نظرات در مورد کنکور کاردانی پیوسته ( چطور بود ؟ )

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Re: نظرات در مورد کنکور کاردانی پیوسته ( چطور بود ؟ )

پست توسط fatemi » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 3:07 am

sam2 نوشته شده:آقا یه سوال برای قبول شدن باید به یه درصدای خاص برسیم یا اینکه مثلاً چون امسال نسبتاً سخت بوده ممکنه با درصدای کمتر هم بشه قبول شد
من اولویت ها رو با توجه به دوری نزدیکی به شهرمون کرج و خوب بودن شهرا زدم کاری به مرکز و اینا نداشتم
حیف شد ولی خیلی دلم میخواست شمسی پور قبول بشم ولی واقعاً تهران قبول شدن تلاش زیادی میخواست (خود کرده را تدبیر نیست) تو پرانتز دوم هم بگم سایت شمسی پورم که هک شد
پس من صبر میکنم تا جواب سراسری بیاد اگر قبول شدیم که خدا رو 1000 مرتبه شکر اگرم نشدم که میرم ترم بهمن آزاد ثبت نام
پس من دفترچه هم نمیخواد الان برای خدمت پست کنم؟؟
دوست عزیزم معمولا میانگین های قبولی تقریبا توی همه سال ها یکسان بوده . سختی کنکور هم نمیتونه خیلی این درصدهارو تغییر بده .
شما نیازی به ارسال دفترچه خدمت ندارید . هنوز معافیت تحصیلی دارید .
موفق باشی

آواتار کاربر
saye_aftab
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط saye_aftab » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 1:20 pm

سلام
خیلی سخت بود khk: به نظر شما با این درصد میتونم قبول شم :(
ادبیات 20
عربی 15
زبان 0
فیزیک 20
شیمی 50
ریاضی 10
معارف 60
ریاضی 10
اختصاصی 28
اینم شهرهای انتخابیمه
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||دانشكده تربيت دبيردختران تهران /دكترشريعتي /||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ساري||مازندران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بابل||مازندران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران گرگان||گلستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران مشهد||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سمنان||سمنان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران رشت||گيلان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران گنبد||گلستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران تبريز||اذربايجان شرقي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اردبيل||اردبيل||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اروميه||اذربايجان غربي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران قزوين||قزوين||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران تهران /وليعصر/عج //||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرج||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران قم||قم||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اراك||مركزي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كاشان||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران همدان /زينب كبري /||همدان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران زنجان /قائم /||زنجان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سبزوار||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران نيشابور||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بجنورد||خراسان شمالي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بيرجند||خراسان جنوبي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شاهرود||سمنان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران مراغه||اذربايجان شرقي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خوي||اذربايجان غربي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خوانسار||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران نجف اباد||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بروجرد||لرستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ملاير||همدان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خرم اباد||لرستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرمانشاه||كرمانشاه||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سنندج||كردستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شيراز||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اهواز||خوزستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شهركرد||چهارمحال وبختياري||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كازرون||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران يزد||يزد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرمان /حضرت فاطمه /س //||كرمان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ياسوج||كهگيلويه وبويراحمد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ميبد/امام خميني /||يزد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بوشهر||بوشهر||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران جونقان||چهارمحال وبختياري||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ايلام||ايلام||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني دختران اقليد||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بندرعباس||هرمزگان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سيرجان||كرمان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران زاهدان||سيستان وبلوچستان||(زن)||روزانه||
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط fatemi » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 3:35 pm

saye_aftab نوشته شده:سلام
خیلی سخت بود khk: به نظر شما با این درصد میتونم قبول شم :(
ادبیات 20
عربی 15
زبان 0
فیزیک 20
شیمی 50
ریاضی 10
معارف 60
ریاضی 10
اختصاصی 28
اینم شهرهای انتخابیمه
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||دانشكده تربيت دبيردختران تهران /دكترشريعتي /||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ساري||مازندران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بابل||مازندران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران گرگان||گلستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران مشهد||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سمنان||سمنان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران رشت||گيلان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران گنبد||گلستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران تبريز||اذربايجان شرقي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اردبيل||اردبيل||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اروميه||اذربايجان غربي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران قزوين||قزوين||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران تهران /وليعصر/عج //||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرج||تهران||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران قم||قم||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اراك||مركزي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كاشان||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران همدان /زينب كبري /||همدان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران زنجان /قائم /||زنجان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سبزوار||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران نيشابور||خراسان رضوي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بجنورد||خراسان شمالي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بيرجند||خراسان جنوبي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شاهرود||سمنان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران مراغه||اذربايجان شرقي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خوي||اذربايجان غربي||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خوانسار||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران نجف اباد||اصفهان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بروجرد||لرستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ملاير||همدان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران خرم اباد||لرستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرمانشاه||كرمانشاه||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سنندج||كردستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شيراز||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران اهواز||خوزستان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران شهركرد||چهارمحال وبختياري||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كازرون||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران يزد||يزد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران كرمان /حضرت فاطمه /س //||كرمان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ياسوج||كهگيلويه وبويراحمد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ميبد/امام خميني /||يزد||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بوشهر||بوشهر||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران جونقان||چهارمحال وبختياري||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران ايلام||ايلام||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني دختران اقليد||فارس||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران بندرعباس||هرمزگان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران سيرجان||كرمان||(زن)||روزانه||
كارداني كامپيوتر-نرم افزاركامپيوتر||اموزشكده فني وحرفه اي دختران زاهدان||سيستان وبلوچستان||(زن)||روزانه||
سلام دوست عزیز
درصداتون پایین هست .ولی نمیشه گفت قبول نمیشین . اگه پسر بودین احتمال قبولیتون زیاد بود چون پسرها همیشه با رتبه های خیلی کمتری نسبت به دخترها قبول میشن ،توکلتون به خدا باشه ،شاید یکی از شهرستان ها رو آوردین. در ضمن انتخاب شهر خیلی بدی کردین . از مراکز استان زیاد استفاده کردین . معمولا توی کنکور فنی و حرفه ای اگه مرکز استان خودت قبول نشی . 90 درصد مراکز استان های دیگه رو قبول نیستی ، پس به همین خاطر نباید این همه مرکز رو انتخاب میکردین . یه سئوال دیگه که برام پیش اومده این هست که چرا با این همه موسسات غیر انتفاعی که امسال جایگزین شبانه شدن حتی یه انتخاب هم توی اولویت هاتون نمیبینم ؟؟

آواتار کاربر
saye_aftab
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط saye_aftab » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 3:49 pm

توانای پرداخت هزینه غیر انتفاعی رو نداشتم :(

الان قسمت ویرایش شهرها نمیتونم غیرانتفاعی اضافه کنم
خوشبختى همون لحظه ايست كه احساس ميكنى خدا كنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصله ميگيرى

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط fatemi » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 4:13 pm

saye_aftab نوشته شده:توانای پرداخت هزینه غیر انتفاعی رو نداشتم :(

الان قسمت ویرایش شهرها نمیتونم غیرانتفاعی اضافه کنم
متأسفانه الان دیگه خیلی دیر شده . ان شاء الله هر جا که صلاحتون هست همون جا ادامه تحصیل بدین .
موفق باشی

آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

پست توسط Moh3n II » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 7:57 pm

بچهها یه نفر بیاد کامل رس به درس بگه آزمون چطور بوده؟
چون من مسافرت بودم و خیلی در جریان نیستم...
کلید چطور گیر نیاوردین؟

سوالات زبان و ریاضی چطور بود؟

آواتار کاربر
Hamid_CPP
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: C:\WINDOWS\system32

پست توسط Hamid_CPP » سه‌شنبه 30 شهریور 1389, 11:11 pm

سلام .
این کارنامه کنکور پارسالمه شاید به دردتون بخوره . انتخاب اولم شماره 2 تبریز بود و انتخاب دوم که قبول شدم آمورشکده رازی اردبیل (روزانه) . ktb:
پیوست‌ها
22.jpg
22.jpg (92.27 KiB) مشاهده 5522 مرتبه
برای به دست آوردن اطلاعات درباره مرکز آموزش عالی شهرضا روی لینک زیر کلیک کنید...
http://www.shahreza-uni.blogsky.com

آواتار کاربر
saye_aftab
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط saye_aftab » چهارشنبه 31 شهریور 1389, 6:52 am

کاش منم پسر بودم با اون درصد ممکن بود قبول شم :( :( :( :( :( :(

imanlavasani
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط imanlavasani » چهارشنبه 31 شهریور 1389, 9:42 am

با این درصدای مسخره که این زده تو تهران یا کرج چند برابر باید بزنی تا قبول بشی nar:

آواتار کاربر
fatemi
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط fatemi » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 12:37 am

saye_aftab نوشته شده:کاش منم پسر بودم با اون درصد ممکن بود قبول شم :( :( :( :( :( :(
دوست عزیز شما اصلا نباید نا امید باشی . شیمی و معارفو درصد خوبی زدی . اختصاصی هم بد نزدی . خدا رو چه دیدی شاید قبول شدی . :)

r e z a
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط r e z a » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 11:46 am

Hamid_CPP نوشته شده:سلام .
این کارنامه کنکور پارسالمه شاید به دردتون بخوره . انتخاب اولم شماره 2 تبریز بود و انتخاب دوم که قبول شدم آمورشکده رازی اردبیل (روزانه) . ktb:
ببخشيد شما با سهميه بومي قبول شديد ديگه ؟‌! پس چرا بالا نوشته سهميه قبولي = آزاد ؟!! amuz:

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 11:50 am

r e z a نوشته شده:
ببخشيد شما با سهميه بومي قبول شديد ديگه ؟‌! پس چرا بالا نوشته سهميه قبولي = آزاد ؟!! amuz:

رضا جان واسه همه داوطلبی معمولی می نویسه آزاد حالا چه بومی چه غیر بومی...
اون آزاد نشون می ده شما فرهنگیان و ایثارگران و نیستی

r e z a
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط r e z a » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 12:08 pm

Moh3n.Cinema نوشته شده:
r e z a نوشته شده:

رضا جان واسه همه داوطلبی معمولی می نویسه آزاد حالا چه بومی چه غیر بومی...
اون آزاد نشون می ده شما فرهنگیان و ایثارگران و نیستی
ممنون كه جواب دادين ، من 2 تا كارنامه دارم كه سهميه قبولي رو نوشته بومي ! نميدونم شايد خود دوستان ويرايش كردن ؟!

كارنامه اول :
تصویر
كارنامه دوم:
تصویر

ممنون ger:

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 12:54 pm

اهان نه درسته. من واسم به کارشناسی خودمون بود...
اگه ببینید سهمیه ثبت نامی زده ازاد این اونیه که من گفتم...
احتمالا با این حساب غیر بومی هارو تو سهمیه قبولی میزنه ازاد

آواتار کاربر
Hamid_CPP
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: C:\WINDOWS\system32

پست توسط Hamid_CPP » پنج‌شنبه 1 مهر 1389, 1:19 pm

r e z a نوشته شده:
دقت کنید که فقط اگه استان بومی تون رو در اولویت اول قرار بدید سهمیه بومی به شما تعلق میگیره در غیر این صورت تعلق نمیگیره

منم اولویت اول نزده بودم واسه همین تعلق نگرفت
برای به دست آوردن اطلاعات درباره مرکز آموزش عالی شهرضا روی لینک زیر کلیک کنید...
http://www.shahreza-uni.blogsky.com

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”