مشاوره در مورد قبول شدن در دانشگا
مدیر انجمن: rosa_127
مشاوره در مورد قبول شدن در دانشگا
با سلام
وخسته نباشيد از اين همه تنش درس خوندن وكنكور
بچه ها به نظر شما من با شبي 2 ساعت(چون شاغلم نمي تونم بيشتر بخونم ) درس خوندن مي تونم انتخاب اولم نجف آباد اصفهان قبول بشم؟؟؟؟؟
اگه قبول نشم خيلي بد ميشه اگه كسي معجزه اي بلده به من بگه تا توي اين 20 روز انجام بدم تا قبول بشم وگرنه .......
باتشكر از همه
وخسته نباشيد از اين همه تنش درس خوندن وكنكور
بچه ها به نظر شما من با شبي 2 ساعت(چون شاغلم نمي تونم بيشتر بخونم ) درس خوندن مي تونم انتخاب اولم نجف آباد اصفهان قبول بشم؟؟؟؟؟
اگه قبول نشم خيلي بد ميشه اگه كسي معجزه اي بلده به من بگه تا توي اين 20 روز انجام بدم تا قبول بشم وگرنه .......
باتشكر از همه
دوست عزيز اطلاعاتي كه در مورد ميزان مطالعتون دادين براي مشاوره كافي نيست؛ اين كه شما از كي شروع به درس خوندن كردين و چه مباحثي رو خوندين؛ و متاسفانه در مورد قبولي در دانشگاه مورد علاقه تون در دانشگاه آزاد بايد بگم كه اين كار قابل پيش بيني نيست و شما فقط مي تونين به تراز قبوليهاي سالهاي قبل نگاهي داشته باشين.
پيشنهاد مي كنم كه از هر درس مباحثي رو كه خوندين دوره كنين؛ مباحث جديد نخونين و توي اين مدت بيشتر تست بزنين؛ خصوصا تستهاي دوره اي و تستهاي كنكورهاي سالهاي قبل.
پيشنهاد مي كنم كه از هر درس مباحثي رو كه خوندين دوره كنين؛ مباحث جديد نخونين و توي اين مدت بيشتر تست بزنين؛ خصوصا تستهاي دوره اي و تستهاي كنكورهاي سالهاي قبل.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
سلام
من معارف مقسمي و تستهاي سيتم عامل مقسمي را فقط تست زدم وساختمان داده را تا درختها خوندم وتست زدم وذخيره 30 صفحه اول را خوندم وتست زدم ومدارمنطقي 1 فصل خوندم وادبيات مقسمي راخونده ام ضريب پارسالم در دانشگاه آزاد
ادبيات 37%
معارف 29%
زيان 0% (امسال يكم گرامر خوندم )
زبان تخصصي 49%
رياضي 5% (امسال رياضي توابع را تست زدم)
برنامه نويسي 37.5% (امسال نصف تستهاي مدرسان شريف رازدم )
دروس تخصصي 18%
كل امتياز 5011 بوده
اين ضرايب بدون خوندن بوده امسال يكم بيشتر خوندم
من معارف مقسمي و تستهاي سيتم عامل مقسمي را فقط تست زدم وساختمان داده را تا درختها خوندم وتست زدم وذخيره 30 صفحه اول را خوندم وتست زدم ومدارمنطقي 1 فصل خوندم وادبيات مقسمي راخونده ام ضريب پارسالم در دانشگاه آزاد
ادبيات 37%
معارف 29%
زيان 0% (امسال يكم گرامر خوندم )
زبان تخصصي 49%
رياضي 5% (امسال رياضي توابع را تست زدم)
برنامه نويسي 37.5% (امسال نصف تستهاي مدرسان شريف رازدم )
دروس تخصصي 18%
كل امتياز 5011 بوده
اين ضرايب بدون خوندن بوده امسال يكم بيشتر خوندم
براي آزاد بايد از قسمت اول كتاب استاد فراهاني كه خلاصه نكات كتاب معارف انتشارات سمت هست استفاده كنين.معارف مقسمي
اگر مباحثي رو كه خوندين مرور كردين و فكر مي كنين زمان براي خوندن مطالب ديگه دارين پيشنهاد مي كنم :تستهاي سيستم عامل مقسمي را فقط تست زدم
فصل زمانبنديهاي سيستم عامل رو بخونين؛ و همچنين تستهاي ارشد امسال دانشگاه آزاد دروس مشترك رو يه بار بخونين چرا كه به گفته اساتيد هر ساله چند تست از ارشد همان سال در كنكور ما مي ياد.
مباحثي رو كه خونديد دوره كنين و سراغ مطالب جديد نريد.ساختمان داده را تا درختها خوندم
باز هم در صورتي كه فرصت دارين پيشنهاد مي كنم، تستهاي مفهومي (نه مسائل) فصل "ساختار شاخص" رو در صورت امكان حفظ كنين؛ مانند لنگرگاه، شاخص خوشه ساز و ... به اين دليل كه تستهايي كه از مفاهيم اين فصل طرح مي شه، علاوه بر اين كه تنوع تستي ندارن، هر ساله چندين سوال از اين قسمت مطرح مي شه.ذخيره 30 صفحه اول را خوندم
نتيجه گيري :
1- توي اين مدت فقط تست بزنين.
2- آزمونهاي سه سال اخير آزاد + ارشد امسال رو حتما بخونين.
3- بيشتر فرصت باقي مانده رو براي دوره دروس تخصصي (ذخيره، سيستم و ساختمان) صرف كنين.
با تشكر از توجه شما
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران