در مورد شرکت در مسابقات رباتیک دوستمون درست فرمودن . معمولا در اکثر دانشگاه هایekhraji نوشته شده:somaye نوشته شده:سلامarseh666 نوشته شده:عزيزاني كه ميگن عامي كاربردي و غير انتفاعي امكاناتش در يك سطح 100 درصد اشتباه ميكنن . همونطور كه قبلا گفتم اين مسئله بر ميگرده به مركز مربوطه . علمي كاربردي مراكزي داره كه يك صدم امكاناتش نه تو دانشگاه آزاد و نه غير انتفاعي هست . مثل مركز آموزش و تحقيق ماشين سازي تبريز و... كه هر چي بخواي توش هست .حتي بعضي كلاسهاي كارگاهي و آزمايشگاهي دانشگاه آزاد رو تو اين جور مراكز برگزار ميكنند .
اين جور مراكز حتي ظرفيت پذيرش دوره هاي كارشناسي و phd رو دارند . فقط از نظر اعضائ هيات علمي شايد مشكل داشته باشند .
ولي بعضي از دانشگاههاي غير انتفاعي هم هست كه سطح علميشون خوبه مثل علم و فرهنگ و ...
دوستان ميخواستم بدونم توي اين دانشگاه علمي كاربردي ميشه در مسابقات رباتيك شركت كرد آخه من خيلي دوست دارم رباتيك رو و فكر ميكنم از طريق دانشگاه ميشه ياد گرفت شما اطلاعي نداريد؟
2- كارمند شاغل چطوري براي علميكاربردي ميخونن يعني ساعت كلاسها كه معمولا صبح اونا كه سركارن تازه مرخصي هم شايد نتونن بگيرن تكليفشون چيه؟
البته اين دانشگاه اينطور هم كه فكر ميكنيد نيست من كساني رو ديدم كه كارشناسي علمي كاربردي بودن براي ارشد تهران قبول شدن ولي كساني هم بودن كه غيرانتفاعي هيچجا قبول نشدن بستگي به خود فرد هم داره كه تنبل باشه يا زرنگ
![]()
![]()
![]()
![]()
با تشكر
سلام
1-بله ميتونيد تو مسابقات رباتيك شركت كنيد قبلش بايد عضو گروه رباتيك دانشگاه بشيد البته اگر كه اين گروه رو براتون تو دانشگاه تشكيل بدن ولي خوب مسابقات زياده ميتونيد خودتون بصورت انفرادي اگر بتونيد شركت كنيد تازه دانشگاه از خداشم هست يه داوطلب داشته باشه براي مسابقات
اينم بگم براي رباتيك بايد گروهتون متشكل از بچه هاي الكترونيك و سخت افزار و ... باشه اخه اينجوري كه نميشه شما فقط با نرم افزار اشنايي داريد
2-معمولا اگر داوطلب شاغل بگيرن كلاس ها دو روز تو هفته برگزار ميشه مثلا اخر هفته ها كه همه بتونن حاضر شن
علمی کاربردی بخشی رو به عنوان مرکز رشد یا همون ثبت اختراعات واسه پارک فناوری در نظر
می گیرین پس از این نظر جای نگرانی نیست .
اما در مورد کلاس واسه شاغلین نه این جوری که فرمودین نیست که کلاس ها حتما آخر هفته
واسه اونایی که شاغلن برگزار بشه . اگه دقت کرده باشین زمانی که برای ثبت نام اقدام می کنیم
یکی از شرایطی که باید واسه سهمیه شاغل در نظر گرفته شود اینه که طرف باید نامه ای
مبنی بر موافقت اداره و مسول کارگزینی آن اداره برای دانشگاه مربوطه ببرن که طی اون
اداره به کارمندش اجازه میده با مرخصی ساعتی در کلاس ها شرکت کنند
و این خود دانشجو شاغل هستش که باید با اساتید همانگ کنه که ممکنه بعضی وقت ها نتونه
تو بعضی از کلاس ها حاضر بشه یعنی باید عذر خودش رو موجه کنه
البته بعضی از دانشگاه های صنعتی که عموما واسه شاغلیین یا کارمندان خودشون در نظر گرفته
شده طبق فرمایشات دوستمون کلاس ها رو بیشتر در روزای آخر هفته و بعد از ظهر های روزای وسط هفته برگزار می کنند
یکی از دوستامون در مورد فایلی که قرار بود من بزارم پرسیدن با عرض معذرت باید بگم
نمی دونم چرا سایت به من اجازه نمیده فایل پی دی اف بزارم
اگه فرصت کردم خودم آپلود می کنم آدرسش رو براتون می زارم
موفق باشید