اطلاعيه علمي كاربردي درباره ثبت نام دورهاي ترمي
مدیر انجمن: fatemi
Re: اطلاعيه علمي كاربردي درباره ثبت نام دورهاي ترمي
من هرچقدر میگردم سوالهای سال گذشته کنکور علمی کاربردی رو پیدا نمیکنم
- padeshah
- کاربر ساده

- محل اقامت: قـــــــــــــــــــــــــم
- تماس:
negar_f نوشته شده:من هرچقدر میگردم سوالهای سال گذشته کنکور علمی کاربردی رو پیدا نمیکنم![]()
![]()
![]()
خب نگران نباش آقای فاطمی هست به زودی اقدام میکنه
قوی ترین نرم افزار های تبلیغاتی یاهو _________ www.padesha.com
سلام من پارسال کنکور علمی کاربردی دادم وبه نظرم عربی و دین وزندگیش آسون بود چون من این دو تارو عالی زدم وبقیشوخیلی کم زدم و اولویت اول شهر خودم قبول شدم به نظرم شما 2درسشو که براتون آسونه خوب بخونی جایی که میخوای قبولین البته این نظر منه موفق باشینnegar_f نوشته شده:من هرچقدر میگردم سوالهای سال گذشته کنکور علمی کاربردی رو پیدا نمیکنم![]()
![]()
![]()
نا پیوسته ماله بچه های فنی و حرفه ای و کاردانشهالان فردا که میخواد دفترچه بیاد ما داریم واسه کاردانی پویسته ثبت نام میکنیم یا ناپیوسته اصلا این دو تا یعنی چی
و پیوسته ماله بچه های ریاضی و ...
دوست عزیز برعکس گفتین پیوسته مال بچه های فنی حرفه ای
reyhane.a نوشته شده:سلام من پارسال کنکور علمی کاربردی دادم وبه نظرم عربی و دین وزندگیش آسون بود چون من این دو تارو عالی زدم وبقیشوخیلی کم زدم و اولویت اول شهر خودم قبول شدم به نظرم شما 2درسشو که براتون آسونه خوب بخونی جایی که میخوای قبولین البته این نظر منه موفق باشینnegar_f نوشته شده:من هرچقدر میگردم سوالهای سال گذشته کنکور علمی کاربردی رو پیدا نمیکنم![]()
![]()
![]()
من فکر کنم داشته باشم فردا سعی میکنم اگر پیداش کردم اپ میکنم .
« تسهیلات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1389 »:
http://www.uast.ac.ir/DocLib5/%D9%85%D8 ... spx?i=4825
متاسفانه باز هم فني و حرفه ايها(فارغ التحصيلان كارداني پيوسته) رو در شركت در اين آزمون محدود كردند

http://www.uast.ac.ir/DocLib5/%D9%85%D8 ... spx?i=4825
متاسفانه باز هم فني و حرفه ايها(فارغ التحصيلان كارداني پيوسته) رو در شركت در اين آزمون محدود كردند
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنونamir_ali نوشته شده:reyhane.a نوشته شده:سلام من پارسال کنکور علمی کاربردی دادم وبه نظرم عربی و دین وزندگیش آسون بود چون من این دو تارو عالی زدم وبقیشوخیلی کم زدم و اولویت اول شهر خودم قبول شدم به نظرم شما 2درسشو که براتون آسونه خوب بخونی جایی که میخوای قبولین البته این نظر منه موفق باشینnegar_f نوشته شده:من هرچقدر میگردم سوالهای سال گذشته کنکور علمی کاربردی رو پیدا نمیکنم![]()
![]()
![]()
من فکر کنم داشته باشم فردا سعی میکنم اگر پیداش کردم اپ میکنم .
- shahanshahiii
- کاربر ساده

سلام بر مهندسین من قرقی هستم سر آش پز مخصوص در بار
ارزم به حضورتون که رفتم دفترچه گرفتم اما توی سنجش اثری از ثبــــــــت نام کاردانی علمی کاربردی ندیدم !!
(12:00:00)
ببخشید مثل اینکه اطلاعیش همین الان روی سایت اومد ساعت 4 بعد از ظهر میاد

ارزم به حضورتون که رفتم دفترچه گرفتم اما توی سنجش اثری از ثبــــــــت نام کاردانی علمی کاربردی ندیدم !!
ببخشید مثل اینکه اطلاعیش همین الان روی سایت اومد ساعت 4 بعد از ظهر میاد
آخرین ویرایش توسط shahanshahiii در یکشنبه 23 آبان 1389, 11:28 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
- saye_aftab
- کاربر معمولي

سلامshahanshahiii نوشته شده:سلام بر مهندسین من قرقی هستم سر آش پز مخصوص در بار
ارزم به حضورتون که رفتم دفترچه گرفتم اما توی سنجش اثری از ثبــــــــت نام کاردانی علمی کاربردی ندیدم !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه دقت کرده باشید نوشته:
داوطلبان گرامی آزمون جامع علمی کاربردی مقطع کاردانی از ساعت 16 روز یکشنبه 23 آبان ماه برای ثبت نام به همین آدرس مراجعه نمایند
داوطلبان گرامی آزمون جامع علمی کاربردی مقطع کارشناسی پیوسته وناپیوسته از ساعت 16 روز دوشنبه 24 آبان ماه برای ثبت نام به همین آدرس مراجعه نمایند
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى
- shahanshahiii
- کاربر ساده

اوکی - آقا من میخوام برم رشته کامپیوتر - نرم افزار >> کدام گروه آزمایشی میشه ؟ صنعت ؟saye_aftab نوشته شده:سلامshahanshahiii نوشته شده:سلام بر مهندسین من قرقی هستم سر آش پز مخصوص در بار
ارزم به حضورتون که رفتم دفترچه گرفتم اما توی سنجش اثری از ثبــــــــت نام کاردانی علمی کاربردی ندیدم !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
داوطلبان گرامی آزمون جامع علمی کاربردی مقطع کاردانی از ساعت 16 روز یکشنبه 23 آبان ماه برای ثبت نام به همین آدرس مراجعه نمایند
داوطلبان گرامی آزمون جامع علمی کاربردی مقطع کارشناسی پیوسته وناپیوسته از ساعت 16 روز دوشنبه 24 آبان ماه برای ثبت نام به همین آدرس مراجعه نمایند
صنعت < فناوری اطلاعت > کامپیوتر (2501) <<<<< این ؟
- saye_aftab
- کاربر معمولي

بلهshahanshahiii نوشته شده:اوکی - آقا من میخوام برم رشته کامپیوتر - نرم افزار >> کدام گروه آزمایشی میشه ؟ صنعت ؟saye_aftab نوشته شده:سلامshahanshahiii نوشته شده:سلام بر مهندسین من قرقی هستم سر آش پز مخصوص در بار
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
داوطلبان گرامی آزمون جامع علمی کاربردی مقطع کارشناسی پیوسته وناپیوسته از ساعت 16 روز دوشنبه 24 آبان ماه برای ثبت نام به همین آدرس مراجعه نمایند![]()
![]()
صنعت < فناوری اطلاعت > کامپیوتر (2501) <<<<< این ؟![]()
دفترچه ثبت نام روی سایت اومده؟
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى
- shahanshahiii
- کاربر ساده

بله
دفترچه ثبت نام روی سایت اومده؟[/quote]
خیر برو بخر
دفترچه ثبت نام روی سایت اومده؟[/quote]
خیر برو بخر
- shahanshahiii
- کاربر ساده

سلام !
من ميخوام عمران (ساختمان ) رو بزنم ! كد ديپلمم 2501 هست ! ميتونم عمران رو انتخاب كنم ؟ يا فقط بايد از زير رشته هاي فناوري اطلاعات يكي رو انتخاب كنم ؟!
من ميخوام عمران (ساختمان ) رو بزنم ! كد ديپلمم 2501 هست ! ميتونم عمران رو انتخاب كنم ؟ يا فقط بايد از زير رشته هاي فناوري اطلاعات يكي رو انتخاب كنم ؟!
كسي نبود به سوالم جواب بده ؟!r e z a نوشته شده:سلام !
ميخوام عمران رو انتخاب كنم ولي كد ديپلم مورد پذيرش رو 1400 - 1401 تو دفترچش نوشته !
درضمن ثبت نام كارداني علمي كاربردي هم شروع شده :
http://srv1000.sanjesh.org/regjamekrd89/index.aspx