یه سوال:
تاثیر سهمیه بسیجی فعال در کنکور آزاد چقدره؟
مثلا من با این سهمیه چنددرصد نرم افزار بزنم تا اولویت اولم ، یعنی کاشان قبول بشم؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

فکرکنم در حدود 3 یا 4 سالبرا سهمیه باید چند سال بسیجی فعال داشته باشیم؟
فکر نکنم چون من رفتم پرسیدم گفتن باید 100 امتیاز داشته باشی این 100 امتیاز هم مربوط به کارت بسیجی فعال داشتن به مدت 2 یا 3 سال نمیشه باید فعالیت داشته باشی نه عضویت البته به من این توری گفتن ممکن مال شمارو قبول کنند شرایط وقوانین ممکنه فرق کنه اینجا ایرانه نمیشه چیزی را قطعی گفت که این طوریههمون کارت بسیج فعال کافیه یا نه ؟؟
نه دوست عزیز.یه آشنا که هیچی ، اگه 100 تا آشنا هم داشته باشی فایده نداره .برا گرفتن این سهمیه باید 7 خان رو بگزرونی.چون باید ناحیه مقاومت بسیج کل شهرستان ، امتیاز دهی رو حساب کنه و بالاخره باید به تایید رئیس کل ناحیه هم برسه.این نیست که همین طوری یه نامه از پایگاه منطقه خوتون بگیری و بفرستی . نامه تایپ شده و دارای مهر وامضای رئیس کل ناحیه مقاومت بسیج شهرستان هست.Evil Boy نوشته شده:البته یه مساله دیگه هم این وسط هستش.اگه یه آشنا تو بسیج منطقه داشته باشی دیگه حتی نیاز به کارت فعال هم نیستبرا سهمیه باید چند سال بسیجی فعال داشته باشیم؟
همون کارت بسیج فعال کافیه یا نه ؟؟![]()
![]()
شرایط وقوانین ممکنه فرق کنه اینجا ایرانه
دوست عزیز اگه یه آشنای کلفت داشته باشی نیاز به 100 تا آشنا نیست.یه آشنا که هیچی ، اگه 100 تا آشنا هم داشته باشی فایده نداره
من در جریان مراحل کار هستم عزیزاین نیست که همین طوری یه نامه از پایگاه منطقه خوتون بگیری و بفرستی