تجمع وسیع دانشجویان کاردانی به کارشناسی

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

Re: تجمع وسیع دانشجویان کاردانی به کارشناسی

پست توسط nrpbia4343 » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 5:55 pm

ferizhand نوشته شده:سلام خانم یا آقای nrpbia4343.یعنی تکمیل ظرفیت هم مالیده شد؟
چون همیشه میگید آقا یا خانوم برای راحتی کارتون باید بگم من پسر هستم ولی هیچ فرقی نمی کنه چون اکیپ ثابت پیگیری های ما 2تا آقا و 2تا خانومن.

ولی در رابطه با سوالتون باید بگم اگه وزارت علوم بخواد امسال بگیره تکمیل ظرفیت میزاره.
وزارت علوم در مجموع خیلی بهتر از آموزش و پرورشه. ( منظور بحث کردن باهاشونه ) . کسایی که تو تجمع های مقابل هر دو وزارت بودن اینو به راحتی آب خوردن تشخیص می دن. حداقل وزارت علوم یه مسئول حراست به نام آقای حیدری داره که واقعا حرف نداره.
ولی هم میریم مجلس و هم وزارت علوم تا پیگیری کنیم ولی فعلا این باید توسط شورای نگهبان هم تصویب بشه.
آخرین ویرایش توسط nrpbia4343 در سه‌شنبه 27 مهر 1389, 5:57 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 5:57 pm

به نظر شما اطلا امیدی هست حتی برای غیر انتفاعی؟

مثلا اینا قرار بود برای کنکور سراسری که رییس سازمان سنجش گفته بود تکمیل ظرفیت نداره،تکمیل ظرفیت بزارن اونم فقط برای روزانه و شبانه هاش

nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط nrpbia4343 » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:08 pm

ferizhand نوشته شده:به نظر شما اصلا امیدی هست حتی برای غیر انتفاعی؟
امیدمون کاملا بستگی به سیاست گذاری های وزارت علوم داره. تا قبل از این تصمیم مجلس که این وزارت خیلی پشت ما بودو حق رو به ما می داد ولی حالا باید دید نظرشون چیه.
ولی در رابطه با غیر انتفاعی ها که امید زیاده ولی اگه بخوان امسال ظرفیت دولتی هم بدن احتمالا تکمیل ظرفیت رو دیر اعلام کنن که هر دوتاشون با هم باشن

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:11 pm

شما باز خبر دارین که برای کاردانی اصلا کنکور رو برداشتن.هر کسی دلش بخواد هرجایی میره و ثبت نام میکنه.خبرشو دیروز خوندم.رییس سازمان سنجش گفته.دیگه والا راضی به همون غیر انتفاعی هم شدم.اشتباه کردم نرفتم ثبت نام کنم.

nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط nrpbia4343 » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:15 pm

ferizhand نوشته شده:شما باز خبر دارین که برای کاردانی اصلا کنکور رو برداشتن.هر کسی دلش بخواد هرجایی میره و ثبت نام میکنه.خبرشو دیروز خوندم.رییس سازمان سنجش گفته.دیگه والا راضی به همون غیر انتفاعی هم شدم.اشتباه کردم نرفتم ثبت نام کنم.
اره خبر دارم. کلا امیدتون رو از دست ندین و همیشه بهترین رو بخواین.
خیلی ها ثبت نام نکردن و همین نظر رو دارن خود من هم ثبت نام نکردم.

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:18 pm

نمیدونم والا.دست منم جایی بند نیست.باز اگر تهران بودم منم همپای شما پیگیر میشدیم.از فکرو خیال نمیدونم چکار بکنم. ازاد هم شهریه بالایی داره.امیدم به این بود اینم اینجوری شد.

آقای nrpbia4343. من پیشنها دارم من به هرکسی که میشناختم گفتم یه اس ام اس به خبر شبکه یک بدن.روزای دوشنبه ساعت 7:10 درباره اخبار دانشگاه است و سوالان مردم رو پیگیری میکنه.شما هم باز به دوستانتون و هرکسی که شما میشناسین بگین یه اس ام اس به این بخش خبر بدن باز سنگ مفت گنجشک مفت.شمارشم اینه:10001915 خدارو چه دیدید شاید اینجوری جواب داد.
آخرین ویرایش توسط ferizhand در سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:28 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط nrpbia4343 » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:26 pm

ferizhand نوشته شده:امیدم به این بود اینم اینجوری شد.
امیدتون به خدا باشه. الانم که بد نشده. آموزش پرورش مثل کوه وایساده بود که کار مارو درست نکنه شاید الان خیلی بهتر شده باشه ولی ما الان نه دقیقا مصوبه ی مجلس رو می دونیم و نه نظر وزارت علوم رو. هنوز دقیق نمی شه تصمیم گرفت. نماینده ها ی مجلس که خیلی پشت ما بودن حالا باید ببینیم این مصوبه چه تاثیری می زاره.

nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط nrpbia4343 » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:46 pm

ferizhand نوشته شده: روزای دوشنبه ساعت 7:10 درباره اخبار دانشگاه است و سوالان مردم رو پیگیری میکنه.شما هم باز به دوستانتون و هرکسی که شما میشناسین بگین یه اس ام اس به این بخش خبر بدن باز سنگ مفت گنجشک مفت.شمارشم اینه:10001915 خدارو چه دیدید شاید اینجوری جواب داد.
باید به هر روشی میشه عمل کرد. نظر خوبیه. هر کس شماره یا آدرسی از خبرگذاری داره لطفا پیام خصوصی کنه تا ما هم اگه تونستیم بریم پیگیری. ممنون

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 6:59 pm

ببخشید شمارش اینه معزرت میخوام:

100001915

شیوا
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: sanandaj

پست توسط شیوا » سه‌شنبه 27 مهر 1389, 9:15 pm

ferizhand نوشته شده:نمیدونم والا.دست منم جایی بند نیست.باز اگر تهران بودم منم همپای شما پیگیر میشدیم.از فکرو خیال نمیدونم چکار بکنم. ازاد هم شهریه بالایی داره.امیدم به این بود اینم اینجوری شد.

آقای nrpbia4343. من پیشنها دارم من به هرکسی که میشناختم گفتم یه اس ام اس به خبر شبکه یک بدن.روزای دوشنبه ساعت 7:10 درباره اخبار دانشگاه است و سوالان مردم رو پیگیری میکنه.شما هم باز به دوستانتون و هرکسی که شما میشناسین بگین یه اس ام اس به این بخش خبر بدن باز سنگ مفت گنجشک مفت.شمارشم اینه:10001915 خدارو چه دیدید شاید اینجوری جواب داد.
سلام دوست عزیز
امیدت رو از دست نده منم غیر انتفاعی قبول شدم نرفتم ثبت نام.
منم دیروز به همین شماره 100001915 که واسه مجله گروه خبری شبکه یکه اس دادم که پیگیری کنن، ما نباید بزاریم اینا حقمون رو بخوردن.
به امید بازگردانی سهمیه ها

لاجوردی
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط لاجوردی » چهارشنبه 28 مهر 1389, 7:40 pm

با سلام من هم به هرجا که تونستم و سایتهای مختلف نامه اعتراض از طرف همه بچه های کاردانی زدم . به 100001915 هم اس ام اس زدم و خواستم که پیگیر وضعیت ما برای تکمیل ظرفیت باشن . من هم غیر انتفاعی قبول شدم ولی نرفتم. امیدوارم به امید خدا سهمیه هامون هر چه سریعتر برگرده . ان شا الله.

nrpbia4343
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط nrpbia4343 » شنبه 1 آبان 1389, 7:20 pm

بچه ها یه چیزی می گم امیدوارم خوشحال شین. خبرای خوبی داریم. ولی بگم باز هم هنوز نتیجه ی نهایی اعلام نشده.

خبر اول:

تصمیم جدید برای کنکور کاردانی به کارشناسی/ تکمیل ظرفیت اعلام می‌شود
معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1389 تکمیل ظرفیت خواهد داشت گفت: به زودی جزئیات تکمیل ظرفیت این آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود.

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به جلساتی که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص اعلام تکمیل ظرفیت در کنکور کاردانی به کارشناسی برگزار شد به زودی جزئیات تکمیل ظرفیت این آزمون را اعلام می کند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیش از این از تخلف در ظرفیت پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم خبر داده و گفته بود: بر خلاف سالهای گذشته تمامی ظرفیتهای مراکز تربیت معلم کنکور و کنکور کاردانی به کارشناسی به فرهنگیان اختصاص یافته است.
عباسپور همچنین اضافه کرده بود: ما اطلاعات دقیق داریم که ظرفیت مراکز تربیت معلم در کنکور سراسری 22 هزار نفر اعلام شده اما این ظرفیت ویژه فرهنگیان که کمتر از 2 هزار نفر در کنکور شرکت کرده اند در نظر گرفته شده است با این روش عملا 20 هزار ظرفیت در این مراکز خالی می ماند.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر در آزمون کاردانی به کارشناسی نیز که چندی پیش انتخاب رشته آن به پایان رسید، تمامی رشته ها ویژه فرهنگیان اعلام شده است این در حالی است که در سالهای گذشته ظرفیت آزاد نیز پذیرش می شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این ظرفیت باز هم بیش از فرهنگیان شرکت کننده در کنکور است و حق بسیاری از افرادی که دوره کاردانی را تمام کرده و رتبه خوبی را در کنکور کاردانی به کارشناسی به دست آورده اند اما فرهنگی نیستند، ضایع می شود. از این رو اعلام تکمیل ظرفیت در کنکور کاردانی به کارشناسی از سوی سازمان سنجش ضروری است.

به گزارش مهر، کنکور کاردانی به کارشناسی 7 مرداد ماه سال 89 با رقابت 389 هزار و587 داوطلب برگزار شد که از این تعداد 238 هزار و 760 نفر مجاز به انتخاب رشته در این آزمون شدند. در این آزمون 123 هزار و 661 نفر پذیرفته شدند.

لینک خبر:

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.a ... ID=1175534
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=126520
http://www.hamshahrionline.ir/news-118907.aspx

البته هنوز تاریخ تکمیل ظرفیت معلوم نیست. ما امروز رفتیم سازمان سنجش و با دفتر خود آقای خدایی صحبت کردیم ولی خود ایشون هم هنوز از تاریخ تکمیل ظرفیت اطلاع نداشتند.

خبر دوم:
مشایی یه نامه ی جدید به نفع ما نوشته که خیلی پرو پیمون تر و رسمی تره و البته از همه مهم تر از طرف احمدی نژاد این نامرو نوشته.
کلا این نامه از دفتر ریاست جمهوری و به امضای جناب آقای مشایی به حاج بابایی نوشته شده.
این نامه کاملا قاطع نوشته شده و نوشته که باید قانون اجرا بشه و نباید به هیچ عنوان حقی از کسی ضایع بشه. نامه ی عالیه

امیدوارم که نتیجه بگیریم

لاجوردی
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط لاجوردی » یک‌شنبه 2 آبان 1389, 3:17 pm

با سلام دوستان لطفا توجه بفرمایید:
عباسپور به مهر خبر داد: نامه رئیس مجلس به صادق لاریجانی/ پیگیری قضایی پذیرش در مراکزتربیت معلم
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از پیگیری قضایی تخلف در پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم خبر داد و گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع تخلف در قانون را طی نامه ای به قوه قضاییه ابلاغ کرد.

علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تخلفی که در پذیرش دانشجو در آزمون سراسری و کاردانی به کارشناسی صورت گرفته بود، علاوه بر نامه ای که در صحن علنی مجلس خوانده شد و به امضای نمایندگان رسید و ریاست مجلس آن نامه را به قوه قضاییه ابلاغ کرد، نامه ای نیز به وزرای آموزش و پرورش و علوم فرستادیم که برای اجرای قانون اقدام کنند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه همچنین جلسه ای در کمیسیون داشتیم که در آن بر موضوع اجرای قانون در خصوص پذیرش دانشجو در مراکز تربیت معلم مانند سال گذشته تأکید شد، اظهار داشت: نامه ای نیز به سازمان سنجش ارسال شد تا هر چه زودتر تکمیل ظرفیت در مقطع کاردانی به کارشناسی اعلام شود.

وی اظهار داشت: امیدواریم قانون هر چه سریعتر اجرا شود و ما نیز پیگیر این قضیه هستیم.

وی پیش از این از تخلف در ظرفیت پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم خبر داده و گفته بود: بر خلاف سالهای گذشته تمامی ظرفیتهای مراکز تربیت معلم کنکور و کنکور کاردانی به کارشناسی به فرهنگیان اختصاص یافته است.

عباسپور همچنین اضافه کرده بود: ما اطلاعات دقیق داریم که ظرفیت مراکز تربیت معلم در کنکور سراسری 22 هزار نفر اعلام شده اما این ظرفیت ویژه فرهنگیان که کمتر از 2 هزار نفر در کنکور شرکت کرده اند در نظر گرفته شده است با این روش عملا 20 هزار ظرفیت در این مراکز خالی می ماند.
وی اظهار داشت: از سوی دیگر در آزمون کاردانی به کارشناسی نیز که چندی پیش انتخاب رشته آن به پایان رسید، تمامی رشته ها ویژه فرهنگیان اعلام شده است این درحالی است که در سالهای گذشته ظرفیت آزاد نیز پذیرش می شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این ظرفیت باز هم بیش از فرهنگیان شرکت کننده در کنکور است و حق بسیاری از افرادی که دوره کاردانی را تمام کرده و رتبه خوبی را در کنکور کاردانی به کارشناسی به دست آورده اند اما فرهنگی نیستند، ضایع می شود.

امیدوارم هرچه سریعتر ظرفیت هامون برگرده و باعث و بانیش با رسوایی محکوم بشه. ان شا الله.

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » چهارشنبه 5 آبان 1389, 11:05 am

سلام آقای nrpbia4343.خسته نباشید.خبر جدید درباره زمان و نحوه تکمیل ظرفیت(اگر سره کاری نباشه) ندارید؟شما هنوز پیگیر کار هستید؟

ferizhand
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ferizhand » چهارشنبه 5 آبان 1389, 4:20 pm

آخه آدم اینقدر پرو و یه دنده دیده بودید!

وزیر آموزش و پرورش گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی از میان معلمان‌ صورت گرفته و قانون هم تعیین نکرده که در پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی سهمیه آزاد در نظر گرفته شود و یا از میان معلمان جذب شوند بنابراین وزارتخانه قانون را اجرا کرده است.
حمیدرضا حاجی‌بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر مستقر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره نامه رئیس مجلس به آیت‌الله آملی لاریجانی درباره مراکز تربیت معلم و تخلفی که در پذیرش دانشجو صورت گرفته است گفت: این نامه در رابطه با مصوبه شورای عالی اداری بوده و از آن خبری ندارم. هر چند عضو شورای عالی اداری هستم اما رئیس شورای عالی اداری رئیس جمهور است. شورای عالی اداری در رابطه با سازمان ملی مهارت مصوبه‌ای داشته و یک مصوبه نیز مجلس داشته است که اگر بحث یا نقدی نیز وجود داشته رئیس مجلس مکاتبه‌ای صورت داده است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا نامه رئیس مجلس به رئیس دستگاه قضا در رابطه با مراکز تربیت معلم حاکی از تخلفی در ارتباط با این مراکز است، گفت: دولت مصوبات مجلس را اجرا کرده است. وزارت آموزش و پرورش اصلاً قبل از این که قانون مجلس به این وزارتخانه ابلاغ شود قانون مربوطه را اجرا کرد.

حاجی بابایی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش تمام قوانین را بدون اینکه یک سر سوزن از آنها کم کند اجرا کرده است به مهر گفت: قرار بود وزارت آموزش و پرورش 34 هزار و 270 دانشجو در آموزشکده‌ها در مقطع کاردانی پذیرش کند اما 35 هزار دانشجو جذب کردیم همچنین در کنکور کاردانی به کارشناسی بیش از ظرفیت اعلام شده پذیرفتیم.

وی در پاسخ به اینکه برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقدند لغو جذب دانشجو به صورت سهمیه آزاد در مقطع کاردانی به کارشناسی توسط وزارت آموزش و پرورش نوعی تخطی حساب می‌شود به مهر گفت: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی از میان معلمان صورت گرفت. قانون تعیین و موظف نکرده که در پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی سهمیه آزاد در نظر گرفته شود و یا اینکه از میان معلمان جذب شوند بنابراین وزارت آموزش و پرورش قانون را 100 درصد اجرا کرده است.
عضو شورای عالی اداری در پاسخ به اینکه برخی نمایندگان معتقدند مصوبات شورای عالی اداری متنافر با مصوبات مجلس شورای اسلامی در ارتباط با پذیرش دانشجوی علمی کاربردی است گفت: از بنده در رابطه با آموزش و پرورش بپرسید.

قفل شده