یه سوال مهم درمورد کنکور 90

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
m_ali_69

یه سوال مهم درمورد کنکور 90

پست توسط m_ali_69 » یک‌شنبه 10 مرداد 1389, 4:42 pm

سلام یه سوال اساسی و مهم من اول مهر وارد ترم 3 کادارنی سراسری میشم و باید 2 ترم بعد هم درس بخونم هرکاری کنم 5 ترمه تموم میشه حالا سوال اینجاست که شروع کنم باسه درس خوندن ایا ظرفیت تو نیم سال دوم هست اصلا تو کنکور امسال که من ازش کلا بی خبرم ظرفیت بین نیم سال اول و دوم چقدر تفاوت بود اگه ظرفیت نداره نخونم یا میشه کنکور پیام نور رو بدم ایا پیام نور نیم سال دوم ظرفیت داره ایا غیر انتفایی ظرفیت داره و هزار ایا دیگه کا الان یادم نیست ولی ممنون میشم جوابم رو بدید سردرگمم شدید

سوالات من :
1-شروع کنم باسه درس خوندن
2-ایا ظرفیت تو نیم سال دوم هست
3- تو کنکور امسال ظرفیت بین نیم سال اول و دوم چقدر تفاوت بود
4-ایا پیام نور نیم سال دوم ظرفیت داره
5-ایا غیر انتفایی ظرفیت داره

m_ali_69

Re: یه سوال مهم درمورد کنکور 90

پست توسط m_ali_69 » یک‌شنبه 10 مرداد 1389, 5:40 pm

فاطمه خانوم نوشته شده:
m_ali_69 نوشته شده:سلام یه سوال اساسی و مهم من اول مهر وارد ترم 3 کادارنی سراسری میشم و باید 2 ترم بعد هم درس بخونم هرکاری کنم 5 ترمه تموم میشه حالا سوال اینجاست که شروع کنم باسه درس خوندن ایا ظرفیت تو نیم سال دوم هست اصلا تو کنکور امسال که من ازش کلا بی خبرم ظرفیت بین نیم سال اول و دوم چقدر تفاوت بود اگه ظرفیت نداره نخونم یا میشه کنکور پیام نور رو بدم ایا پیام نور نیم سال دوم ظرفیت داره ایا غیر انتفایی ظرفیت داره و هزار ایا دیگه کا الان یادم نیست ولی ممنون میشم جوابم رو بدید سردرگمم شدید

سوالات من :
1-شروع کنم باسه درس خوندن
2-ایا ظرفیت تو نیم سال دوم هست
3- تو کنکور امسال ظرفیت بین نیم سال اول و دوم چقدر تفاوت بود
4-ایا پیام نور نیم سال دوم ظرفیت داره
5-ایا غیر انتفایی ظرفیت داره
دانشگاه هاي دولتي ممكنه كه نيم سال دوم پذيرش داشته باشند اما غير انتفاعي خير واسه نيم سال دوم پذيرش ندارند.تا اونجايي هم كه من ميدونم در مورد پيام نور يه سري درسا رو تطبيق ميدن يه سري رو هم بايد دوباره بخوني...
خب با اين شرايط چه عجله اي داريد بعد كه ترم بهمن سال آينده فارغ التحصيل شد واسه كنكور بخونيد.
یعنی چی تو پیام نور یه سری درس هارو تطبیق بدی
و شنیده بودم غیر انتفایی نیم سال دوم داره

بعدم ظرفیت سراسری باسه نیم سال دم چقدره به نیم سال اول میرسه یانه؟

m_ali_69

پست توسط m_ali_69 » یک‌شنبه 10 مرداد 1389, 7:27 pm

ای خدا یعنی باید یه سال صبر کنم نگید تروبه خدا خیلی برام بد میشه یعنی راهی نیست که من تا کاردانی رو تموم کردم یه سره برم کارشناسی

matiyo

پست توسط matiyo » سه‌شنبه 23 آذر 1389, 3:03 pm

کمک کمک کنید!!!!!! سلام دوستان یه سوال بسیار مهم و حیاتی داشتم!!!!
من در ثبت نام کنکور سراسری 90 اشتباها بجای تجربی رشته ی امتحانی رو زدم ریاضی و کد رهگیری گرفتم رفت !!! gld
میخواستم بدونم حالا وقتی ویرایش کنکور 90 سراسری !!اومد میشه اون قسمت رشته ی امتحانی ازمون رو تصحیح کرد و برش گردوند به تجربی!!!
لطفا هرچه سریع تر جواب بدین اضطراریه :?:

قفل شده