درد دل تکمیلی ها

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
Ramin

درد دل تکمیلی ها

پست توسط Ramin » جمعه 2 آذر 1386, 10:35 pm

سلام بچه های ، با توجه به اینکه خبر نا امید کننده سنجش امروز منتشر شد ، برای اینکه تاپیک اخبار مربوط به تکمیل ظرفیت شلوغ نشه و جا برای این داشته باشه که اگر یک موقع نظرشون عوض شد بتونیم تو اونجا قرار بدیم درد دل هاتونو در این مورد توی این تاپیک مطرح کنید .

من فردا صبح میخوام برم سنجش هر کس واقعا سرنوشتش براش مهمه و منتظر تکمیل بوده و در ضمن ساکن تهرانه اگر دوست داشت بیاد ، یادتون باشه که یک دست صدا نداره ، سکوت هم فایده نداره ، دوباره دست به دست هم بدیم تا ببینیم میتونیم کاری انجام بدیم یا نه :roll:

آواتار کاربر
saeid
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: babol
تماس:

پست توسط saeid » جمعه 2 آذر 1386, 11:25 pm

آقای rtech تو رو خدا برو ببین تو اون سنجش لعنتی چه خبره. من اگه تهران بودم میومدم.
چرا به ما که رسید اینجوری شد. :evil: :evil: :evil:
اگه نمی خواستن تکمیل داشته باشن چرا پس اینجوری اعلام کردن :?:
همش شعار عدالتو میدن ولی خودشون از همه کثافترن.....
....
اگر تنهاتربن تنهاها شوم باز خدا هست. او جانشینه همه ی نداشتن هاست تو می توانی جانشینه همه ی بی پناهی ها شوی.

آواتار کاربر
Milo
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: ایران
تماس:

پست توسط Milo » شنبه 3 آذر 1386, 11:51 am

آقا رامین دست شما درد نکنه :(
تورو خدا برید ببینید چه خبره آخه تو این سازمان ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که همش منتظر تکمیل ظرفیت بودم .
آخه آدم بره به کی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry:

گرچه که دخترها مشکل سربازی ندارند ولی انتظار کشیدن برای کنکور ساله دیگه خیلی سخته ... :?
تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو ... تصویر

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

وایییی

پست توسط farshidshd » شنبه 3 آذر 1386, 8:47 pm

ای بابا مگه دلی هم مونده که درد توش باشه؟؟ این رنجشی ها دیگه دلی واسه آدم نمیذارن که
درود بر خدمت مقدس
سلام بر زندگی جدید
خداحافظ درس
خداحافظ کنکور
و خداحافظ رنجشی های نامرد بی همه چیز بی شعور

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

mina
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mina » یک‌شنبه 4 آذر 1386, 1:07 am

من اومده بودم ببينم از تكميل خبري هست يا نه فكر مي كردم حالا كه كنكور ازاد شد
خاكتوسرشون خبري مي شه
اخه ازيطرفم اقا پيمان گفته تكميل ظرفيت هست من خيلي اميدوار بودم
الان كه فهميدم حسابي جا خوردم
نميدونم واقعا" لايقه چه فحشي هستن همشون از وزارت علوم و سنجشوو.......
اخه يكي نيست بگه الاغا زودتر مي گفتيد
ولي به نظر من رفتنو و اعتراض كردن هيچ فايده اي نداره
چه يك نفر چه هممون
هيچكي اهميت نميده
تو ايم مملكت تو كدوم اداره خدمت مي كنن كه تو سنجش كه خدا فقط از خدا مي خوام هر كي برا ما اين تصميمو گرفته .....
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: فقط برا خودمو و شانسم لعنت مي گم
منم از مشهد قبول شدم ولي به خاطه دوري نرفتم
مي شينم برا علمي كاربردي
اميد به خدا :cry: :cry:

mina_zb
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: يزد

پست توسط mina_zb » یک‌شنبه 4 آذر 1386, 2:46 pm

من از وقتي با اين خبر مواجه شدم حسابي انگيزه و اعتماد به نفسم رو از دست دادم.يه نفر نيست بگه آخه دانشگاه غير انتفايي و پولي ديگه كنكور و دقدقه و معطليش براش چيه؟اصلا دوست ندارم تو دانشگاه آزاد يا علمي كاربردي درس بخونم با اينكه قبولي اونها هم راحت نيست و 1سال انتظار براي كنكور هم كه وحشتناك و غير قابل تحمله و البته خسته كننده .....به خصوص براي من كه 24 سالم هستش و تا حالا 2بار انصراف دادم و از نو شروع كردم .ممنون از اقا رامين .من اگه تهران بودم حتما ميرفتم سنجش و جويا ميشدم.ولي هر روز تماس ميگيرم با سنجش وخدا كنه ترتيب اثر داده بشه.اميدوارم همه موفق باشن.

mina_zb
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: يزد

پست توسط mina_zb » سه‌شنبه 6 آذر 1386, 10:00 pm

من امروز يه سري به آموزش جهاد دانشگاهي يزد زدم و در جواب اينكه شما اعلام نياز براي كارشناسي ناپيوسته داشته ايد جواب خير شنيدم كه ما امسال بيش از ظرفيت معمول دانشجو ثبت نام كرده ايم :?: 2ماه پيش كه ميگفتن اعلام نياز كردند و منتظر اجازه سازمان سنجش هستن.حالا بماند.كسي از اعلام نياز دانشگاه ها اخبار دقيق داره؟؟؟؟؟لطفا بنويسه!!!!!ولي از اونجا كه مدتي هستش شهروند يزدي شدم تصميم دارم يه نامه براي نماينده مجلس يزد بنوسم و شرح حال تكميل ظرفيتي ها رو به گوشش برسونم شنيدم كه ايشون به مشكلات ترتيب اثر ميدن .حالا هر كس نظري داره يا مي خواد يه جمله به اين نامه اضافه كنه من ميشنوم.اميدوارم موفق باشيد.

Ramin

پست توسط Ramin » سه‌شنبه 6 آذر 1386, 11:43 pm

mina_zb61 نوشته شده:من امروز يه سري به آموزش جهاد دانشگاهي يزد زدم و در جواب اينكه شما اعلام نياز براي كارشناسي ناپيوسته داشته ايد جواب خير شنيدم كه ما امسال بيش از ظرفيت معمول دانشجو ثبت نام كرده ايم :?: 2ماه پيش كه ميگفتن اعلام نياز كردند و منتظر اجازه سازمان سنجش هستن.حالا بماند.كسي از اعلام نياز دانشگاه ها اخبار دقيق داره؟؟؟؟؟لطفا بنويسه!!!!!ولي از اونجا كه مدتي هستش شهروند يزدي شدم تصميم دارم يه نامه براي نماينده مجلس يزد بنوسم و شرح حال تكميل ظرفيتي ها رو به گوشش برسونم شنيدم كه ايشون به مشكلات ترتيب اثر ميدن .حالا هر كس نظري داره يا مي خواد يه جمله به اين نامه اضافه كنه من ميشنوم.اميدوارم موفق باشيد.
در جواب شما یک جمله میگم : نوش دارو پس از مرگ سهراب ؟!!!؟!!!

دیگه فایده نداره مینا خانوم ، دیگه تمام بچه ها امیدشون نا امید شد که امیدوارم خدا هم امید این رنجشی ها رو به عذاب تبدیل کنه :cry:
برفرض که نامه رو هم دادید ، بر فرض که رفت مجلس ، فکر میکنید چی میشه ؟! برای ظرفیت هایی که به دبیران داده بودند چی کار کردند ؟ گفتند برای اینکه بچه ها دلشون خوش باشه و محض دل خوشکنک سال بعد یک چند تا از ظرفیت روزانه ها رو که گرفته بودید بدین به اینا :roll:

احتمال زیاد هم جواب شما در آخر این خواهد بود : انشاالله در سال بعد سعی میکنیم حتما تکمیل ظرفیت داشته باشیم .

بهتره بیشتر وقت با ارزشتون رو صرف این کار بی ارزش نکنید . امیدوارم که سال بعد قبول بشید :wink:

قفل شده