کنکور کاردانی به کارشناسی

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
konkoorkk
کاربر متوسط
کاربر متوسط

کنکور کاردانی به کارشناسی

پست توسط konkoorkk » شنبه 2 بهمن 1389, 5:22 pm

با سلام
لطفا بگید کنکور کاردانی به کارشناسی کلا در چه تاریخی برگزار میشه؟ آیا هر سال یک دفعه برگزار میشه؟ تاریخ حدودیش کی هست؟
من کاردانی پیوسته کامپیوتر هستم. میگن 87 واحد باید پاس کنیم. من ترم اول تحصیلی 90/91 تازه 78 واحد پاس میکنم.یعنی حساب کردم تا بهمن 1390 حدود 78 واحد پاس میکنم. حالا کنکور کی هست؟ میتونم قبل از اینکه همه واحدهام رو پاس کنم تو کنکور شرکت کنم و برای کارشناسی امتحان بدم؟ منابع درس کامپیوتر کاردانی به کامپیوتر دانشگاه آزاد چی هست؟ کسی نمونه منابع و سوالات رو داره؟ ایا رتبه ای هست یا تراز داره؟ اگر رتبه ای هست کلا هرسال حدود چند نفر شرکت میکنند؟ برای رفتن به دانشگاهی مثل تهران جنوب باید چندم بشیم؟ اگر ترازی هست چطور؟این شایعه هست که کنکور حذف میشه؟ دست همتون درد نکنه

shojaei

Re: کنکور کاردانی به کارشناسی

پست توسط shojaei » شنبه 16 بهمن 1389, 2:11 pm

سلام دوست عزیز
دفترچه کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته سال 90 از تاریخ 1389/12/03 تا 1389/12/09 توضیع میشه و زمان دقیق برگزاری این ازمون در تاریخ 1390/05/06 هستش.
ولی در مورد کنکور ازاد کارشناسی ناپیوسته سال 90 اطلاعات جدیدی ندارم ولی تقریبا میشه گفت زمان توضیع دفترچه و برگزاری ازمون شاید در هر سال یکی دو روز جابجا بشه.دفترچه کنکور 89 در تاریخ 1389/07/13 توضیع شد و ازمونش هم در تاریخ 1389/09/12 برگزار شد.
در مورد اینم که تا فارغ التحصیل نشدی میتونی کنکور بدی یا نه بگم که بله شما میتونید کنکور بدید ولی در سراسری اگر قبول هم بشید نه میتونید ثبت نام کنید نه مرخصی بگیرید و فقط میتونی چشم به تکمیل ظرفیت داشته باشی که اون هم باید فارغ التحصیل شده باشی.ولی برای ازاد در صورت قبولی میتونی تا دو ترم مرخصی بگیری که البته باید شهریه ثابت رو بدی!
در مورد حذف کنکور هم فعلا خبری نیست ولی توصیه من اینه که هر چه زودتر بعد کاردانی مدرک کارشناسی رو بگیر چون ممکنه تا دو سه سال بعد کاردانی حذف بشه.
دوست عزیز من اطلاعاتی در مورد رشته کامپیوتر ندارم.امیدوارم جوابم موثر باشه....موفق باشی

قفل شده