تواند بر مولوکول های آب تاثیر بگذارند ، تصور کنید که تا چه میزان می توانند بر بدن و روحیات انسان موثر باشند.
ezinearticles.com
---------------------------------
مثبت فکر کنید. به امید قبولی.نازیلا
-------------------------
کلمات مهمترین عامل ارتباط بین انسانها می باشند و قدرت بسیار زیادی در ارتقاء شخصیت یک فرد و یا از بین بردن اعتماد به نفس وی دارند.
ما با کلمات می توانیم زندگی افردای که دوستشان داریم را تخریب کرده و یا بسازیم.
ما همگی کلمات و جملات نا امید کننده زیادی را در طول دوران کودکی شنیده ایم که برخی از آنها تاثیر منفی بر عملکرد ما در سنین بزرگسالی داشته اند. متاسفانه استفاده از کلماتی که باعث آزار اطرافیان می شود ناشی از عصبانیت و رفتارهای کنترل نشده است.
دکتر ماسارو اموتو یک محقق ژاپنی در این زمینه تحقیقاتی انجام داده است. وی کلماتی را در یک شیشه آب ادا کرده تا تاثیر آنها را بر مولوکول های آب مشاهده کند.
وی با کمال تعجب متوجه شد که کلمات موجب تغییر مولوکولهای آب شدند. عبارات مثبت مولوکولهای ناشفاف آب را شفاف کردند درحالیکه جملات منفی مولوکولهای شفاف را کدر و تیره نمودند.
این آزمایش شاهد عینی و فیزیکی از تاثیر مستقیم افکار و کلمات نه تنها بر احساسات بلکه بر جسم انسان می باشد. قسمت اعظم بدن انسان از آب تشکیل شده است پس اگرعبارات منفی و یا مثبت اینگونه می تواند بر مولوکول های آب تاثیر بگذارند ، تصور کنید که تا چه میزان می توانند بر بدن و روحیات انسان موثر باشند.
ezinearticles.com
---------------------------------
مثبت فکر کنید. به امید قبولی.نازیلا
-
Ramin
این تاپیک خیلی وقته که فعالیتش کم شده ، یه داستان جالب میخوام براتون بزارم ( شاید خیلی ها شنیده باشن ) ولی برای اونایی میزارم که نخوندن :
پدر: دوست دارم با دختري به انتخاب من ازدواج کني
پسر: نه من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم
پدر: اما دختر مورد نظر من ، دختر بيل گيتس است
پسر: آهان اگر اينطور است ، قبول است
پدر به نزد بيل گيتس مي رود و مي گويد:
پدر: براي دخترت شوهري سراغ دارم
بيل گيتس: اما براي دختر من هنوز خيلي زود است که ازدواج کند
پدر: اما اين مرد جوان قائم مقام مديرعامل بانک جهاني است
بيل گيتس: اوه، که اينطور! در اين صورت قبول است
بالاخره پدر به ديدار مديرعامل بانک جهاني مي رود
پدر: مرد جواني براي سمت قائم مقام مديرعامل سراغ دارم
مديرعامل: اما من به اندازه کافي معاون دارم!
پدر: اما اين مرد جوان داماد بيل گيتس است!
مديرعامل: اوه، اگر اينطور است، باشد
و معامله به اين ترتيب انجام مي شود
نتيجه اخلاقي: حتي اگر چيزي نداشته باشيد باز هم مي توانيد
چيزهايي بدست آوريد. اما بايد روش مثبتي برگزينيد
پدر: دوست دارم با دختري به انتخاب من ازدواج کني
پسر: نه من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم
پدر: اما دختر مورد نظر من ، دختر بيل گيتس است
پسر: آهان اگر اينطور است ، قبول است
پدر به نزد بيل گيتس مي رود و مي گويد:
پدر: براي دخترت شوهري سراغ دارم
بيل گيتس: اما براي دختر من هنوز خيلي زود است که ازدواج کند
پدر: اما اين مرد جوان قائم مقام مديرعامل بانک جهاني است
بيل گيتس: اوه، که اينطور! در اين صورت قبول است
بالاخره پدر به ديدار مديرعامل بانک جهاني مي رود
پدر: مرد جواني براي سمت قائم مقام مديرعامل سراغ دارم
مديرعامل: اما من به اندازه کافي معاون دارم!
پدر: اما اين مرد جوان داماد بيل گيتس است!
مديرعامل: اوه، اگر اينطور است، باشد
و معامله به اين ترتيب انجام مي شود
نتيجه اخلاقي: حتي اگر چيزي نداشته باشيد باز هم مي توانيد
چيزهايي بدست آوريد. اما بايد روش مثبتي برگزينيد
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
خوشبختی چیست؟؟؟
سوالي که ذهن بشر را از آغاز تا کنون مشغول خودساخته و هنوز هم بي پاسخ مانده است . سوالي که
هيچ نويسنده اي نتوانسته کتابي براي آن بنويسد
شايد به اين خاطر که هرکدام از ماها تعريف خاص خود را براي خوشبختي داريم تعريفي که به زاويه ديد ما
آدمها و به نگاه ما به زندگي بستگي داره . براي بعضي خوشبختي در پول بعضي در سلامتي بعضي
شهرت بعضي در عشق و خلاصه هرکدام از ماها به نوعي داشتن آنچه را که نداريم خوشبختي مي ناميم.
با اينحال وقتي به خواسته هامون مي رسيم خواهيم گفت باز هم خوشبخت نيستيم . يکي از بزرگترين
نيازهاي ما آدمها رسيدن به آرامش دروني است و به گمانم خوشبختي در آرامش درون است فقط بايد راه
رسيدن به آن را درست پيداکنيم .
بعضي به خوبي مي دانند که پول به آنها آرامش و احساس امنيت مي دهد و مسلما زماني که به آن
برسند براي مدتي حتي کوتاه احساس خوشبختي خواهند کرد باوجود همه اينها خوشبختي مطلق و
هميشگي وجود نداره آدمها گاهي خوشبختند گاهي نيستند همان طور که زماني شادند و زماني غمگين
به گفته بزرگي تنها خوشبختي واقعي زماني مي رسد که ما بدانيم لزوما هيچ نيازي به خوشبختي نداريم .
ما آدمها ديد نامحدود داريم وقتي به خواسته اي مي رسيم دوباره يک خواسته ديگر دوباره يک آرزوي ديگر
امروز رفتن به دانشگاه فردا پول پس فردا شهرت و هرروز به دنبال بهانه اي براي از دست دادن
خوشبختي هستيم درحالي که هريک از اینها برای خیلی های دیگر تنها شرط خوشبختی است
آدمهای عاشق تا عاشقند خوشبخت ترین موجودات روی زمین هستند چرا که آنها دوست ندارند جای هیچ
کس دیگرباشند دوست ندارند در جای دیگرباشند گویی روی ابرها راه میرن چون عشق اونها رو بی نیاز از
هرچیز و هرکس کرده عشق اونارو غنی کرده عشق به انها آنچنان دیدمثبتی داده که همه چیز رو زیبا می
بینند پس اگه همه اینها با هم درهریک ازما جمع شدند ما هم خوشبختیم یعنی راضی بودن به آنچه
هستیم امیدواربودن به اینده زیبانگریستن و بی نیاز بودن از هرچه پس باید عاشق بود عاشق کار عاشق
زندگی عاشق خدا عاشق آدمها و عاشق هرچیز که ما را به یک آرامش درونی برساند هیچ روزهایی که
شادترین روزهای زندگیتون بوده به یاددارید دقیقا همون موقع شما هیچ کدام از آرزوهایی که امروز به آن
رسیدید نداشتید و شاید .......
خوشبختی درپناه واژه های شادمانی < توانگری < خدا < عشق < بخشایش < ایمان پنهان شده باید اینها
روکناربزنیم تا به اون برسیم و عمر محدود ما ادمها فرصت فکرکردن درباره این واژه ها رو به ما نمی دهد
درانجیل نوشته ذهن نیمه هشیارما آدمها همیشه آماده است آنچه را احساس می کنیم به ما بدهد پس تا
فرصت هست از اینکه شما بزرگترین شاهکارخلقت هستید و آفریده شده اید برای لذت بردن از آفرینش
احساس خوشبختی کنید و خوشبختی فقط یک احساس و تنها راه بدست آوردنش اینه که حسش کنید با تمام وجود.
هيچ نويسنده اي نتوانسته کتابي براي آن بنويسد
شايد به اين خاطر که هرکدام از ماها تعريف خاص خود را براي خوشبختي داريم تعريفي که به زاويه ديد ما
آدمها و به نگاه ما به زندگي بستگي داره . براي بعضي خوشبختي در پول بعضي در سلامتي بعضي
شهرت بعضي در عشق و خلاصه هرکدام از ماها به نوعي داشتن آنچه را که نداريم خوشبختي مي ناميم.
با اينحال وقتي به خواسته هامون مي رسيم خواهيم گفت باز هم خوشبخت نيستيم . يکي از بزرگترين
نيازهاي ما آدمها رسيدن به آرامش دروني است و به گمانم خوشبختي در آرامش درون است فقط بايد راه
رسيدن به آن را درست پيداکنيم .
بعضي به خوبي مي دانند که پول به آنها آرامش و احساس امنيت مي دهد و مسلما زماني که به آن
برسند براي مدتي حتي کوتاه احساس خوشبختي خواهند کرد باوجود همه اينها خوشبختي مطلق و
هميشگي وجود نداره آدمها گاهي خوشبختند گاهي نيستند همان طور که زماني شادند و زماني غمگين
به گفته بزرگي تنها خوشبختي واقعي زماني مي رسد که ما بدانيم لزوما هيچ نيازي به خوشبختي نداريم .
ما آدمها ديد نامحدود داريم وقتي به خواسته اي مي رسيم دوباره يک خواسته ديگر دوباره يک آرزوي ديگر
امروز رفتن به دانشگاه فردا پول پس فردا شهرت و هرروز به دنبال بهانه اي براي از دست دادن
خوشبختي هستيم درحالي که هريک از اینها برای خیلی های دیگر تنها شرط خوشبختی است
آدمهای عاشق تا عاشقند خوشبخت ترین موجودات روی زمین هستند چرا که آنها دوست ندارند جای هیچ
کس دیگرباشند دوست ندارند در جای دیگرباشند گویی روی ابرها راه میرن چون عشق اونها رو بی نیاز از
هرچیز و هرکس کرده عشق اونارو غنی کرده عشق به انها آنچنان دیدمثبتی داده که همه چیز رو زیبا می
بینند پس اگه همه اینها با هم درهریک ازما جمع شدند ما هم خوشبختیم یعنی راضی بودن به آنچه
هستیم امیدواربودن به اینده زیبانگریستن و بی نیاز بودن از هرچه پس باید عاشق بود عاشق کار عاشق
زندگی عاشق خدا عاشق آدمها و عاشق هرچیز که ما را به یک آرامش درونی برساند هیچ روزهایی که
شادترین روزهای زندگیتون بوده به یاددارید دقیقا همون موقع شما هیچ کدام از آرزوهایی که امروز به آن
رسیدید نداشتید و شاید .......
خوشبختی درپناه واژه های شادمانی < توانگری < خدا < عشق < بخشایش < ایمان پنهان شده باید اینها
روکناربزنیم تا به اون برسیم و عمر محدود ما ادمها فرصت فکرکردن درباره این واژه ها رو به ما نمی دهد
درانجیل نوشته ذهن نیمه هشیارما آدمها همیشه آماده است آنچه را احساس می کنیم به ما بدهد پس تا
فرصت هست از اینکه شما بزرگترین شاهکارخلقت هستید و آفریده شده اید برای لذت بردن از آفرینش
احساس خوشبختی کنید و خوشبختی فقط یک احساس و تنها راه بدست آوردنش اینه که حسش کنید با تمام وجود.
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارمهم آن است که در دستان چه کسی قرار دارد!
یک توپ بسکتبال در دستان من 19 دلار می ارزد.
یک توپ بسکتبال در دستان مایکل جردن 33 میلیون دلار می ارزد.
بستگی به آن دارد که در دستان چه کسی قرار داشته باشد.
یک توپ بیسبال در دستان من 6 دلار ارزش دارد.
یک توپ بیسبال در دستان لاجر کلمنس 75/4میلیون دلار ارزش دارد.
یک راکت تنیس در دستان من بی ارزش است.
یک راکت تنیس در دستان آندره آگاسیس میلیون ها دلار می ارزد.
یک عصا در دستان من شاید بتواند فقط یک سگ عصبانی را دور کند.
یک عصا در دست های موسی دریایی را به دونیمه می کند.
دو ماهی و پنج تکه نان در دست های من دو ساندویچ ماهی هستند.
دو ماهی و پنج تکه نان در دست های عیسی می تواند هزاران نفر را سیر کند.
پس تمامی غم ها، ناامیدی ها، نگرانی ها و ترس ها ، امیدها و آرزوهایت را و تمام خانواده و دوستانت و اعضای فامیلت را به دستان خداوند بزرگ بسپار
زیرا بستگی به آن دارد که در دستان چه کسی قرار داشته باشد.
یک توپ بیسبال در دستان من 6 دلار ارزش دارد.
یک توپ بیسبال در دستان لاجر کلمنس 75/4میلیون دلار ارزش دارد.
یک راکت تنیس در دستان من بی ارزش است.
یک راکت تنیس در دستان آندره آگاسیس میلیون ها دلار می ارزد.
یک عصا در دستان من شاید بتواند فقط یک سگ عصبانی را دور کند.
یک عصا در دست های موسی دریایی را به دونیمه می کند.
دو ماهی و پنج تکه نان در دست های من دو ساندویچ ماهی هستند.
دو ماهی و پنج تکه نان در دست های عیسی می تواند هزاران نفر را سیر کند.
پس تمامی غم ها، ناامیدی ها، نگرانی ها و ترس ها ، امیدها و آرزوهایت را و تمام خانواده و دوستانت و اعضای فامیلت را به دستان خداوند بزرگ بسپار
زیرا بستگی به آن دارد که در دستان چه کسی قرار داشته باشد.
خیلی وقت بود که اینجا نبودم و حالا سخت نیاز به انرژی دارم. تا بتونم به هدفم برسمو می دونم که خواهم رسید امروز 1 مطلبی خوندم که براتون میگم شاید برای شما هم تاثیر مثبتی داشته باشه.
1 _امواج منفي ديده منفي برداشت مي كند و امواج منفي مي دهد.
منفي منفي
..............................................>
مثال : در مقابل عمل و موج منفي عمل و موج منفي مي دهد ( چرا فحش مي دهي ؛ چون فحش داده)
2 _ امواج مثبت ديده مثبت برداشت مي كند و امواج مثبت مي دهد .
مثبت مثبت
............................................. >
مثال : در مقابل عمل و موج مثبت؛ عمل و موج مثبت مي دهد ( چرا شام دعوت مي كني؛ چون شام دعوت كرده بود و چرا احترام مي كني، چون قبلا احترام گذارده بود).
----------------------------
می خوام با فکرای خوب به آینده ،آینده خودمو مثبت کنم.دوستون دارم.نازیلا
خیلی وقت بود که اینجا نبودم و حالا سخت نیاز به انرژی دارم. تا بتونم به هدفم برسمو می دونم که خواهم رسید امروز 1 مطلبی خوندم که براتون میگم شاید برای شما هم تاثیر مثبتی داشته باشه.
1 _امواج منفي ديده منفي برداشت مي كند و امواج منفي مي دهد.
منفي منفي
..............................................>
مثال : در مقابل عمل و موج منفي عمل و موج منفي مي دهد ( چرا فحش مي دهي ؛ چون فحش داده)
2 _ امواج مثبت ديده مثبت برداشت مي كند و امواج مثبت مي دهد .
مثبت مثبت
............................................. >
مثال : در مقابل عمل و موج مثبت؛ عمل و موج مثبت مي دهد ( چرا شام دعوت مي كني؛ چون شام دعوت كرده بود و چرا احترام مي كني، چون قبلا احترام گذارده بود).
----------------------------
می خوام با فکرای خوب به آینده ،آینده خودمو مثبت کنم.دوستون دارم.نازیلا
- ce.mohsen
- همکار قدیمی

- محل اقامت: پشت دریاها
- تماس:
پرواز فیل
سلام
سلام خدمت همه و مخصوصا نازیلا خانوم
خیلی خوشحالم که شما هنوز اینقدر امیدوارید و پر انرژی
آدم با دیدن اشخاصی مثل شما خیلی به آینده امیدوار می شه که هنوز هم هستن آدم هایی که ...
اگه این همه انرژی مثبت شما رو به فیل تزریق کنیم ، پرواز می کنه
موفق باشید و همیشه شاد
آدم با دیدن اشخاصی مثل شما خیلی به آینده امیدوار می شه که هنوز هم هستن آدم هایی که ...
موفق باشید و همیشه شاد
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
Re: پرواز فیل
سلام و ممنون از شماce.mohsen نوشته شده:سلام
موفق باشید و همیشه شاد
راستش اولین بار که این تاپیک ایجاد شد فکر نمی کردم واقعا بشه خیلی ادامه داد. اما بعد از اعلام نتایج آزاد و علمی کاربردی پیام های خصوصی زیادی از دوستان گرفتم که همش پر از محبت بود. وقتی دیدم تاثیر مثبتی داشته راغب شدم تا آخرش ادامه بدم.هر چند که مکان این تاپیک عوض شد باز دید کننده هاش کمتر شد.اما من با همه مشغله های فراوانی که دارم هستم تا آخرش
درويشي به اشتباه فرشتگان به جهنم فرستاده ميشود .
پس از اندك زماني داد شيطان در مي آيد و رو به فرشتگان مي كند و مي گويد : جاسوس مي فرستيد به جهنم!؟
از روزي كه اين ادم به جهنم آمده مداوم در جهنم در گفتگو و بحث است و جهنميان را هدايت مي كند و...
حال سخن درويشي كه به جهنم رفته بود اين چنين است: با چنان عشقي زندگي كن كه حتي بنا به تصادف اگر به جهنم افتادي خود شيطان تو را به بهشت باز گرداند.

پس از اندك زماني داد شيطان در مي آيد و رو به فرشتگان مي كند و مي گويد : جاسوس مي فرستيد به جهنم!؟
از روزي كه اين ادم به جهنم آمده مداوم در جهنم در گفتگو و بحث است و جهنميان را هدايت مي كند و...
حال سخن درويشي كه به جهنم رفته بود اين چنين است: با چنان عشقي زندگي كن كه حتي بنا به تصادف اگر به جهنم افتادي خود شيطان تو را به بهشت باز گرداند.
اگر انسان رو یک منبع انرژی فرض کنیم و بشه این منبع انرژی رو به یک شهر متصل کرد، بوسیله این انرژی میشه لامپ های یک شهر به اندازه تهران رو به مدت طولانی و بدون قطعی روشن نگه داشت. این جسم خاکی تو هست که محدوده، ولی انرژی تو به اندازه نامحدود در عالم وجود داره، پس سعی کن از این انرژی در جهت مثبت استفاده کنی، نه جهت واژه اسمش رو نبر. :d
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
به آرامي آغاز به مردن مي کني
اگر سفر نکني،
اگر چيزي نخواني،
اگر به اصوات زندگي گوش ندهي،
اگر از خودت قدرداني نکني.
به آرامي آغاز به مردن مي کني
زمانيکه خودباوري را در خودت بکشي،
وقتي نگذاري ديگران به تو کمک کنند