بحث و گفتگو پیرامون نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
ali allahyari
Re: بحث و گفتگو پیرامون نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد
سلام منم كرج قبول شدم و خيلي خوشحالم

- پیوستها
-
- a.JPG (80.24 KiB) مشاهده 5035 مرتبه
-
juju_memar
- کاربر ساده

Re: Re:
من خودمم همین علمی کاربردی مدرک کاردانی گرفتم که الان باید12 واحدجبرانی بگذرونم.
حالاشانس آوردیم باز8 واحدکم کردن.
حالاشانس آوردیم باز8 واحدکم کردن.
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

منم قبول شدم(خداروشکر)
تو آزمون علمی کاربردی هم شرکت کردم میترسم ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی هم قبول بشم.

تو آزمون علمی کاربردی هم شرکت کردم میترسم ثبت نام کنم بعد علمی کاربردی هم قبول بشم.

سلام به همه
اینجا کسی تفت قبول نشده؟؟؟؟
-
alirezanajafian
با سلام
منم آزاد مشهد نرم افزار قبول شدم اما واقعا نمی دونم چیکار کنم؟
تو رشته ما حدودا ترمی 800 تومن (بیشتر کمتر) باید شهریه بدیم!!!
نمی دونم واسه علمی کاربردی وایستم یا نه؟
نظر شما چیه؟
البته وافعا شک دارم علمی کاربردی قبول می شم یا نه؟
نظر شما چیه؟
- sungirl
- كاربر عالي

- محل اقامت: آنجا که دل خوش است
سلامalirezanajafian نوشته شده:با سلام
نظر شما چیه؟
من نمیدونم وضع مالیتون چطوره
درسته آزاد هزینش زیاده ولی خوب چه میشه کرد توکل بر خدا
ما همه با هم رفیقیم ^_^
کسی نبود کمک من کنه ؟
هیچکس نمیدونه ؟
هیچکس نمیدونه ؟
-
juju_memar
- کاربر ساده

سلام یکی ازدوستای من تفت قبول شده امامنتظرجواب علمی کاربردیه.hadi68 نوشته شده:سلام به همه
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

دوست عزیز وقتی آزاد تو مشهد قبول شدی مطمئنا" علمی کاربردی قبول نمیشی!
هزینه تحصیل تو مشهد با شهریه و خرج خودت حدودا" ترمی یک میلیون و ششصد هزار تومن میشه.
بازم تصمیم گیری با خودته.
هزینه تحصیل تو مشهد با شهریه و خرج خودت حدودا" ترمی یک میلیون و ششصد هزار تومن میشه.
بازم تصمیم گیری با خودته.
سلام من انتخاب اولم كرمانشاه با رتبه 22 قبول شدم راستش به خاطر مامانم كنكور دانشگاه آزاد رو دادم بالخره دوست دار پز قبولي من رو بده ولي توانايي پرداخت هزينه اش رو ندارم مگه بابام چقدر حقوق ميگيره با پانصد هزار تومان بازنشستگي كه سيصد هزارش ميره جاي قرض و وام با دويست هزار باقي مونده نميشه زندگي كرد چه برسه بري دانشگاه آزاد من نوكر پدرمم هستم و دستش رو ميبوسم مگه من واسه پدر و مادرم چي كار كردم كه توقع داشته باشم هزينه تحصيل من رو بدن تو كرمانشاه دانشگاه ملي رشته كامپيوتر رو نداره يعني اصلا رشته هاي فني اينجا بايد برن دانشگاه آزاد ميمونه علمي كاربردي دعا كنين علمي كاربردي كرمانشاه قبول بشم دلم داره ميتركه اگه اينجا باشما ها درد و دل نكنم از غصه ميمرم وقتي هزينه هاي دانشگاه آزاد رو تو سايت ديدم هاج باج موندم اگه علمي كاربردي نشد ميخونم واسه غير انتفاعي اين جا سه تا غير انتفاعي داره واسم دعا كنيد اگه نرم دانشگاه مسخره دست فاميل ميشم اين 6 ماه كه خونه بودم كلي مسخره ام كردن ميگن تو بيكار تو خونه نشستي بگو آخه به شما چه ربطي داره مگه نون و آب من دست شماست دارم از غصه ميميرم چرا بايد امكانات تو شهري كه زماني پايتخت ايران بوده كم باشه اينجا خوب بلدن تو زمينهاي كه پر آثار باستانيه (شكارگاه قديم خسرو پرويز) حوزه علميه درست كنن طوري كه از آثار باستاني شكايت كردن كه چرا جايي كه تا چند متري داخل زمين عتيقه پيدا ميشه حوزه علميه درست كرديد ولي نميتونن دانشگاه ملي واسه بچه هاي كارداني به كارشناسي درست كنن اگر هم دانشگاه هست يه رشته معماري داره كه سهم معلم هاست بقيه اشم رشته هاي غير فني كه اونم سهميه معلم هاست حالا دانشگاه آزاد بايد هم بزرگترين دانشگاه ايران رو از لحاظ وسعت اينجا بسازه و هر سال كلي ظرفيت كنكور كارداني به كارشناسي ناپيوسته فني داشته باشه .
بچه ها من همچناتن منتظر نظراتتون هستمBgham نوشته شده:سلام بچه ها
تو رو خدا كمكم كنيد دارم ديونه ميشم
كارداني نرم افزار علمي كاربردي دارم كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد قبول شدم اما عده اي از دوستان ميگن كه منو ثبت نام نمي كنن چون كاردانيم رشته ديگه اي بوده يه عده هم ميگن مشكلي نداره مي توني تغيير رشته بدي
خواستم شما كمك كنيد به يه جوابي برسم كه به واقعيت نزديك باشه
خواهش مي كنم زودتر جوابمو بدين خيلي استرس دارم
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟
بهترين جواب براي شما اينه كه بري دانشگاهي كه قبول شدي و از اونجا سوال كني .Bgham نوشته شده:بچه ها من همچناتن منتظر نظراتتون هستمBgham نوشته شده:سلام بچه ها
تو رو خدا كمكم كنيد دارم ديونه ميشم
كارداني نرم افزار علمي كاربردي دارم كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد قبول شدم اما عده اي از دوستان ميگن كه منو ثبت نام نمي كنن چون كاردانيم رشته ديگه اي بوده يه عده هم ميگن مشكلي نداره مي توني تغيير رشته بدي
خواستم شما كمك كنيد به يه جوابي برسم كه به واقعيت نزديك باشه
خواهش مي كنم زودتر جوابمو بدين خيلي استرس دارم
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟
اما به نظر خودم ميتوني دفترچه ثبت نامي دانشگاه رو 1 بار ديگه مطالعه كني . بعضي رشته ها اگه متجانس نباشه قبول نميكنن .
سلام،یه سوال از داشتم.تعداد واحد دوره کارشناسی 70 واحده و میشه 4 ترم تموم کردولی چرا میگن حداقل 5ترم طول میکشه؟در حالی که دوره کاردانی که 79 واحده 4 ترم تموم کردم. معدل دوره کاردانی من بالای 14 است،آیا به من دروس جبرانی(پیش)میخوره؟ ممنون.
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

سلام دوست عزیزariahh نوشته شده:سلام،یه سوال از داشتم.تعداد واحد دوره کارشناسی 70 واحده و میشه 4 ترم تموم کردولی چرا میگن حداقل 5ترم طول میکشه؟در حالی که دوره کاردانی که 79 واحده 4 ترم تموم کردم. معدل دوره کاردانی من بالای 14 است،آیا به من دروس جبرانی(پیش)میخوره؟ ممنون.
دوره کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر 70واحده که 4ترم نرمال باید تموم کنین.
اگه تو کنکور هریک از درسهای برنامه سازی و دروس تخصصی(ذخیره-سیستم عامل و ساختمان داده) زیر 33% زده باشین
به ترتیب 3 واحد برنامه سازی و 3 واحد هم ساختمان باید پاس کنین
که میشه 76 واحد . بازم تو 4 ترم تموم میشه البته با ترم های تابستون.
من هم پارسال قبول شدم و ثبت نام کردم و دوباره امسال کنکور دادم و جای نزدیکتر قبول شدم. چند تا سوال داشتم
1 - روند ثبت نام تو دانشگاه جدید چطوریه؟ باید چه کارایی کرد؟
اول باید از دانشگاه مبدا انصراف داد یا میشه اول رفت تو دانشگاه تازه قبولی ثبت نام کرد؟
2 - نمرات این ترم که بعضی هاش تا یک ماه دیگه هم نمی یاد. ریز نمران این دو ترم را موقع ثبت نام می خواهند؟
3 - نمرات زیر 12 را باید دوباره پاس کرد؟
4 - نمرات زیر 10 که افتادیم را هم تو کارنامه اینجا درج می کنند؟ یا فقط نمرات قبولی را ثبت می کنند؟ یعنی نمرات زیر 10 یا 12 تو کارنامه دانشگاه جدید هم درج می شه و تو معدل تاثیر داره یا نه؟
ممنون می شم اگه جوب بدید.
من هم پارسال قبول شدم و ثبت نام کردم و دوباره امسال کنکور دادم و جای نزدیکتر قبول شدم. چند تا سوال داشتم
1 - روند ثبت نام تو دانشگاه جدید چطوریه؟ باید چه کارایی کرد؟
اول باید از دانشگاه مبدا انصراف داد یا میشه اول رفت تو دانشگاه تازه قبولی ثبت نام کرد؟
2 - نمرات این ترم که بعضی هاش تا یک ماه دیگه هم نمی یاد. ریز نمران این دو ترم را موقع ثبت نام می خواهند؟
3 - نمرات زیر 12 را باید دوباره پاس کرد؟
4 - نمرات زیر 10 که افتادیم را هم تو کارنامه اینجا درج می کنند؟ یا فقط نمرات قبولی را ثبت می کنند؟ یعنی نمرات زیر 10 یا 12 تو کارنامه دانشگاه جدید هم درج می شه و تو معدل تاثیر داره یا نه؟
ممنون می شم اگه جوب بدید.