نتایج نهایی کنکور سراسری 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
Mehrdad_1370
- کاربر ساده

- محل اقامت: سنندج
- تماس:
Re: نتایج نهایی کنکور سراسری 89
negar1989 راست میگه
برای کنکور کاردانی سال 87 اینطوری نبود همه میتونستند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند
برای کنکور کاردانی سال 87 اینطوری نبود همه میتونستند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند
اتلاف وقت خودکشی واقعی است .
سلام بچه ها
من رفسنجان قبول شدم و سختم هست برم يعني ثبت نام نكنم؟به تكميل ظرفيت اميدداشته باشم؟
من رفسنجان قبول شدم و سختم هست برم يعني ثبت نام نكنم؟به تكميل ظرفيت اميدداشته باشم؟
طعم بسياري ازشكست هاي زندگي راكساني چشيده اندكه در دو قدمي پيروزي دست از تلاش كشيده اند.
-
Mehrdad_1370
- کاربر ساده

- محل اقامت: سنندج
- تماس:
دانشگاه آزاد 76 واحدهahmaddll نوشته شده:واي چه بد شد به خاطر نيم نمره 24 واحد بايد پاس كني
الان پيداش كردم اگه اين جوريه واسه آزاد ميخونم كه 70 واحد تو شهر خودمون
یه درس جدید هم اضافه شده که فکر کنم اسمش ارزش دفاع مقدسه
اتلاف وقت خودکشی واقعی است .
- baadbadakbaaz
- کاربر خوب

- محل اقامت: تهران
- تماس:
پیشنهاد می کنم حتماً ثبت نام کن چون هیییییییییییییییییییییییییچی معلوم نیست.فکر می کنم اگه ثبت نام کنی هم می تونی در تکمیل ظرفیت شرکت کنی.واسه این که مطمئن شی که بعد ثبت نام می تونی در تکمیل ظرفیت شرکت کنی یا نه به سایت استاد عادلی نیا برو و از ایشون بپرس.سلام بچه ها
http://forum.bshams.ir
يـــــــــــــادگـاري
-
programmer_2010
- کاربر ساده

جهاد دانشگاهی اصفهان فکر نکنم سطحش نسبت به بقیه جاها پایین تر باشهشراره نوشته شده:تکمیل ظرفیت کی اعلام می شه؟
من جهاد دانشگاهی اصفهان قبول شدم ولی می خوام تکمیل ظرفیت شرکت کنم
-
programmer_2010
- کاربر ساده

70 واحد صحیح هستش فقط یادمه یه جایی تو دفترچه 2 نوشته بود برای افرادی که معدل زیر 14 دارن حدود 20 واحد اضافه و بصورت پیش باید پاس کنن[/quote]
دوباره دفترچه رو نگاه کن احتمالا نوشته ماله کاردانی پیوسته هاست نه ناپیوسته ها
[/quote]
منظور از کاردانی پیوسته یعنی با کنکور سراسری پذیرفته شدند؟ با رشته ریاضی فیزیک؟
منظور از کاردانی پیوسته یعنی با کنکور سراسری پذیرفته شدند؟ با رشته ریاضی فیزیک؟
ممنون از راهنمايتون بعداگرتكميل ظرفيت شركت كنم ميتونم رشته هم عوض كنم آخه رتبه سخت افزار٥٠٠٠شدم؟ سخت افزارخوبه برم؟baadbadakbaaz نوشته شده:پیشنهاد می کنم حتماً ثبت نام کن چون هیییییییییییییییییییییییییچی معلوم نیست.فکر می کنم اگه ثبت نام کنی هم می تونی در تکمیل ظرفیت شرکت کنی.واسه این که مطمئن شی که بعد ثبت نام می تونی در تکمیل ظرفیت شرکت کنی یا نه به سایت استاد عادلی نیا برو و از ایشون بپرس.سلام بچه ها
http://forum.bshams.ir
طعم بسياري ازشكست هاي زندگي راكساني چشيده اندكه در دو قدمي پيروزي دست از تلاش كشيده اند.
-
mehrnoosh_alone
- کاربر ساده

سلام میسی-همچنین.smarf22 نوشته شده:سلام عزیزم.تبریک.میدونی چه جوریاست موسسش؟ساکن کجایی؟mehrnoosh_alone نوشته شده:منم بصیر قبول شدم با 5800 هم کلاسی شدیم رفت دیگهsmarf22 نوشته شده:من با 5512 بصیر قبول شدم
خواهرم کاردانیشو سال 84 اونجا بود
اون موقع ا لحاظ اساتید خوب بود اما ساختمونشون داغون بود یعنی افتضاح .
اما الان یه ساختمون جدید زدن جاش عوض شده.
از اساتید قدیمی یکی دوتاشون موندن، کنار دانشگاه غیاث الدین کاشانی آبیک هستش الان
اگه نر افزار رشتت باید بگم دوتا استادا با اونجا یکیه با غیاث الدین . غیاث الدین دانشگاه بهتره کلا.
اما اینجا هم خوبه اصلا بد نیست.
من خونمون کرجه شما چی؟
programmer_2010 نوشته شده:70 واحد صحیح هستش فقط یادمه یه جایی تو دفترچه 2 نوشته بود برای افرادی که معدل زیر 14 دارن حدود 20 واحد اضافه و بصورت پیش باید پاس کنن
منظور از کاردانی پیوسته یعنی با کنکور سراسری پذیرفته شدند؟ با رشته ریاضی فیزیک؟[/quote]
نه درست صفحه دوم قسمت آيين نامه هانوشته معدل كارداني پيوسته زير١٤بايد٢٤واحدطي ٢نيمسال پاس كنن
-
programmer_2010
- کاربر ساده

منظور از کاردانی پیوسته یعنی با کنکور سراسری پذیرفته شدند؟ با رشته ریاضی فیزیک؟[/quote]*سارا نوشته شده:programmer_2010 نوشته شده:70 واحد صحیح هستش فقط یادمه یه جایی تو دفترچه 2 نوشته بود برای افرادی که معدل زیر 14 دارن حدود 20 واحد اضافه و بصورت پیش باید پاس کنن
نه درست صفحه دوم قسمت آيين نامه هانوشته معدل كارداني پيوسته زير١٤بايد٢٤واحدطي ٢نيمسال پاس كنن[/quote]
می دونم کاردانی پیوسته چیه؟
دفترچه دومي صفحه ٢ قسمت آيين نامه گزينه ٦ بچه ها عكس شون گذاشتن صفحه هاي قبل هستali_bah نوشته شده:یه چیزی ! ما کاردانی پیوسته خوندیم؟ چون الان داشتم اخبار این کاردانیا را دنبال می کردم زده بود کاردانی پیوسته ، پس اگه ما پیوسته خوندم ، کسانی که معدلشون زیر 14 باشه متاسفانه باید 24 واحد اضاف بخونن.ahmaddll نوشته شده:سلام
صفحه چند دفترچه نوشته اگه معدل زير 14 باشه ......
من الان تمام دفترچه رو خوندم چيزي نبود كه![]()
صفح چند دفترچه هست
شماره صفحه رو ميشه بگي آخه من 13.56 شدم اگه اينجوري باشه نميرم
واقعا !!!!!!!!!!!!
-
mehrnoosh_alone
- کاربر ساده

اینی که گفتید درس اختیار ما همد تو کاردانی می تونستیم برداریم که من برنداشتم 2سالی میشه اومدهMehrdad_1370 نوشته شده:دانشگاه آزاد 76 واحدهahmaddll نوشته شده:واي چه بد شد به خاطر نيم نمره 24 واحد بايد پاس كني
الان پيداش كردم اگه اين جوريه واسه آزاد ميخونم كه 70 واحد تو شهر خودمون
یه درس جدید هم اضافه شده که فکر کنم اسمش ارزش دفاع مقدسه
- baadbadakbaaz
- کاربر خوب

- محل اقامت: تهران
- تماس:
در مورد این که رشته رو در تکمیل ظرفیت می تونی عوض کنی یا نه واقعاً نمی دونم.بهتره اینو از آقای عادلی نیا بپرسی! اما در مورد سوال دومت من اگه بودم نمی رفتم.با وجود این که رتبه ی خوبی در این کنکور اوردم اما فکر نمی کنم بتونم سخت افزار بخونم.چون هم مشکل تر از نرم افزاره(به نظر من) هم نیاز به علاقه داشتن داره چون یه کم درس هاش خسته کننده هستن.(باز به نظر من!)پیشنهاد من اینه که عناوین درس هایی که باید در کارشناسی سخت افزار پاس کرد رو پیدا کن و خودت بسنج که می تونی بخونی یا نه.اگه یه کم تو اینترنت بگردی به احتمال زیاد می تونی چند تا دانشجوی سخت افزار گیر بیاری و سوالتت رو ازشون بپرسی.امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم!ممنون از راهنمايتون بعداگرتكميل ظرفيت شركت كنم ميتونم رشته هم عوض كنم آخه رتبه سخت افزار٥٠٠٠شدم؟ سخت افزارخوبه برم؟
يـــــــــــــادگـاري
آره همين طورهali_bah نوشته شده:یه چیزی ! ما کاردانی پیوسته خوندیم؟ چون الان داشتم اخبار این کاردانیا را دنبال می کردم زده بود کاردانی پیوسته ، پس اگه ما پیوسته خوندم ، کسانی که معدلشون زیر 14 باشه متاسفانه باید 24 واحد اضاف بخونن.ahmaddll نوشته شده:سلام
صفحه چند دفترچه نوشته اگه معدل زير 14 باشه ......
من الان تمام دفترچه رو خوندم چيزي نبود كه![]()
صفح چند دفترچه هست
شماره صفحه رو ميشه بگي آخه من 13.56 شدم اگه اينجوري باشه نميرم
واقعا !!!!!!!!!!!!
يكي از دوستان گفته بود كه كارداني پيوسته مربوط به كنكور سراسريه بايد عرض كنم كه اين طور نيست همه بجه هاي فن و كارودانش كارداني پيوسته خوندن
از همون بچگي شانس نداشتم اون از خدمت سربازي كه تو هنگ بودم آموزشي هم تو زمستون سرد تبريز
اينم از اين قانون 24 كه گذاشتن پيش خودم گفتم سريع 4 ترمه تموم ميكنم ولي رو هم ديگه 94 واحده شوخي نست بچه ها
كسي نميدونه تو تكميل ظرفيت ميتونم از نرم افزاربرم سخت افزار؟ورشته سخت افزار چه جور خوبه ارزش داره برم؟لطفا راهنمايي كنيد